evlilik bu muydu ben hiç böyle hayal etmemiştim

evet bir değerim yok.yaşım 25 yol yakınken bu durum son bulmalı

asla bu sehırden gitmem diyor onu burdan götürmek neredeyse ımkansız
Benim kuzenim izmirde dogup büyümüş kız . eşi batıya tayin almıyor diye boşandı sanırım hayatını kurtarmanın tek yolu bu ömür boyu elalemin kahrını cekmektense boşanmayı tercih ederim ya da hayatı eşime zindan ederim evde hiç gülmem bile ben mutsuzsam oda mutsuz olsun

bosanmada çok zor alınan bır karar suan araftayım

Krediyle yaşayan insanları gerçekten anlamıyorum hani ev araba alınsa anlarım da normal hayat krediyle yaşanır mı? Zaten KP maaşı da varmış çok gereksiz harcıyorlar herhalde

Evlenmeden bu adamı tanıma fırsatıniz hiç olmadi mı? Sevilecek hiç bir yanı yok gibi, neye istinaden bu adam için yaşadınız şehri bile terkettiniz ?

Bu ne anlayışsızlık yaa ne demek evde yemek var bi zahmet yürüyerek git falan.koskoca kadına böyle muamele çok ayıp.böyle adamlarla gerçekten hayat çok zor vakit kaybı.ne güzel okuyormuşsunda mesleğini eline alır yeni bi hayat kurarsın kendine

iyi de kv kp parayı ne yapıyor

sizin bilmediğiniz başka bir şeyler mi var

düğün eşya vs borcunu eşinize mi ödetiyorlar

ihtiyaçları maaşı aldığında çıkarın ki onlara veremesin

okul demişsiniz ama anladığım kadarı ile okula gitmiyorsunuz açıktan mı bu okul

oturun evde ders çalışın KPSS çalışın

adamı hayatınıza odak yapmayın

lakin annesinin geleceğiz diye oğlunu araması vs olağan sen eşini eğiticeksin o bir sorayım haber vereyim diyecek annesine

cinsellik pislik vs vs derken de bunun bir kesin kalıbı yok

size pis gelen ona gelmez vs vs

eşinizle tatlılıkla konuşun

çoluk çocuk yok birlikte duş alın vs vs

akşam evde mutlaka bir planınız olsun ve eşinizi gün içinde buna heveslendirin

En düşüğü ile hesap yapsak
1000 size kalsa 3000 onlara verse
Eşinizin maaşı 4bin olur
4nin maaş alan insan binle idare eder mi yada kp in geliri sizinkinin 2-3 katı demişsiniz aylık kazancı 8-12 bin arası olan insan, evinin hiç bir ihtiyacını mı karşılamaz. 4 bin kazanan 10 bin kazanana maaşının 3binini verir mi anlayamadım doğrusu

Haftalarca sevişmemek üstelik çocuk istemek, ayda bir sevişip bunun gerekçeside çocuk istemesi oldugunu söylemek..

Bu kadar az sevişiyorsanız bence doğum kontrol hapıda kullanmayın Alın bir paket prezervatif size bir yıl gider.

Bence yeni bir düzen getirin her açıdan
Mesela deyin ben çocuk işini erteledim boşuna sevişme efor harcama kocacım geç tv ye
Evde yemek yapmicam gelirken iki simit al biraz ekonomi yapalım çok harcıyoruz deyin

para yok, ilgi yok, cinsellik yok, sevgi saygı yok.

ben ortada evlilik göremiyorum.

senin gitmene engel olan, sadece sensin.

en azından ailene kafa dinlemeye git. o zaman aklın başına gelir muhtemelen.

Çocuk yapmamanı tavsiye ederim yoksa katlanmak zorunda kalırsın uzun süre.

Yakın bir zamanda bizzat şahit oldum erkekler kadın gideriz cesaret edemez diye bu kadar rahat oluyorlar. Bir gün gidiyorum deyip çıkın gidin ama sizi o bırakmasın bitti de dön gel er yada geç pişman olup döner. Önce bı afallar nasıl gitti ya diye sonra yola gelir . Ama diğer yüzde elli ihtimal gelmeyebilir ailesine senden vazgeçecek kadar bağımlıysa. Olsun o zaman da kurtulduğunuza sayarsanız.

