Peki bu durumlara siz agirliginizi koydunuz mu hiç ? Böyle bişey yaptıklarında tersleyin hatalarını anlasınlar ayıp yani her ne kadar annesi de olsa eşinizin sadece oğluna sormamali sizde bir bireysiniz. Peki yakınmı oturuyorsunuz kayinvalide yebirde ailesi annesi oyle rahatki benm evınden bana sormadan ihtiyaçalrını alır giderler. bi örnek vereyim ben tütsüyü çok severim bi ka paket almıştım görümcede begendğin kokuyu al istersen dedim ama o zaman almadı. daha sonra ben başka sehirdeyken evimin anahtarını bıraktık hep sarteller atıyo buz dolabındakiler bozulmasın kontrol edılsın dye girmişler tutsu almışlar duvarımdaki saati bille alacakmiş ama neymiş üsenmiş almamış. yani böyle insanlar bunlar. benden istemezler ama eşimden hep bnm evimden bişey isterler. bana lazım olur mu falan hiç umrunda değil onların. eveıme gelirken bile bana haber vermezler eşimi ararlar bana eşim akşama dogru haber verirse verir o kdr yani
allahtan çok kilo almadım boyum 160 kilom 65 ama bugun pilates( dogrumu yazdım bılmıyorum) yaptım eski hayatıma donmeye başlamalıyım çunku kahvaltımı abartmadan yapmaya çalıştım.yemek konusuna dıkkat etmeye çalışıyorum yanı. pilatesede devam edersem kilo verırım umarım.ben burada bir kursa yazılmıştım ama dıyorum ya ınsanları çok garip ordada hep dedıkodu kısır gunlerı falan farklı bır seye donusuyor buranın kursları o yuzdende devam edemedım.Boşanmak hayatta verilen en zor karar. Bunun icin erken bence , dur bakalim sana söz vermis.Sureci izle ve ona göre davran . Bu arada kilo almak ve kendini kapatmak seni daha da cikmaza surukler. Sosyallesmek istiyorsan bir kursa yazilabilirsin. Hem hobin olur hem de kafan dagilmis olur. Bir suru yeni kisi de tanirsin
Ve kesinlikle cocuk yapmamalisin. cinsellik evliligin ilk senesinde oturmaya basliyor.
evet yakınız ben cok konustum eşimle ama değişmedi sadece benım koydugum mesafe ıle isteyemez oldular sanki yoksa benım konusmamın fazydası degıldı buPeki bu durumlara siz agirliginizi koydunuz mu hiç ? Böyle bişey yaptıklarında tersleyin hatalarını anlasınlar ayıp yani her ne kadar annesi de olsa eşinizin sadece oğluna sormamali sizde bir bireysiniz. Peki yakınmı oturuyorsunuz kayinvalide ye
evet onun gizlice çekilme olasılıgı oldukca fazla bu sabahta hatrlattım eşime. ben bunu cekıcem dıyorsan eger gel yorma beni al biletimi gideyim dedim ısrarla hayr dyor ama hiç guvenmıyorumGerçek hayata hoşgeldin tatlım.Eşin seninle değil ailesiyle paylaşıyor hala yaşamını.Gizlice yine çekecek kredi gibi geliyor bana bu arada.Baba ısrar ediyormuş.
Kararın ne olur bilemem ama arkadaşlarıma katılıyorum çocuk yapma.Korunmaya devam et.Doğal yolla korunmak dediğin korunma değil,görmüşsün zaten.
Kendi çekirdek ailesinin sorumluluğunu almayan bir erkekle yürütmek nasıl olur bilemedim.
Evet doğru yazmissiniz :) Kilo almamissiniz ama boyle depresif devam ederseniz mutlaka alirsiniz. Kurslara gitmeniz aslinda bir seyler ogrenmeniz ve kafanizi dagitmak icin super olabilir. Ben mesela dikis kursuna gitmistim pek siniftakilerle konusmuyordum ama cok keyif aliyordum.allahtan çok kilo almadım boyum 160 kilom 65 ama bugun pilates( dogrumu yazdım bılmıyorum) yaptım eski hayatıma donmeye başlamalıyım çunku kahvaltımı abartmadan yapmaya çalıştım.yemek konusuna dıkkat etmeye çalışıyorum yanı. pilatesede devam edersem kilo verırım umarım.ben burada bir kursa yazılmıştım ama dıyorum ya ınsanları çok garip ordada hep dedıkodu kısır gunlerı falan farklı bır seye donusuyor buranın kursları o yuzdende devam edemedım.
