o çocugu cok istiyor doğum kntrol hapınıda gızlı ıcıyorum zaten asla prezervatıf kullanmazEn düşüğü ile hesap yapsak
1000 size kalsa 3000 onlara verse
Eşinizin maaşı 4bin olur
4nin maaş alan insan binle idare eder mi yada kp in geliri sizinkinin 2-3 katı demişsiniz aylık kazancı 8-12 bin arası olan insan, evinin hiç bir ihtiyacını mı karşılamaz. 4 bin kazanan 10 bin kazanana maaşının 3binini verir mi anlayamadım doğrusu
Haftalarca sevişmemek üstelik çocuk istemek, ayda bir sevişip bunun gerekçeside çocuk istemesi oldugunu söylemek..
Bu kadar az sevişiyorsanız bence doğum kontrol hapıda kullanmayın Alın bir paket prezervatif size bir yıl gider.
Bence yeni bir düzen getirin her açıdan
Mesela deyin ben çocuk işini erteledim boşuna sevişme efor harcama kocacım geç tv ye
Evde yemek yapmicam gelirken iki simit al biraz ekonomi yapalım çok harcıyoruz deyin
ısteksızlık var bide zaten oldugnda ben ne yaptık anlamıyorum hemen oldu bıttı. birde tıksındım zaten bılmıyorum. o eve gelince bıle huzursuzum ıstemıyorum gelmesini sanki.birde saçmamı dusunuyorum bılmıyorum ama ben bu evı esyaları buyuk guclukle aldım kendı aldıgım esyaları onlara bırakmak ıstemıyorum yağmalarlar cunku hoslarına gıder ailesinin hemen koydekı evlerıne cıkarırlar gıdersem eger esyalarımla gıderım vede gerı donmem ısterse o benm yasadıgım sehre gelirÇocuk yapmamanı tavsiye ederim yoksa katlanmak zorunda kalırsın uzun süre.
Yakın bir zamanda bizzat şahit oldum erkekler kadın gideriz cesaret edemez diye bu kadar rahat oluyorlar. Bir gün gidiyorum deyip çıkın gidin ama sizi o bırakmasın bitti de dön gel er yada geç pişman olup döner. Önce bı afallar nasıl gitti ya diye sonra yola gelir . Ama diğer yüzde elli ihtimal gelmeyebilir ailesine senden vazgeçecek kadar bağımlıysa. Olsun o zaman da kurtulduğunuza sayarsanız.
Cinsellik gerçekten önemli sorunları mı var yoksa sadece isteksizlik mı bilmiyorum ama isteksizlik beslenmeyle çabuk halledilebilen birşey çaktırmadan bile halledebilirsiniz bu sorunu.
Dönecek cesaretin her zaman olsun ailene gitmek zorunda değilsin mahalle baskısından çekiniyorsan yaşadığın şehirde iş bak çalışmıyorsan asgari ücretle bile tek başına paşalar gibi yaşarsın.
4 bın mı :) bak sımdı hesap yapıyorum. eşim 2000 maaş alıyor. 500 bir kredi 500 diğer kredi 500 kira 200 faturalar 200 yemek alışverıişi. babaneı destek oluyor.buradan ona kalan 100 tl babaneside 200 falan verse toplam 300 o parada bı aylık para yıne 100 tlsını annesıne falan harcasa 200 ona kaldı oda ıvır zıvır bıttı zaten. ve bu kredılerın bıtmesıne daha dunya zaman var.
ıste sıkıntımız ne biliyomusun o filmler eglencelerı hep denedım o kdr yokum kı adam cevap verme tenezzulunde bılı bulunmuyor.kaldıkı benm için asla kredi çekmez 10 lıra harçlık bıle vermez kı kaldıkı kredı çekecekCanım o zaman kocana sen kredi çektir küçükte olsa yatırımlık bi yer alın orayı ödüyoruz diyin borcumuz var diyin bu sayede size kredi cektiremezler . Yemekleri vs orada yiyin aylıktan hiç para kalmıyor bize diyin sürekli dile getirin . Eşinizle de tatil gününüzde plan yapin kenara para ayirmasini soyleyin hayvanat bahcesine gidin ,sinemaya gidin , yemege gidin eğlenin eşiniz plan yapmasa da siz yapin zamanla hoşuna gidecek ve oda yapacaktır sizinle planlar ve parasını başkasının ihtiyaclarindan ziyade eşi ile harcamak isteyecektir. Bu bi evlilik hemen pes etmeyin yaa güçlü durun dik durun ve ilk tatil gününüz için plan yapmaya başlayın. Akşam eve gelince de bir film takın romantik şöyle duygularınizi yükseltecek:)) gerisi gelir .