Cinsellik gerçekten önemli sorunları mı var yoksa sadece isteksizlik mı bilmiyorum ama isteksizlik beslenmeyle çabuk halledilebilen birşey çaktırmadan bile halledebilirsiniz bu sorunu.

Dönecek cesaretin her zaman olsun ailene gitmek zorunda değilsin mahalle baskısından çekiniyorsan yaşadığın şehirde iş bak çalışmıyorsan asgari ücretle bile tek başına paşalar gibi yaşarsın.

Benım garibime gideb eşin tamam bırc yapmayacagım soz demiyor da, yaparsam seni ben bırakacagım ailenin evine diyor... bu nasıl bir kafa nasıl bir mantık, aman en fazla bunu bırakır baskasını alırım dıye mı dusunuyor nasıl bir dusunce

Krediyle yaşayan insanları gerçekten anlamıyorum hani ev araba alınsa anlarım da normal hayat krediyle yaşanır mı? Zaten KP maaşı da varmış çok gereksiz harcıyorlar herhalde
onlar o kdr alışmışki telefon var mesela bır daha alınır yemek içmek keyifleri çok fazla marka takıntıları var ama paraları yok durmadan kredi para bıtınce hemen çek 10 bın oldu bıttı dye dusunuyolar

onu bunu deme nıyetı hanı haklısın bı daha yapmıcam bak bosanmak benım ıcın çok buyuk o kdr emin ki çekmeyecegınden çekersem bu olur yanı. yemın yerıne bunu dedı guya cok emın kendınden. yersen tabı :)

Anladım canım ama yani onun yerine baska yemin etse ya :) ucu sizi bırakması olmayan daha ıyı olurmus

Malesef eşin böyle giderse evliliğin de böyle gidecek.
Siz birbirinizden sorumlusunuz onlardan değil.
Bu düzelmeden mutlu olamayacaksın.
Keşke bunları önceden bilseydin evlenme sakın derdik.
Ya başına geleni çekeceksin ya da zor yollardan halledeceksin :/

Evlenmeden bu adamı tanıma fırsatıniz hiç olmadi mı? Sevilecek hiç bir yanı yok gibi, neye istinaden bu adam için yaşadınız şehri bile terkettiniz ?
ben bu sehirde ögrenciydim ilçesine gelin geldim. ve cok buyuk maddiyatsızlıkta evlendım çok üzülüyorum sımdı

bi yanım dıyorkı bıraz daha sabret dıplomanı al restı o zaman cek hemn mağdur olma boylece

içki ve gece hayatı var kayın pederın bunu evlendıkten sonra ogrendım. esya konusundada herseyı borç almışlar bunuda bılmıyordum evlendıkten sonra ögrendım o borclarıda bız oduyoruz.düğün için falan hiç para harcamamışlar ama ben hep peşin alındı dye bılıyordum. oturma grubumu bıle benım sectıgım modelden sonra halası gıdıp değiştirmiş evıme hıc beklemedıgım bır takım geldi. magaza ıle konustum ama degıstırmedıler. okulumda yasadıgım sehırde 4 dersım var haftada bı kac gun gıdıyorum okula.evde film açıp film keyfi yapmayı önerdım sohbet etmeyı denedım oyun oynamayı bıle dedım ama işten yorgun geliyorum dyıp yuzume bakmıyo.adam yanıma yaklaşmıyo dusu hıc benle alacak adam değil.

4 bın mı :) bak sımdı hesap yapıyorum. eşim 2000 maaş alıyor. 500 bir kredi 500 diğer kredi 500 kira 200 faturalar 200 yemek alışverıişi. babaneı destek oluyor.buradan ona kalan 100 tl babaneside 200 falan verse toplam 300 o parada bı aylık para yıne 100 tlsını annesıne falan harcasa 200 ona kaldı oda ıvır zıvır bıttı zaten. ve bu kredılerın bıtmesıne daha dunya zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…