Evlilik dediğin!

Benim umudum yok. Kalmadı, bitti artık inan.

Eski eşim dediğine göre boşandınız. Sonra nasıl oldu hayatlarınız? Eşinin başı göğe erdi mi çok merak ediyorum.

Valla o şahıs beni zerre ilgilendirmiyor.
Cehennemin dibine mi girmiş yoksa multimilyarder mi olmuş hiç bilmem arastirmam ugrasmam benim için öldü bitti gitti...
Çocuğun icin evliliğin adına tum kozlarini oyna yarin obur gun pişmanlık duyma.
Ahhh keske sunuda yapsaydim deme. Cok zor bi durum ama yinede yuva kolay kurulmuyor

Valla o şahıs beni zerre ilgilendirmiyor.
Cehennemin dibine mi girmiş yoksa multimilyarder mi olmuş hiç bilmem arastirmam ugrasmam benim için öldü bitti gitti...
Çocuğun icin evliliğin adına tum kozlarini oyna yarin obur gun pişmanlık duyma.
Ahhh keske sunuda yapsaydim deme. Cok zor bi durum ama yinede yuva kolay kurulmuyor
Ben eşime güvenmiyorum. Doğumuma beş gün vardı tatlı istedim anneme sor dedi. Sordum annesi alma dedi diye almadı. Bu adamın lafıyla kalkıp memlekete gidilir mi?

Ben eşime güvenmiyorum. Doğumuma beş gün vardı tatlı istedim anneme sor dedi. Sordum annesi alma dedi diye almadı. Bu adamın lafıyla kalkıp memlekete gidilir mi?

Ayyyy çok üzüldüm simdi...........

Valla canım benim adamda anasınin lafindan cikmazdi. Kadin taaaa oralardan benimkini kumanda ederdi. Ben inat ettim tasinmadim oraya çünkü km oteden benim hayatimi mahveden yanina gidince neler yapmaz dedim.
Vallahi böyle erkekler Allah bildigi gibi yapsın karakter yoksunu tipler....
Bunlardan koca felan olmaz.
Eger benim kocamin samimiyetine inansaydim giderdim ama kocada is yoktu. Zaten herşey kocada bitiyor ne olursa olsun ezdirmeyecek karısını.
Kaynana terminatör olsa oglundan cekinir birşey yapamaz.
Ama bunların kanı bozuk işte....
Yine söylüyorum senin evladın var bir kez daha düşün

Neden bu haldeyiz, daha mutlu olmak için neler yapmalıyız diyorum. Ben buradan gideceğim diyor. İyi git o zaman diyorum. Güya oğlumuzun büyümesini bekliyormuş. Gidecek adam 5 sene durur mu? Benim ömrümü yemek derdinde başka bir şey değil.
yaşadıgı yere alısamamış sanki ama o da evlılıgınızde mutlu olsa gtmeyı dusunmez bence,

ya da ailesinden baskı goruyor olabılır

Çok merak ediyorum böyle adamlar analarının yanında mutlu oluyorlar mı?
valla ilk boşanınca mutlu olamamış içip içip denize atıyormus kendını eceden ayrılmayacaktım dıye:KK45::KK45::KK45:

şuanda mutlu mu bilemem ya da yıne annesıne giidyor mu süreklı onu da bılmıyorum

Kendi gitsin anasının yanına,pislik herif. Sen de evinde kafanı dinle. Ben olsam boşanmadan önce bu teklifi yapardım

yaşadıgı yere alısamamış sanki ama o da evlılıgınızde mutlu olsa gtmeyı dusunmez bence,

ya da ailesinden baskı goruyor olabılır
Onu mutlu etmeme hiç fırsat vermedi ki. Burada çevre edinmeme gerek yok, nasılsa memlekete gideceğiz diyen bir insan. Ne yapabilir im ki?

Onu mutlu etmeme hiç fırsat vermedi ki. Burada çevre edinmeme gerek yok, nasılsa memlekete gideceğiz diyen bir insan. Ne yapabilir im ki?
benim eşim de istanbullu
ben bursalıyım
kendı dılegı ıle bursaya geldı burda kurduk duzenımızı
yapı ıle alakalı belkı de
eşimin suannda benden cok cevresı var
ve ist a dönmeyi hıc istemıyor

ama ailesinden sreklı bır baskı var
bence aılesınden de kaynaklı olabılır

yurtdışı imkanın varsa akşama ucak bile al ve hiç durma derim
akşama uçak bileti mi alsın
bu kadar kolay mı evlilik bitirmek
karsısında eşi var pardon ama
ne kadar anlaşamıyor olsalar da hanfendi bekar değil ve ortak bir cocukları var.