kp ile herkes konustu ve ne cevap verdı bılıyormusun. ben evın bır ogluyum ben yapıcam sız odeyeceksınız dedı ve cektı gttıİyi de babaanne size destek olacağına kp in kulağını çeksin
Terbiyesizlik ya . Evlilikten once boylemiydi ? Benim etrafimda gordugum yakin akrabalarim ek is yapiyor yine esini mutlu etmeye calisiyor bazi erkekler evliligi hakrtmiyorıste sıkıntımız ne biliyomusun o filmler eglencelerı hep denedım o kdr yokum kı adam cevap verme tenezzulunde bılı bulunmuyor.kaldıkı benm için asla kredi çekmez 10 lıra harçlık bıle vermez kı kaldıkı kredı çekecek
ben çok emek verdım bu evlılık ıçın hemen bırakıp gıdınce bunca emegım boşa gidecek. bebek içinde hiç hazır degılım suan kendımle bıle ılgılenecek gucum yok ınankı kaldı ki bebek hiç yapamamBence cocuk evlilik oturmadan yapilmamali canim zaten sorunlariniz var bebeginizin olmasi elbette guzel duygularida getiricektir ama esinin ailesi bebegi bahane ederek yine aranizi acar yine uzulursun evlilikte sikintilar oluyor ama hepsi zamanla asiliyor arada ask olunca vazgecemiyor insan sende sabrettiysen bu kadar cok seviyosun esini
yok evlenmeden önce hiç böyle sıkıntı yoktu ve boyle olacagınıda tahmın etmezdımTerbiyesizlik ya . Evlilikten once boylemiydi ? Benim etrafimda gordugum yakin akrabalarim ek is yapiyor yine esini mutlu etmeye calisiyor bazi erkekler evliligi hakrtmiyor
Vallahi böyle gördükçe korkuyorum ya evlilikten neden böyle oluyor acaba ya moralim bozuldu vallayok evlenmeden önce hiç böyle sıkıntı yoktu ve boyle olacagınıda tahmın etmezdım
Aynen canim emek var sonucta ortada bir arkadasimin esi surekli ailesine para yollardi arkadasimda hep para artirim diye cirpinirdi tasarruf yapardi esinin aileside her istediklerini alir buna hava atarlardi bi gun gozu donmus esinin verdigi mutfak harcligiyla kendine giyim.makyaj alisverisi yapmis kocasi sok olmus o gunden beri ailesine para gonderemiyor arkadasim catir catir yiyorben çok emek verdım bu evlılık ıçın hemen bırakıp gıdınce bunca emegım boşa gidecek. bebek içinde hiç hazır degılım suan kendımle bıle ılgılenecek gucum yok ınankı kaldı ki bebek hiç yapamam
taviz tavizi doğuruyor başta hiç taviz verilmemeliydi !Vallahi böyle gördükçe korkuyorum ya evlilikten neden böyle oluyor acaba ya moralim bozuldu vallanasıl alışırsa öyle gider valla hiç alttan almayın bu konuda
en ıyısını yapmış keske market parası versede onunla alışverış yapsamAynen canim emek var sonucta ortada bir arkadasimin esi surekli ailesine para yollardi arkadasimda hep para artirim diye cirpinirdi tasarruf yapardi esinin aileside her istediklerini alir buna hava atarlardi bi gun gozu donmus esinin verdigi mutfak harcligiyla kendine giyim.makyaj alisverisi yapmis kocasi sok olmus o gunden beri ailesine para gonderemiyor arkadasim catir catir yiyor
içki ve gece hayatı var kayın pederın bunu evlendıkten sonra ogrendım. esya konusundada herseyı borç almışlar bunuda bılmıyordum evlendıkten sonra ögrendım o borclarıda bız oduyoruz.düğün için falan hiç para harcamamışlar ama ben hep peşin alındı dye bılıyordum. oturma grubumu bıle benım sectıgım modelden sonra halası gıdıp değiştirmiş evıme hıc beklemedıgım bır takım geldi. magaza ıle konustum ama degıstırmedıler. okulumda yasadıgım sehırde 4 dersım var haftada bı kac gun gıdıyorum okula.evde film açıp film keyfi yapmayı önerdım sohbet etmeyı denedım oyun oynamayı bıle dedım ama işten yorgun geliyorum dyıp yuzume bakmıyo.adam yanıma yaklaşmıyo dusu hıc benle alacak adam değil.
