Evlilik böyle mi olur

Daha neler! Sucuk nedir yahu. Bir parça sucuğu paylaşmayan biriyle bir ömür aynı evi nasıl paylaşacaksınız.

Ben gidiyorum diye sucuk almis demissiniz. Nereye kac gunlugyne gidiyorsunuz?

Sucuk buyuk degil mi yeseniz bile ne kadar yiyebilirsiniz. Cimriliğe bak pes.

Aynen ya,
Eşim sürekli şehir dışında iş için.
Dün akşam çok özür 2 tepsi börek yaptım ama onu düşünüp attım buzluğa gelince beraber yiyelim diye.
Çok küçük bir şey,altı üstü börek,ama onda bile aklıma onun o böreği çok sevdiği geldi ilk.
O da yapar bu tarz şeyler.
Evlilik budur,böyle olmalıdır.

Nete bile girmen mucize
Buna nasıl izin aldın
Paketim on sekiz lira ama çalıştığı kurumun lojmanına kalıyoruz oradan wifi ile kullanıyorum ama telefonun sarjida nete girince bitiyor budefa şarjda görünce kıyamet kopuyor ya telefon bozulursa ya şarj cihazı kirilirsa vs vs

Şaka mı bu
Ben olsam o sucuğun zerresini bırakmadan evde kokutup yerdim. Sonrada by by

Zaten gidecekmişsiniz 4 günü bile beklemeyin çocuğunuzu bile görmenize engel oluyor, karşılık vermezsen birşey yapmıyor sucuk bile küçücük kalıyor yaşattığı diğer sorunlar varken.
Kendi kendinize yetebilirsiniz hiç de 4 gün daha solumayın o evde boşuna zaman kaybı...

Adam sıkıntıl epey. ..sucuktan daha derin sorunlar var...kaç kaç kaç
Aşk da bi yere kadar

Ya evliliği geçtim, adamın yaptığını yabancıya yapamam ben. Cidden söyleyecek söz bulamıyorum. Bence eşi merhamet görmemiş,insanlıktan bir haber biri. Çok üzgünüm bunu söylediğim için ama malesef gördüğüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…