Dört yıldır bu evin içindeyim dışarı çıkamıyorum beş ayda bir anneme gönderiyor ve haftaya beş ay doldu gidip birdaha gelmeyeceğimNereye gidiyorsunuz ki? Anlamadım.
Aynen ya,Evlilik bu değil arkadaşım.
Senin konun üzere konuşuyorum. İcabında senin çok sevdiğin birşeyi imkanı olmadığı için sadece sana alır , ya da çok sevdiği birşeyi sen yemez kıyamaz ona saklarsın. Evlilik budur.
Sucuk büyük ama onun beyni küçük anneme gidiyorum inşallahBen gidiyorum diye sucuk almis demissiniz. Nereye kac gunlugyne gidiyorsunuz?
Sucuk buyuk degil mi yeseniz bile ne kadar yiyebilirsiniz. Cimriliğe bak pes.
Paketim on sekiz lira ama çalıştığı kurumun lojmanına kalıyoruz oradan wifi ile kullanıyorum ama telefonun sarjida nete girince bitiyor budefa şarjda görünce kıyamet kopuyor ya telefon bozulursa ya şarj cihazı kirilirsa vs vsNete bile girmen mucize
Buna nasıl izin aldın
Daha neler neler anlatsam şaşırır kalırsınız bu türünün son örneğiŞaka gibi adamlar duyuyoruz burda valla..
Haram eder yada şiddet uygular sessiz kalıyorumŞaka mı bu
Ben olsam o sucuğun zerresini bırakmadan evde kokutup yerdim. Sonrada by by
O haram etse nolur etmese nolur.Haram eder yada şiddet uygular sessiz kalıyorum
Adam sıkıntıl epey. ..sucuktan daha derin sorunlar var...kaç kaç kaçPaketim on sekiz lira ama çalıştığı kurumun lojmanına kalıyoruz oradan wifi ile kullanıyorum ama telefonun sarjida nete girince bitiyor budefa şarjda görünce kıyamet kopuyor ya telefon bozulursa ya şarj cihazı kirilirsa vs vs
Bu vicdansız kocan ne iş yapıyor merak ettim ?Arkadaşlar eşim ben gideceğim diye kendine sucuk almış ve bana asla onu yemeyeceksin ve dokunmayacaksin diyor eve asla sucuk alan biri değil senede bir canım ister al derim almaz ama ben gideceğim diye kendine almış
O 38 ben 29 yaşındayimNe kadar süredir evlisiniz? Yaşlar kaç?
Ya evliliği geçtim, adamın yaptığını yabancıya yapamam ben. Cidden söyleyecek söz bulamıyorum. Bence eşi merhamet görmemiş,insanlıktan bir haber biri. Çok üzgünüm bunu söylediğim için ama malesef gördüğüm bu.Aynen ya,
Eşim sürekli şehir dışında iş için.
Dün akşam çok özür 2 tepsi börek yaptım ama onu düşünüp attım buzluğa gelince beraber yiyelim diye.
Çok küçük bir şey,altı üstü börek,ama onda bile aklıma onun o böreği çok sevdiği geldi ilk.
O da yapar bu tarz şeyler.
Evlilik budur,böyle olmalıdır.
Hayır şaka değil gerçek bağırarak söyledi hemdeNiye size boyle soylediki.
Bana komik geldi.
Saka felanmi yapiyo .hamilemisiniz yada
Alsın sucuğu müsait bir yerine soksun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?