• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik çokmu zor?

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..

Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..

O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu

21.sayfa güncelledim durumu kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle birisi değil şuan erkekliğini ispatlamaya çalışıyo ben anlıyorum onu ama hoşuma gitmedi bu tavrı nasıl ders verebilirim acaba
Ders vermeye ne gerek var cocukmusunuz kisasa kisaa yapicaksiniz oturun kirildim bu sozlere diyin konususun.
Ders vericem mantiginda giderseniz evlilik cekilmez.

Ağzı böyle der ama hareketleri öyle değil yani alsa bile beni mağdur edeceğini sanmıyorum çok verici bir insan kendisi ama böyle demesi benimde hoşuma gitmedi

Kadinlardaki bu tavir cok can sikici. "Dover ama aslinda cok iyidir", (maas kartini isteyince) agzi boyle der ama hareketleri oyle degil"...

Madem magdur olacaginizi dusunmuyorsunuz niye yasananlardan rahatsiz oldunuz ve de niye burada konu acma geregi duydunuz?

Kendinizi kandirmaya devam edin.

esınden gelcek maasın hesabını yapan erkeklerden hoslanmıyorum. cogu da senın benım param mı olacak mesaajıyla yapıyor bunu.. bır bayan zaten esıne destek olmaktan haz duyar ama bu görev degıl.. !

Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..

Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..

O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu

Evlilik zor ama böylesi bir adamla imkansız.
Kadın hiçbir suretle eşine gelir hesabı vermek ve ev geçindirmek zorunda değil. İstesen alır çuvala koyar çatıdan aşağı atarsın paranı. Hiçbir şey diyemez.
Heeee, senin maaşın benim maaşım olmasın diyorsa, o sana versin maaş kartını. Sen ona harçlık ver, bakalım öyle nasıl oluyormuş :)

Kadinlardaki bu tavir cok can sikici. "Dover ama aslinda cok iyidir", (maas kartini isteyince) agzi boyle der ama hareketleri oyle degil"...

Madem magdur olacaginizi dusunmuyorsunuz niye yasananlardan rahatsiz oldunuz ve de niye burada konu acma geregi duydunuz?

Kendinizi kandirmaya devam edin.
Dövmeye nerden getirdiniz konuyu hanımefendi ne alakası var?Cevap verme şeklim çok sert haksız oldum bianda nasıl daha yumuşak olupta istediğimi yaptırabilirim diye konu açtım

Ben boyle bi adamla evlenmezdim, bile bile lades diyorsunuz insallah hakkinizda hayirlisi olur ama maasiniza gule gule deyin cunku belli size acikca soylemis. Size para verip kendini erkek gibi hissetmek istiyo ona muhtac olun istiyo boyle bisey olabilir mi?

Böyle düşünen adamla evet çok zor. Bir konunun içinde ikinizin de evlenince değişir ümidi var.
Onda sesini yükseltmemen saygılı olman beklentisi. Sende 'şimdi böyle söyledi maaşımı alır ama beni parasız bırakmaz' beklentisi.

Ne sen ne de o değişmeyecek. Kimseye evlenince sihirli değnek deymiyor.

Eşim ev kredisi ödüyor ben evi döndürüyorum. Yani benim maaşımı paylaşıyoruz. Eşim bana asla çek maaşını ver demez. Evin giderini de kendi ihtiyacımı da ben biliyorum.

esınden gelcek maasın hesabını yapan erkeklerden hoslanmıyorum. cogu da senın benım param mı olacak mesaajıyla yapıyor bunu.. bır bayan zaten esıne destek olmaktan haz duyar ama bu görev degıl.. !
Benden bişey beklemiyorki istemezsen çalışmazsın demişti başka mevzuda sanırım ben konuyu yanlış açtım herkes farklı bişeye cevap veriyor

Back
X