Evet hep yapar bunuCimri mahlukat esinden sucuk sakiniyor varmi otesidaha once bu tarz davranislari varmiydi
Eşiniz sizi sevmiyor bence farkında mısınız?Evet kendine obur cubur alır saklar ben yemeyeyim diye sigara kullanıyorum bana işkence ediyor haftada bir paket hak veriyor ve artık günler uzun olduğu için sigaram yetmiyor içemeyince sinirli oluyorum ama bağırıp çağırmiyorum kendi kendimi yiyorum
Yaziklari olsun evliliginiz bir dusunun derim.birde cocugunuz varmi yoksa sukur diyin.bu adamdan cocuk yaparsaniz bebegin bezini degistirmemen icin 10 gun tutar sanirim...Evet hep yapar bunu
Cimri kıskanç bencil çıkarcı.sigara on lira olduğu için haftada bir defa alıyorAllah aşkına bu adamın derdi ne cidden?
Cimri mi,yoksa ne?
Sigara içtiğin için seni mi cezalandırıyor ,başka sebebi olmalı.
İnşallah ben yokken de yiyemez boğazında kalır birdaha da eve donersemboğazında kalasıca..
Artık bu davranışlarına dayanamıyorum ve bosuyor kendi hayatımı kuruyorum Allah'ım dört gün kaldı sabır diliyorum ne yapayımNeden paylaşmıyor ya ne kadar ayıpSigara olayı da çok saçma, size bir gelir lazım biran önce
Çalışmayla ilgili olan sorulara cevap vermemişsiniz. Bir mesleğiniz var mı?İnşallah ben yokken de yiyemez boğazında kalır birdaha da eve donersem
Sen zaten boşanmak istiyormuşsun,bırak git annene ,boşa bunu.Cimri kıskanç bencil çıkarcı.sigara on lira olduğu için haftada bir defa alıyor
Artık bu davranışlarına dayanamıyorum ve bosuyor kendi hayatımı kuruyorum Allah'ım dört gün kaldı sabır diliyorum ne yapayım
Burunumu balkondan dahi çıkaramıyorum değil dışarı çıkıp çalışmak evli olmadan önce çalışıyordum boşanıp tekrar çalışacağımÇalışmayla ilgili olan sorulara cevap vermemişsiniz. Bir mesleğiniz var mı?
Artık bu davranışlarına dayanamıyorum ve bosuyor kendi hayatımı kuruyorum Allah'ım dört gün kaldı sabır diliyorum ne yapayım
Ama şaka yaptım sandı konuştum hala beni kalacak sanıyor aptal herşey normal sanarken o böyle hala sucuk saklaması sinir sistemimi bozducanım 4 gün sonra bir ohhh çek, boşanıyormuşsun bu hödükten.
sonrada kendine bol sucuklu yumurta yap kutla ..
Ne kadar süredir evlisiniz? Yaşlar kaç?Burunumu balkondan dahi çıkaramıyorum değil dışarı çıkıp çalışmak evli olmadan önce çalışıyordum boşanıp tekrar çalışacağım
Sizi boşayacağına emin misiniz?Burunumu balkondan dahi çıkaramıyorum değil dışarı çıkıp çalışmak evli olmadan önce çalışıyordum boşanıp tekrar çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?