evlilik delisi kızlar

Tabiki ama bu dediklerin okuyup meslek sahibi olanlardada oluyor. Ayrıca her okuyanda başarılı olup bir meslek sahibi olamıyor malesef. Nice üniversite bitirmiş ama çalışmayan var. Nicede lise mezunu olup iyi kötü bir mesleği olan var. Yani anlayacağı kaderinde ne varsa onu yaşarsın.

Neden baba parasını vurgulama gereği duyuyorsunuz. Herkes istediği şekilde okutabilir çocuğunu. Ben de devlet okuyabilirdim ama özelde istediğim bir bölümde okudum ailemin imkanıyla. Bende zerre akıl yok mu şimdi :) Benim de kızım olacak inşallah hayat onun hayatı ama genç yaşta okumadan iş bulmadan ben evleneceğim derse üzülürüm yani. Hayatın insana neler getireceği belli değilki.

De get işine ya sen o insanin neler yasadigini bilmiyorsun bu yuzden de yorum yapmak sana dusmez. 17 yasindaki kiz erkek arkadasiyla gezse 'genc kiz, hakki bilmem ne' ne sartlarda oldugunu bilmeden, evlenmiş diye saldirmak şahane! Yok oyle bir dunya.

Tamam senin hayatta sindiremedigin seyler belli, millete fazla saldirma, mazallah hamileymişsin, sakin ol

Fikir beyan ederken avatarımızın da bununla aynı doğrultuda olduğuna dikkat edelim pilis.
Avatar, sizi deli gibi evlenip çocuk sahibi olup çocuğunuzun her ay bilişsel becerisini ölçmek istiyormuşsunuz gibi gösteriyor.

Bende bu yaştaki genç kızlarda bunu çok görüyorum ve açıkçası tiksiniyorum. Biz üniversitedeyken nişanlanan kızlara dahi iyi gözle bakmazdık( Ne acelesi varmış diye) Bizim için okurken evlenmek küçük düşürücüydü. Şimdilerde bakıyorum da bunun tersi geçerli, ne kadar erken o kadar iyi.
Herkes hakkettiğini yaşar. Evlenerek kendine kıymet biçildiğini sananlar gün gelir evlilikleri yolunda gitmezse, yada biricik kocaları onları bırakırsa ellerinde hiç bir şey kalmayacak.

Kişileri karıştırdım yorumu yanlış kişiye yazsığım için düzenledim

Cehalete ovgu, erken yasta evlilige ovgu, cocuk yasta evlilige bile ovgu.

Gelip de bu konuyu yuzde 90'i varolan veya henuz varolmayan evliliklerinin delisi insanlarin forumuna acarsaniz boyle tepki alirsiniz.

okuma isteğin güzel ama herkes senle aynı şartlara sahip değil. belki hiç bi zaman olamicak. herkesin ailesinde doktorlar profesörler yok.
sırf sen evlenmek istemiyosun diye başkalarıda mı istemesin. evlilik bi halt değil demişsin; o zaman hiç evlenme.
anlatımını doğru bulmadım. değinmek istediğin konuda galiba aynı fikirde olabilirim.

valla ortada bir sıkıntı yok ama belli ki kendi güzellemeni yapmak istemişsin biraz :) hem param var hem zekiyim, diğer kızlar şöyle böyle demenin başka bi yolu :) sana zorla evlen diyen de yok? sorun ne kimse anlayamadı :) ayrıca isteyen evlenir, isteyen toz pembe yaşar. istemeyen evlenmez. isteyen evlenmeden sevişir, istemeyen sevişmez. isteyen başını kapar, istemeyen kapamaz. ama bu durumlarda birini yapan diğerine laf ediyorsa işte "this is facism" babe. :)

Reactions: KV_
Herkez? istedigi gibi yasayip istedigi seyle meskul? olamaz tabi.

Sonra boyle abuk sabuk cumleler okuyoruz.

17 yasinda evlenip cocuk yapmayi oven var bu baslikta. Kariyer yapmayi kotu bir sey sanan, yuvadan dem vuranlar var.

Erken evlenen insanin kiskanilabilecegini dusunen falan var.

Siz erkenden dayak yemeye baslayabilirsiniz, rumuzunuzu bile anneliginiz ile ifade ediyor olabilirsiniz.

Ancak gercekleri degistiremezsiniz.

Erken evlenmek elbette cahilliktir. Adi ustunde erken evlenmek.

erken evlenmek tabiiki cahillik, aptallıktır. şahsen 29 yaşında evlenmiş biri olarak buna kesinlikle katılıyorum. hele ki çocuk yaşta evlenenler, evlendirilenler... yazık... ancak başlığı açan arkadaş yanlış anlamıyorsam 21-22 yaşlarından bahsediyor ki üniversite mezunu olduğunuz yaşa denk geliyor bu (bence yine çok erken evlenmek için o ayrı) e öyle olunca verdiği tepki de pek mantıklı gelmiyor kulağa :)

Konu sahibine deginmedim cunku onemli degil. Yani tutarsiz vs olabilir, benim icin onemli olan kisim burasi degil.

Universite okuyan genc kadinlar evlilik icin deliriyor ve hayatini yalnizca buna gore kurguluyorsa bu rezalettir. Yasal olarak izinleri var evet, ama her yanlis sey suc degildir zaten.

Bu ulkenin karsisindaki en buyuk tehlike bu universite okuyup da evlilik icin deliren insanlar. Dikkatinizi cekerim, universite okumayip da delirenler degil. Bilhassa universite okuyup da evlilik delisi olanlar.

Zira universitelerimizin bile ne durumda oldugunu gosteriyor.

Ekleme: Yorumlardaki 17, 18 yas vurgularina idi ilk yorumum. Sanirim gormediniz.

Madem bu kadar okumaya kariyere düşkünsünüz neden daha iyi bir bölüm kazanmadınız veya neden iyi bir devlet okulu tercih etmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…