birde hıc oyle su lazım bu lazm sunu alalım falan dye biri olmadım hep ihtiyaçlarım doğrultusunda hareket ettim. ama adam beni aylık market alışverısıne bıle goturmuyor. çunku ben cok alıyormusum o yaptıgında sabıt şeyleri alıyor.eksik lkalanları ben ısteyıncede bi dunya laf sen onu bunu alıyosun senınle cıkınca param kalmıyo dye.Gerçek hayata hoşgeldin tatlım.Eşin seninle değil ailesiyle paylaşıyor hala yaşamını.Gizlice yine çekecek kredi gibi geliyor bana bu arada.Baba ısrar ediyormuş.
Kararın ne olur bilemem ama arkadaşlarıma katılıyorum çocuk yapma.Korunmaya devam et.Doğal yolla korunmak dediğin korunma değil,görmüşsün zaten.
Kendi çekirdek ailesinin sorumluluğunu almayan bir erkekle yürütmek nasıl olur bilemedim.
Al kuzum al.Al ki diğer tarafa yedirecek para kalmasın.Söylensin boşver.Kendin için almıyorsun sadece.İhtiyaç bunlar dersin.birde hıc oyle su lazım bu lazm sunu alalım falan dye biri olmadım hep ihtiyaçlarım doğrultusunda hareket ettim. ama adam beni aylık market alışverısıne bıle goturmuyor. çunku ben cok alıyormusum o yaptıgında sabıt şeyleri alıyor.eksik lkalanları ben ısteyıncede bi dunya laf sen onu bunu alıyosun senınle cıkınca param kalmıyo dye.
bende dikişe gittim ama biz merkezde oturmuyoruz merkezede uzagız buradaki kurslara gidiyoruz ama orada kurs mantıgı hocası zaten tanıdık oluyo küçük yer olduğu için. siz ne kadr uzak dursanızda olmuyo bı sekilde dedikodu içinde buluyosunuz kendınızı. ama suan aksamları yenı spor hocası gelmiş bayan hoca ders verıyormus belkı oraya gidebilirimEvet doğru yazmissiniz :) Kilo almamissiniz ama boyle depresif devam ederseniz mutlaka alirsiniz. Kurslara gitmeniz aslinda bir seyler ogrenmeniz ve kafanizi dagitmak icin super olabilir. Ben mesela dikis kursuna gitmistim pek siniftakilerle konusmuyordum ama cok keyif aliyordum.
merhaba kızlar daha öncede sizlerle bazı sıkıntılarımı paylaşmıştım suan yine biraz dertleşmek istiyorum sizlerle. başlıktanda anlaşılacağı gibi benm hayalim bu değildi böyle bir evlilik değildi. İyice kendi içime döndüm acaba ben mi bir yerlerde hata yapıyorum dedim evet hatalarımda varmış ama karşı taraf kadar çok olmamış hep. iki ayda ya da ayda bir yaklaşan ve bunun sadece çocuk yapmak için gerekli bir sey oldugunu düşünen kocam var. ha birde sen yaklaşmıyorsun dye beni suclayan bi koca. ama tv ve telefondan başını kaldırmayıp benm ona yaklaşmama izin vermez sonrada ben suçlu olurum. önceliği ailesidir ama sorsan önceliği benim . babası eve asla bakmaz ama bizim neredeyse iki üç katı maaşımızı alır yınede bakmaz. sureklıde eşime kredi cektirir ve borc yaptırır eşimde bundan şikayetçi oldugu heralde yınede o kredyi ve borçu yapar. maaşının 4 te üçü onlara ( borçları ev ihtiyaçları ve kişisel ihtiyaçları) son kalan para bizim evimizin ihtiyaçlarına gider. bana ise ne kalır hiç bisey. o kadr pişkin ailesi varki ben bu konuları açtıgımda ama evlat ailesine bakmak zorunda kalır derler ve konuyu kapatırlar. eşime dedimki eger bir daha kredi ve borç çıkarsa başımıza ben gidicem bu son başka olursa benı unut dedım ve kabul ettı eger bir daha yaparsam söz ben bırakıcam annene dedi. başka bir sehirde yaşıyordum buraya gelin geldim ama burada insanlar çok farklı çıkar, yalan abartma, dedikodu yapmaya olan bağlılıkları o kdr fazlaki