evlilik delisi kızlar

Unv okumakta,kariyer yapmakta,evlilikte hepsi gelecege dair hayallerdir.evlilik dusunebilirler her genc kiz gibi okulu biraip hadi koca bulmaya demiyorlarmis sonucta.
Sizin gelecek hayallerinizde evlilik olmayabilir anaokulu acmak yurtdisi egitim hakkinizi elinizden almiyorlar.bunun neresi dert anlamadim.bide is basvurusu gibi cv yazmissin ailenin meslegine kadar alakayi cozemedim.umarim hayallerini gerceklestirirsin.

Burada gelip dedikodu yapar gibi konu acanlari anlamiyorum. Anladik zenginsin ailen cook kulturlu baya varlikli bir sulalesiniz tamamdir. Sen evlenme kariyer yap ama milletten sanane. Evliligin cok zor oldugunu nereden biluyorsun yasamadan ? Sana bol paranla bol saadetler dilerim

Arkadaşlarında bir garipmiş benim çevremde 5 kişi varsa 1 i evlilik delisi diğerleri normaldi sende oran fırlamış. Kendine başka ortam yap. Ben bir de şunu gözlemliyorum son yıllarda gençler arasında evlenmek tabiri caizse moda oldu... Çok değil benim üni yıllarımda bi 5 -6 yıl önce evlenmek bu kadar trend değildi. Şimdi ki gençler bir garip altın merakı filan da iyice arttı. Geriye doğru bir dönüş başladı... Aklıma gelmişken bahsetmek istedim. Okulunda başarılar ve aşık olmadan evlenme.

Olurda evlenmeye karar verirsin adayınada ailem zengin avukat doktor bilmem ne diye gitme

Üzülüyorum kontescim bu ne havadır böyle
21 yasında evlendim ha iyi mi ettim ?
Hayır
Ama kimseyi de böyle gömmedim abicim ya :)
Üstelik zengin olması, bilmem kaç uni.okumasının konu ile alakasını ben de anlamış degilim :)

evet ama özel olduğu için yalnız kaldım 2 senem var ailem sık dişini diyor kızlar zaten zenginiz param var kimene havasındalar. okulda kimsem yok...
Senin kimsenin olmayisi evlilik dusunmemenden,cok cok basarili olmandan degil egondan ve tarzindan.
Bdv gibi bir bolume gelip biz zenginiz diyosunuz bizene?
Once kendini degistir.sende herkes gibi siradansin.
Ve mutlaka kendini gelistir kisisel gelisim kitaplari oku ve mutlaka bu konuyu bir baskasi acmis gibi oku.

21 yasında evlendim ha iyi mi ettim ?
Hayır
Ama kimseyi de böyle gömmedim abicim ya :)
Üstelik zengin olması, bilmem kaç uni.okumasının konu ile alakasını ben de anlamış degilim :)

Gömmek yetenek ister hayatım boşver.
Gönlü zengin olsun cebi dolu olsa kaç yazar..
Hava atcakmış böyleryim diye..

Tatlım bak burslu okuduğun için değil, ne yazık ki iki lafından biri biz çok zenginiz dediğin için arkadaşların olmuyor.
Bak sen zaten Batmanda yaşıyormuşsun.
Çok normal değil mi orada doktor babanın kızı olduğun için tanınman?
Bence bu kadar önemseme kendini, okul öncesi dediğin nedir? Çok düşük puan.
Madem yıllarca amerikada kaldın keşke çeviri falan okusaydın.
Pek başarılı olmamış seçimin.

Bunun dışında evlenme tabi şimdi. Ama bak dışarıdan çok itici görünüyorsun bilesin.
Hee sakın kızlara da gidip Rabbim bize akıl vermiş siz salak mısınız falan da deme bak
Bu sefer kimse konuşmaz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…