evlilik bu muydu ben hiç böyle hayal etmemiştim

aileniz yokmu acaba? Birde bir adam evlenmeden az çok kendini belli eder. Hiçmi göremedin evlenmeden önce

Offff çekilmez.
Bir an önce,Allah aşkına gec olmadan kurtar kendini
Bak sonra çok pişman olursun..
Sana abla tavsiyesi ..
Cimri,odun ,kadından anlamaz,aile nedir bilmez,bir karısına bakamayan,halinden anlamayan adamla omur mu gecer.

aileniz yokmu acaba? Birde bir adam evlenmeden az çok kendini belli eder. Hiçmi göremedin evlenmeden önce
evlanmeden önce ailevi sıkıntılarından haberdardım fakat benı bu sekilde etkileyeceğinden bi bilgim yoktu evlenmeden önce maddı acıdan pek bi paylaşımımız olmadıgı için farkında degildim ne yazık ki

zaten benım suan ruhumu sıkan sey bu. sunu düşünüyorum ben ömür boyu bu seyı yaşayacakmıyım. ben bunun bir adım daha düzelmiş halinide istemiyorum ben bu yaşananların tamamının değişmesini istiyorum. ve buda çok zor

Ailenizin bu durumlardan haberi varmı? Destek olurlar mı?

tanımadan mı evlendiniz yani? insanın pis olduğu, ailesine para yedirdiği, aseksüel olduğu vs belli olur.
yok 4 senelik bi ilişkimiz vardı. ailesiyle yasadığı için onlara bakması normaldi ama babasının bu derece kredi bagımlı olmasını bilmiyordum. ben hep zamanında iflas ettiler bir çok mallarını kaybettiler o zamandan kalan borçları ödüyorlar sanıyordum. hep yenı borç açılın ödenmediğini bilmiyorum. seksüel açıdanda birsey anlamadım çünkü normaldi yani istekli oldugunu düşürdüm hep

Ayol adam kendine bakmaktan aciz
Ne demek gencecik adam kişisel temizliğine dikkat etmiyor

bazı erkekler aileye olan adaletsiz tavırları bak giderim diyince degişmiyor emin olun
kendi ihtiyaçları bittiginde eşiniz ozaman değişecek.
eger çocugunuz yoksa bu düzende yapmayın kaldıramayacagınız birşey olur.
kaç yıllık evliyim aynı para girer evimize ama onlar 2 biz 5 kişiyiz.istiyorlar ki onlar rahat yaşasın rahat etsin ama eşim nekadar izin veriyorsa okadar rahat ediyorlar benim kendimi paralamam sonuç vermiyor

Ailenizin bu durumlardan haberi varmı? Destek olurlar mı?
annem çok diktatör biridir annem babam ayrı babam çok ilgilenmez bu konularla. anneme ilk zamanlar anlattım ve bır cokseyı bılmediği halde lütfen evine dön kızım dye yalvarıyor bana. o ziyan olacagım konusunda emin

evliliğin devamı için gerekli şartlar sağlanmıyosa boşan derim. çocuk da yok. dünyanın sonu değil.

birde ailesi annesi oyle rahatki benm evınden bana sormadan ihtiyaçalrını alır giderler. bi örnek vereyim ben tütsüyü çok severim bi ka paket almıştım görümcede begendğin kokuyu al istersen dedim ama o zaman almadı. daha sonra ben başka sehirdeyken evimin anahtarını bıraktık hep sarteller atıyo buz dolabındakiler bozulmasın kontrol edılsın dye girmişler tutsu almışlar duvarımdaki saati bille alacakmiş ama neymiş üsenmiş almamış. yani böyle insanlar bunlar. benden istemezler ama eşimden hep bnm evimden bişey isterler. bana lazım olur mu falan hiç umrunda değil onların. eveıme gelirken bile bana haber vermezler eşimi ararlar bana eşim akşama dogru haber verirse verir o kdr yani

Gerçek hayata hoşgeldin tatlım.Eşin seninle değil ailesiyle paylaşıyor hala yaşamını.Gizlice yine çekecek kredi gibi geliyor bana bu arada.Baba ısrar ediyormuş.

Kararın ne olur bilemem ama arkadaşlarıma katılıyorum çocuk yapma.Korunmaya devam et.Doğal yolla korunmak dediğin korunma değil,görmüşsün zaten.

Kendi çekirdek ailesinin sorumluluğunu almayan bir erkekle yürütmek nasıl olur bilemedim.

Boşanmak hayatta verilen en zor karar. Bunun icin erken bence , dur bakalim sana söz vermis.Sureci izle ve ona göre davran . Bu arada kilo almak ve kendini kapatmak seni daha da cikmaza surukler. Sosyallesmek istiyorsan bir kursa yazilabilirsin. Hem hobin olur hem de kafan dagilmis olur. Bir suru yeni kisi de tanirsin
Ve kesinlikle cocuk yapmamalisin. cinsellik evliligin ilk senesinde oturmaya basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…