Kiyamam canim ya bende katiliyorum arkadaslara gunun birinde bosanirsan vicdaninin rahat olmasi icinn suan memleketine gitmek disinda elinden gelen herseyi yap cocugun icin onun babasi oldugu icin ... ama net bir dille memlekete gitmeyecegini belirt soru isareti , acaba gelirmi umudu, birakma kocanin kafasinda eger bu yuzden bosanmak istiyorsa kapiyi gosterirsin .. ama bunun disinda kadinligini, tatli dilini , guler yuzunu hic eksik etme ondan tercihide o yapsin karisımı anasımı ... !

Ya boşanıp düzen kurucaksın.

Yada boşanmayıp adamla ev arkadaşı olucaksın.

Aman hediye alsa nee almasa ne . Aen al kendine hediyeler herhafta kuaförüne git trend neyse onu al.

Hediye paketşde yaptırabilirsin iyi olur.

Çocuğunu al tatile git o otursun evinde.

Ailenizin olmadığı bir şehirde kendi düzeninizi kurun bence. Bi insan 5 yıldır her gün aynı konudan sorun çıkarıyorsa ümit yoktur bence.

Ya boşanıp düzen kurucaksın.

Yada boşanmayıp adamla ev arkadaşı olucaksın.

Aman hediye alsa nee almasa ne . Aen al kendine hediyeler herhafta kuaförüne git trend neyse onu al.

Hediye paketşde yaptırabilirsin iyi olur.

Çocuğunu al tatile git o otursun evinde.
Annemde aynısını söylüyor. Insan dayanamıyor ama.

Hayatımdaki tüm sorunlarımı çözdüğüm bir dönemde batağa saplandığımı hissediyorum. Mutsuzum!

5 yıldır neredeyse her Allah' ın günü ailesinin memleketinde yaşamadığımız için hayatımı zindana çeviren bir adamla birlikte yaşıyorum. Sürekli mutsuz, suratsız...

Neredeyse hiçbir sosyal aktivitemiz yok. 5 yıldır bir kez bile tatile gitmedik ki ben çok yoğum çalışan bir insanım. Kirası yaşadığımız semte göre uygun olduğu için(kira fiyatlarının yüksek olduğu bir semtte oturuyoruz, fakat gelirimiz iyi, istesek aynı fiyata farklı bir semtte daha iyi bir ev tutabiliriz) yüksek giriş katında olan, karanlık bir evde yaşıyorum.

5 yıldır tek bir hediye almadı bana, bütün özel günlerimizi es geçti ve bunu sadece ve sadece beni cezalandırmak için yapıyor biliyorum.

Sürekli annesinin dizinin dibinde yaşamak isteyen bir adam var hayatımda. Sanki ben onu kendi memleketinden alıp şu anda yaşadığımız yere getirmişim gibi davranıyor. Halbuki zaten biz evlenmeden önce farklı bir şehre atanmıştı, sonradan eş durumundan kendi isteğiyle yanıma geldi.

Suçlanmaktan bıktım. Aileme güvenebilsem boşanırım ama çok sorunlu bir ailem var, birde onlarla uğraşmak istemiyorum. Acaba oğlumu alıp yurt dışına mı yerleşsem diyorum. Sonra korkuyorum. Aklıma bin türlü şey geliyor.

Yabancı bir ülke, bebeğim çok küçük. Kime güvenip bırakabilirim onu? Yeni düzen, yeni bir hayat...

Eşimden bıktım artık. Çok bunaldım...
Korkularınızı anlıyorum ama böyle bir adamla yaşamaya devam etmek seçeneklerinizin arasındaki en kötüsü... Bu kadar anacı, bu kadar bencil, bu kadar merhametsiz, evliliği- karısı- çocuğu zerre umrunda olmayan bir adamla yaşamaya devam mı edeceksiniz yani ? Ailenizin yanına dönmek zorunda değilsiniz. Çalışmıyorsanız bir işe girin ve kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Oğlunuza ve kendinize yeni bir hayat kurun. Ailem sorun çıkarırsa onlarla da gerekirse koparırdım bağımı. Bırakın şu adamı anasına ve yolunuza bakın lütfen..

Back
X