evlilik bu muydu ben hiç böyle hayal etmemiştim

o çocugu cok istiyor doğum kntrol hapınıda gızlı ıcıyorum zaten asla prezervatıf kullanmaz

ısteksızlık var bide zaten oldugnda ben ne yaptık anlamıyorum hemen oldu bıttı. birde tıksındım zaten bılmıyorum. o eve gelince bıle huzursuzum ıstemıyorum gelmesini sanki.birde saçmamı dusunuyorum bılmıyorum ama ben bu evı esyaları buyuk guclukle aldım kendı aldıgım esyaları onlara bırakmak ıstemıyorum yağmalarlar cunku hoslarına gıder ailesinin hemen koydekı evlerıne cıkarırlar gıdersem eger esyalarımla gıderım vede gerı donmem ısterse o benm yasadıgım sehre gelir

İyi de babaanne size destek olacağına kp in kulağını çeksin

Bence cocuk evlilik oturmadan yapilmamali canim zaten sorunlariniz var bebeginizin olmasi elbette guzel duygularida getiricektir ama esinin ailesi bebegi bahane ederek yine aranizi acar yine uzulursun evlilikte sikintilar oluyor ama hepsi zamanla asiliyor arada ask olunca vazgecemiyor insan sende sabrettiysen bu kadar cok seviyosun esini

ıste sıkıntımız ne biliyomusun o filmler eglencelerı hep denedım o kdr yokum kı adam cevap verme tenezzulunde bılı bulunmuyor.kaldıkı benm için asla kredi çekmez 10 lıra harçlık bıle vermez kı kaldıkı kredı çekecek

Terbiyesizlik ya . Evlilikten once boylemiydi ? Benim etrafimda gordugum yakin akrabalarim ek is yapiyor yine esini mutlu etmeye calisiyor bazi erkekler evliligi hakrtmiyor

ben çok emek verdım bu evlılık ıçın hemen bırakıp gıdınce bunca emegım boşa gidecek. bebek içinde hiç hazır degılım suan kendımle bıle ılgılenecek gucum yok ınankı kaldı ki bebek hiç yapamam

Terbiyesizlik ya . Evlilikten once boylemiydi ? Benim etrafimda gordugum yakin akrabalarim ek is yapiyor yine esini mutlu etmeye calisiyor bazi erkekler evliligi hakrtmiyor
yok evlenmeden önce hiç böyle sıkıntı yoktu ve boyle olacagınıda tahmın etmezdım

yok evlenmeden önce hiç böyle sıkıntı yoktu ve boyle olacagınıda tahmın etmezdım
Vallahi böyle gördükçe korkuyorum ya evlilikten neden böyle oluyor acaba ya moralim bozuldu valla nasıl alışırsa öyle gider valla hiç alttan almayın bu konuda

Aynen canim emek var sonucta ortada bir arkadasimin esi surekli ailesine para yollardi arkadasimda hep para artirim diye cirpinirdi tasarruf yapardi esinin aileside her istediklerini alir buna hava atarlardi bi gun gozu donmus esinin verdigi mutfak harcligiyla kendine giyim.makyaj alisverisi yapmis kocasi sok olmus o gunden beri ailesine para gonderemiyor arkadasim catir catir yiyor

en ıyısını yapmış keske market parası versede onunla alışverış yapsam

Canım benim öncelikle eşine belirt nasıl ki onlar bir bayanın hoş kokmasn güzel giyimini ister kişisel bakımına dikkat etsin ister sende söyle şahsen ben eşime diorum evde hoş giyin dişlerini muhakkak fırçala parfüm sık felan el ayak temizliği de çok önemli sonrasında bi kere şu aileyi hiç takma eşine güzellikle anlat madem çocuk istysn ona göre kendine çeki düzen ver böyle bol elden olursa ne kendinize ne çocuğun masraflarna yetemeyz de bence kadın olarak hersey yapablrz bizim bir nazımz tatlı dilimiz yeter kestirip atmak zaten her zman kenar da duran ve en kolay olan eşini seviyosan zaten çaba da gösterirsn ama farkında olması lazım farkındalık yarat canınıda sıkma inşallah hakkında en hayırlısı olur

Ama seni her konuda kandırmıslar

Bu kadar azami geçime zorlayıp maaşını ailesine verebilecegini düşünmemiştim pardon

Ödemesin kredileri

Ailecek konuşun bu konuyu
Onun ailesiylede yani buna bı çozum getırın böyle sacma sey olmaz

Kendini yetersiz hissettiği için yanaşmıyor anlaşılan. Eşya olayında boşanmayı konuş o zaman giderim demenle olacak birşey değil. Ayrıca ev eşyalarına da dokunulmazlık koydurabilirsiniz. Bir yerlere götürürlerse parasını öderler. Ama işi direkt hukuka dökmek çirkinleştirebiliyor olayları.

Sizin için en mantıklı olan boşanmak istiyorum deyip uzlaşmaya varmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…