normal bir sohbeti bile farklı bir yere taşırlar ve başınıza olmadık işler açılır. ailesi ile arama uzun bir mesafe koydum ve birazda olsa bu sayede rahatladım. ben daha bir senelik evliyim ama o kdr yorgunum ki ,sanki hiç durmadan yürümüşüm de hiç dinlenememiş gibi sanki sırtımda tonlarca taş taşımış gibi yorgunum. her sabah Allahım yıne bu sehırde uyandım bana yardım et dye uyanıyorum. işin özü çokta yalnızım. kendimi uykuya verdım yemek yemeye verdim. bunalım başlangıcındayım heralde yada o bunalımın tam ortasında. milyon tane sıkıntı anlatabılırım sıze evliliğimle ilgili ama o kdr yorgunum ki sanki anlatınca yıne yorulurum dye korkuyorum.hiç umrunda değilim kocamın iş hayatı iş arkadaşları ,ailesi benden çok dha önemli. bimiyorum ne yapmalıyım. bu saygı ve sevıyesı olmayan evlilikle vakıt harcamak ıstemıyorum ama neden blmiyorum gidecek gücümde yok. bana biraz destek olup akıl verırsenız sevınırım kızlar. biraz desteğe çok ihtiyacım var
suan okulum var aslında her donem için 4 dersim kaldı bnı zorlamaz ama işle mesgul olup okulumu bır sene daha uzatmak ıstemıyorum. birde hayatım işe girince nasılsa kendı parası var dye daha cok sırtımıza bıneceklerınde adım gıbı emınım o yuzden gıcıklıgınada işe girmek istemiyorumbir işe girseniz ?
yok ailesine bağlıydı ama her ınsan gıbı sadece annesinin uzulmemesı için daha çok ugras verırdı yoksa bu durumlardan bana hiç bahsetmezdi nişanlıykende geldiğimde ailesinin sadece para mevzularını konusmaları benı rahatsız ederdı ama benı etkıleyen bı durum olacagını dusunmemıstımevlilik boyle birsey degil
yanlis insanla yapilan evlilik boyle birsey
hic anlamiyorum nasil anlamiyorsunuz evlenmeden once adamlarin ailelerine bagimli olmasini?
yok o kdr gıcık oldum kı ıse gırersem bende ailemin borcuyla ilgilenicem dedim sen ne zaman bitirirsen bende o zaman bitiririm dedim. aslında boyle dememeliydim ama çok nefret ettımişe girin borç yapın.borcum var ödemelerim var diyin alamazlar para.
sizin hiç masrafısınız yokmu.mutfak,kuaför,alışveriş.sonuçta evlisiniz ve çocuk yok gezme tozma.bunlarda gözü kalır insanın birazda olsa.ne biliyim ben olsam dayanamam.yok o kdr gıcık oldum kı ıse gırersem bende ailemin borcuyla ilgilenicem dedim sen ne zaman bitirirsen bende o zaman bitiririm dedim. aslında boyle dememeliydim ama çok nefret ettım
gercekten kalıyoda kaş aldırmaya bile ıkı ayda bir gdiyorum. mutfak alışverımızı eşim yapıyor.saç boyamaya bile en uygun boyadan alırdım bı dunya laf ederdı. sımdı sıyaha dondum çunku dıbım gelmesın dye boya alacak param yok cunkusizin hiç masrafısınız yokmu.mutfak,kuaför,alışveriş.sonuçta evlisiniz ve çocuk yok gezme tozma.bunlarda gözü kalır insanın birazda olsa.ne biliyim ben olsam dayanamam.
asla bu sehırden gitmem diyor onu burdan götürmek neredeyse ımkansızAyy allah yardım etsin bende gurbetteyim ve yabani bir şehirdeyim her şeyin ayıp görüldüğü bir sacma ilçedeyim bende ara ara depresyona giriyorum ama Allahtan eşim iyi onla aktiviteler yapıyoruz arada kötü tarafı tutuyor hep iyi değil tabi cok pişman oluyorum ailem bırakıp geldiğime eşini ikna et istediğin şehre götür ailesimdende uzaklasmıs olursunuz ben dogu görevi bitince alttan girip üstten cıkıp kurtulucam bu sehirden inşallah ikna ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?