Evlilik böyle mi olur

Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
Şerefsiz adam ya merhametsiz vicdansız bunu bırak eşine insan hayvana bile yapmaz seninki tam adiymis

Tutmayin kendinizi bana tercüman olun lütfen
Kusura bakmayın ama resmen sizden esirgiyor.
Hakikaten ne diyeceğimi bilemiyorum. Normalde nasıl biri? Sürekli bu tarz şeyler yapıyor mu? Aranız nasıl?

Senden mi sakınıyor kocan sucuğu
Evet ben sucuk severim ama isterim almaz kendine almış ve bana dokunma dedi ben öyle her gördüğünü yiyen biri değilim ki günde tek öğün yiyorum zaten sigaram da kalmadı sinirden öldüm sakinleşmek için buraya yazdim

Kusura bakmayın ama resmen sizden esirgiyor.
Hakikaten ne diyeceğimi bilemiyorum. Normalde nasıl biri? Sürekli bu tarz şeyler yapıyor mu? Aranız nasıl?
Evet kendine obur cubur alır saklar ben yemeyeyim diye sigara kullanıyorum bana işkence ediyor haftada bir paket hak veriyor ve artık günler uzun olduğu için sigaram yetmiyor içemeyince sinirli oluyorum ama bağırıp çağırmiyorum kendi kendimi yiyorum

Cimri mahlukat esinden sucuk sakiniyor varmi otesidaha once bu tarz davranislari varmiydi

Sorunuza cevap vereyim o zaman. Hayir evlilik böyle olmaz böyle de yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…