4 bın mı :) bak sımdı hesap yapıyorum. eşim 2000 maaş alıyor. 500 bir kredi 500 diğer kredi 500 kira 200 faturalar 200 yemek alışverıişi. babaneı destek oluyor.buradan ona kalan 100 tl babaneside 200 falan verse toplam 300 o parada bı aylık para yıne 100 tlsını annesıne falan harcasa 200 ona kaldı oda ıvır zıvır bıttı zaten. ve bu kredılerın bıtmesıne daha dunya zaman var.
Kendini yetersiz hissettiği için yanaşmıyor anlaşılan. Eşya olayında boşanmayı konuş o zaman giderim demenle olacak birşey değil. Ayrıca ev eşyalarına da dokunulmazlık koydurabilirsiniz. Bir yerlere götürürlerse parasını öderler. Ama işi direkt hukuka dökmek çirkinleştirebiliyor olayları.ısteksızlık var bide zaten oldugnda ben ne yaptık anlamıyorum hemen oldu bıttı. birde tıksındım zaten bılmıyorum. o eve gelince bıle huzursuzum ıstemıyorum gelmesini sanki.birde saçmamı dusunuyorum bılmıyorum ama ben bu evı esyaları buyuk guclukle aldım kendı aldıgım esyaları onlara bırakmak ıstemıyorum yağmalarlar cunku hoslarına gıder ailesinin hemen koydekı evlerıne cıkarırlar gıdersem eger esyalarımla gıderım vede gerı donmem ısterse o benm yasadıgım sehre gelir
merhaba kızlar daha öncede sizlerle bazı sıkıntılarımı paylaşmıştım suan yine biraz dertleşmek istiyorum sizlerle. başlıktanda anlaşılacağı gibi benm hayalim bu değildi böyle bir evlilik değildi. İyice kendi içime döndüm acaba ben mi bir yerlerde hata yapıyorum dedim evet hatalarımda varmış ama karşı taraf kadar çok olmamış hep. iki ayda ya da ayda bir yaklaşan ve bunun sadece çocuk yapmak için gerekli bir sey oldugunu düşünen kocam var. ha birde sen yaklaşmıyorsun dye beni suclayan bi koca. ama tv ve telefondan başını kaldırmayıp benm ona yaklaşmama izin vermez sonrada ben suçlu olurum. önceliği ailesidir ama sorsan önceliği benim . babası eve asla bakmaz ama bizim neredeyse iki üç katı maaşımızı alır yınede bakmaz. sureklıde eşime kredi cektirir ve borc yaptırır eşimde bundan şikayetçi oldugu heralde yınede o kredyi ve borçu yapar. maaşının 4 te üçü onlara ( borçları ev ihtiyaçları ve kişisel ihtiyaçları) son kalan para bizim evimizin ihtiyaçlarına gider. bana ise ne kalır hiç bisey. o kadr pişkin ailesi varki ben bu konuları açtıgımda ama evlat ailesine bakmak zorunda kalır derler ve konuyu kapatırlar. eşime dedimki eger bir daha kredi ve borç çıkarsa başımıza ben gidicem bu son başka olursa benı unut dedım ve kabul ettı eger bir daha yaparsam söz ben bırakıcam annene dedi. başka bir sehirde yaşıyordum buraya gelin geldim ama burada insanlar çok farklı çıkar, yalan abartma, dedikodu yapmaya olan bağlılıkları o kdr fazlaki normal bir sohbeti bile farklı bir yere taşırlar ve başınıza olmadık işler açılır. ailesi ile arama uzun bir mesafe koydum ve birazda olsa bu sayede rahatladım. ben daha bir senelik evliyim ama o kdr yorgunum ki ,sanki hiç durmadan yürümüşüm de hiç dinlenememiş gibi sanki sırtımda tonlarca taş taşımış gibi yorgunum. her sabah Allahım yıne bu sehırde uyandım bana yardım et dye uyanıyorum. işin özü çokta yalnızım. kendimi uykuya verdım yemek yemeye verdim. bunalım başlangıcındayım heralde yada o bunalımın tam ortasında. milyon tane sıkıntı anlatabılırım sıze evliliğimle ilgili ama o kdr yorgunum ki sanki anlatınca yıne yorulurum dye korkuyorum.hiç umrunda değilim kocamın iş hayatı iş arkadaşları ,ailesi benden çok dha önemli. bimiyorum ne yapmalıyım. bu saygı ve sevıyesı olmayan evlilikle vakıt harcamak ıstemıyorum ama neden blmiyorum gidecek gücümde yok. bana biraz destek olup akıl verırsenız sevınırım kızlar. biraz desteğe çok ihtiyacım var[/QUOTEcinselligin ayda bir olmasi hic normal degil . calisiyor musunuz acaba
mevlam sanada yardım etsın ınsallahBenim evliliğime benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?