evlilik delisi kızlar

Aynı
Hedefine ulastıktan sonra evliliğede geç kalınmaması gerektiğini düşünüyorum.. Bu da hayatın kaçınılmaz kanunu.. Ayrıca evlilik ne matematiğe benziyor ne de türkçeye..yani okuyarak değil yaşayarak öğreniyor insan..

evlenmek isteyenler hakkında bu kadar salladıgına göre sende cok evlenmek istiyorsun ama cesaretin yok .ki zafen hemen evlenme sen git bir kaç üni daha bitir

Ay valla içim daraldı okurken bu nasıl bir Türkçe, nasıl bir anlatım tarzı! Ben de küçük yaşta evliliğe sıcak bakmıyorum ama siz resmen bu durumu kompleks yapmışsınız.
Aslında içten içe evlenmeyi çok istiyorsunuz bence, çünkü resmen evlenmek isteyen genc kızlara nefret manifestosu okudum, dert de yok ortada.

Bir de bu üç okul, beş okul okumak cok mu gerekli tartışılır, bazı insanlar bunu takıntı haline getiriyor,günümüz hastalıklarından,(bknz: doyumsuzluk ) önemli olan bir alanda kendini geliştirmek bence.Uzman,uzman diyip durmuşsunuz ya...Sizin icinizde sanki kocaman bir boşluk var ve onu doldurmaya çalışıyorsunuz çaresizce...Kendinize dönüp onu bulmaya çalışın veeee

Lütfen biraz sakin.. :)

Herkes dilediği hayatı yaşar. Bu size niye dert olmuş anlamadım. Kendimden örnek vermek gerekirse eğitimde evlilikte çok önemliydi benim için... İlk üniversitemi bitirince yuvamı kurdum, ikinci üniversitemi tek çocukla başlayıp iki kız annesi olarak bitirdim. Örgün okudum 4 yıllık fakülteyi üstten ders alarak 3 yıla bitirdim. Demek istediğim isteyince her şey oluyor. Bu yüzden evlenen bişey yapamaz gibi düşünmeyin. İsteyince oluyor.

En iyi koca iyi bir iş bankaya taktığında istediğim kadar para çekmek oldu 33 ümde evlendim ne gerek vardı çocuk olsun diye tatile gitmek geZmek varken koca neymiş haklısın

Den çok rahat yaşamış büyümüşsün yetiştirme tarzin farklı olmuş kedinin diyorsun zengin bilinen bi ailenin kızıyım diye tüm akrabalarım Prof diyosun herkes senin gibi yetişmiyor cnm uzaktan kulağa davulun sesi hos gelir misali ...
Sen zaten bi elin yağda bi elin balda yetişmişmisin koca derdi çekmek istemeyebilirsin ama büyük konuşuyorsun yaşina veriyorum karşına öyle biri çıkar ki ne onu ne bunu tanırsın yeri gelir anneni babani bile tanımazsın bende senin gibi genç kızlara çok kızıyorum mesela bu devirde kızlar neden bu kadar büyük konuşuyo diye
Bazı kızlar daha rahat yaşam surmeknicin evlenmek ister bazıları da aşık olmak ister yuva ister çocuk ister herkes senin gibi kariyer yapmak istemeyebilir
Çok da şaaaapmamak lazım :)))

Siniftaki kizlara da boyle kucumseyici konusuyorsan surekli igneliyorsan " ay ne bicim kizsiniz evlilik falan diyorsunu ben kariyer yapcam hih" havasindaysan, tabi ki yalniz kalirsin. Bulundugun ortami idare etmeyi ogrenmen lazim. Onlarin fikirleri oyle, he de gec, ben superim okuyorum kariyer yapiyorum havalarina girmene gerek yok, onlarla da konusacak ortak seyelr bulabilirsin, idare etceksin, her zaman senden farkli dusunen insanlar olcak, insanlara boyle tiksiniyormus gibi davranma.

Mantıklı düşünüyorsun. .
Ama herkes tercihlerini yaşıyor. .
Sana başarılar dilerim. .

Bana kafan karisik gibi geldi. Yazdiklarin karma karisik. Hayallerin karisik. Ana sinifi, sunuculuk, pdr, ilahiyat, kitap yazma. Birbirinden farkli bu kadar cok alana yayilirsan hic bir dalda uzmanlasamazsin.

Bu ne koca delisilik.
Yaşa kız sen Hiç yani değil mi, ne bu koca delisilik bu kızlardaki

Gerçek misin değil misin anlayamadım.
Gerçeksen eğer, senden farklı kafalardaki insanların arasında kalmışsın, dışlanmışsın ve kompleks yapmışsın gibi geldi bana. Satır aralarında yazdıkların doğru şeyler aslında ama gözünü seveyim biraz dilbilgisi çalış, dilbilgisin biraz zayıf :)

Bir de aynı frekansta olduğun birkaç arkadaş edinmeye çalış, böylece diğerleri bu kadar dert olmaz sana. Boşver herkes nasıl yaşarsa yaşasın.

Sonuç; okumak isteyen kızlar cici, evlenmek isteyen kızlar kaka mı? Senin hayalin anaokulu kurmak onun hayali evlenmek başkasının hayali diyabeti tedavi etmek öbürün hayali ülkeyi yönetmek. Peki birinizi diğerinden daha değerli yada üstün kılan ne? Farklı hayalleriniz olması mı? İnsanlar tek fabrikadan çıkmadığı için kişilikleri ve hayalleride farklı oluyor. Sen evlenmek isteyenlerin hayallerini küçümserken bir başkasıda senin hayallerini küçümseyecek daha büyük hayallere sahip olabilir. Ama gelip burada konu açacaklarını sanmam. Bakın onlar ne kadar zavallı ben ne kadar çalışkanım diye konu açıp onay beklemek neden?

Wuuuuaaavvvvv... Bi çoğumuzun düşünüp dile getiremeği sözleeerr...

Evlilikle uzaktan yakindan alakasi olmayan biri olarak ayakta alkisladim. Saygilar hurmetler.

Yazini okudum ust oktavda yazdiklarin bana ve herkese cok itici geldi. Tum forum olarak kadinlarin meslek sahibi olmasi ayaklari ustunde durmasini desteklesekte senin ifadelerini benimseyemedik samimi bulmadik. O kadar yazmissin kelimelerin arkasinda asil problemini bulmaya calistim ve buldugumu dusunuyorum. Bir cumlede kiloluyum erkek arkadasim yok amann bana ne demissin bu yazidada vurgulamissjn. Sorunun kendini kilolu gordugun icin sevilmeye deger bulmaman olabilir mi? Kendince bu acigi ideallerinle okulla vs kapatmaya calisiyorsun gibi sanki.

Konu sahibinin dili zayıf mihacım amerikalarda büyümüş

Ama işin ilginç tarafı ingilizce de konuşamıyor hahaha

Bu ne koca delisilik

E seni burslusun diye niye dislasinlar canım. *Elhamdülillah zenginmissiniz* daha ne istiyor bu kızlar?

Akıl yaşta değil baştadır. Herkesin dileği farklı bunu sorgulamak hiç kimseye düşmez. Bu koca delisi anlamına gelmez ki seven insan evliliği de düşünür. Evliliğe niyet edene neden diye sorulmaz onlar da sana neden okuyorsun diye sormuyorlardır heralde. Olgunluğun yaşı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…