evlilik delisi kızlar

Bence sen çok haklısın
Ama henüz çok küçüksün zaten, kendini ifade ediş tarzın dahi hiç olgun değil
Sen evlenme, önüne bak ablacım aferin.
çook teşekkür ederim ben çocuk olduğumu biliyorum ama

beni ailem amerikaya gönderdi lisede ordaydım ondan bozuk biraz türkçe benim burada yabancı öğrenciyim

çook teşekkür ederim ben çocuk olduğumu biliyorum ama

beni ailem amerikaya gönderdi lisede ordaydım ondan bozuk biraz türkçe benim burada yabancı öğrenciyim
3-4 yılda mı türkçen bu kadar berbat hale geldi ?
Ayrıca sorunun bence çok zengin olmanız, çok çok zengin olmasaydınız bence sorunun olmazdı .

Öhöm.. Ben 21 imde evlendim ama dort yillik da unv mezunuyum. Ama evlenmeyi sectim.
Koca meraklisi oldugumdan.
Ah Ah bir de cocuk yaptim cahilligime verin.
Anne olmak zaten cok aptalca.. koca parasi yiyen bir parazitim. Cunku aile ve birliktelik sadece isim canim. Benim param yok. Kocam Eve atti Beni mecburen cocuk bakiyorum.
Aciyin annelere. A Ah hem cahilim hem de ikinciye hamileyim.
Neden bu kadar cahilim.
Evet kaynanamda var. Onun yuzunden dert cekiyorum. Ama evlenmeseydim kesin hic derdim olmazdi.
Hem ailemde Fakir, kokuyoruz hep.
Hem cahil hem Fakir olmak hic cekilmiyor.
Kesip atalim memelerimizi de hepimiz ama hepimiz calisalim. Koca parasi, koca , koca iste o da neymis.
Hayatta arkadasimiz degil cunku koca o dimi.
Ya Ben cok konustum. Kesin cahilligimden.

Benim bu konuda ilk anladığım sizin çok zengin olduğunuz oldu. 10 cümleden 2si zengin olduğunuzla alakalı. ilginc
yok o değil. ben lisede amerikada gezip geldim eğlendim burada sürekli ciddi ilişkin var mı burada özel okuyorum bursluyum ailem aşırı zengin değil eğitimliler. o yüzden yalnız kaldım bazen üniversite bırakmak istiyorum ama hayata hedeflerim bağlıyor..

Benim şu konudan çıkardığım sonuç;
-Evlenmek güzel bişey olabilir ama bu isteğimi saklamak zorundayım.
-Hiç sevgilim olmadı çok kafama takıyorum ama umursamıyor gibi göstermeliyim.
-Kilo fazlam var bunu da takıyorum ama takmıyor gibi yapmam gerek.
-Arkadaş ortamımla ilgili sıkıntı yaşıyorum, aralarına giremiyorum, asosyalim ama bu da umurumda eğilmiş gibi davranıyorum.
-Çevremdeki kızların yaptığı şeyleri yapmadığım ya da yapamadığım için kendimi derslerime verdim, iyice kasıyorum.

Güzelcim senin yaşlarındaki genç kadınların aklının fikrinin evlilikte olması ne kadar yanlışsa senin seçtiğin yol, yaşadığın hayat da yanlış.

Bu yaşlar gezme, tozma,eğlenme, arkadaş edinme, cozutma, karşı cinsi tanıma yaşlarıdır. Bunların yanında tabi ki derslerine odaklanacaksın. Ama sen bütün sosyal ihtiyaçlarını kenara atmışsın. Böyle olmaz, bu yanlış. Sorunlu bir genç kadınsorunlu bir olgun kadın, sorunlu bir eş, sorunlu bir anne olur ileride.

Son düzenleme:
Burada yazdığınız gibi arkadaşlara da ailenizin mesleğini,zenginliğinden bahsediyorsanız hava attığınızı düşünüp,sizi yalnız bırakabilirler.Belki beğenmediniz kişiler sizden daha fazla derse odaklanıyordur .

Arkadasin derdi yok anlasilan düşündüğü şeye bakın. Bana da 30 yas civari evlenmek doğru gelmiyor. Fakat herkesin kendi hayatı kimse kimseye söz etmemeli.herkes kendi beynini kendine kullanmali. Bi kere normal insanlar da duygular hormonlar var. Ya evlilik ya zina baska yolu yok. Yada kişinin hormon bozukluğu vardir kismeyi istemez evlilik akli başında insanlar tarafından yapıldığında cok güzel. 21 yaşta evlenenlerden biri de benim akıl yasta degil bastadir. Hayat anaokulu acmaktan 3, 4 dil öğrenmekten ibaret değil.

Son düzenleme:
Sen onları boşver kendine bak, atalarımız ne demiş "her koyun kendi bacağından asılır."onlar evlenmek istiyorlarsa evlensinler, sen kariyer yap ...daha becerikli olanlar her ikisinide yapsın

ben de düşündüm de burada benim orada okudum lisenin üniversitesi var beni buraya aldılar burada tercümenlık yok. ben çoook özledim gezip dolaşmayı orada kızlarla gezerken şimdi burada sürekli sevgilin var mı. zaten susuyorum. kimsem yok.. onlara söylemiyorum.

Aşırı olmasının bir önemi var mı ?
Zenginlermiş işte

evet şuan liseyi bırakıp evlenenler kızlar bile var çevremde
kardeşim yaşındaki kızlar evlenmek için can atıyor
allah akıl versin

ailem zengin elhamdülillah

Kıvırma istersen çocuk..

3 bölüm okuyup bu şekilde cümle kurman gerçekten tuhaf. Sen evlilik düşünmüyor olabilirsin ama çevrende muhakkak düşünen insanlar olacaktır. Önceliği okulu bitirmek olmalı ama kimseye karışamayız sonuçta. Sen kendinle ilgilen boşver insanların çeyizliğini. Çok büyük de konuşma bakarsın sen herkesten önce evlenirsin

21 yasindayim bende universite okuyorum ben de evlilik dusunmuyorum. Ama ilgisi evlilik olan insanlari da asagilamiyorum.

Hayallerin ve ilgin tamamen egitimden yanayken evlilik isteyenleri bu kadar goz hapsime almanda gercekten cok sasirtici.

Herkesin hayali farklidir bunu elestirmek, asagilamak yerine saygi duymak gerek. Destekle demiyorim saygi duy diyorum.

Kaldi ki bence de agir bir egitimden gecmelisin.

Son olarak verilen ayrintilar hic gercekci gelmedi. 4 yillik pdr bolumune YAN DAL diyorsun. Ya okudugun seyi iyi ogren ya da bizi kandirma.

Benden sana bir tavsiye. Insanlarin hayalerrine dil uzatacagina kendi hayallerini gerceklestirmek icin cabala. Iyi gunler tatlim.

yokk estağfirullah. kmi erken kimi genç evlenir ben sadece özele gelipte ben bursluyım aileler emek harcıyor kızım okusun diye babaları yoruluyor ama çocuklar sadece üni mezunu olsun diye özele yollanıyor. ailelere üzülüyorum. yoksa size lafım yok ben sadece üni okurken aile hakkını da verilmesi yanındayım. aileler kızımız meslek sahibi olsun diye senelik o kadar özele yollanıyor. okulda görseniz şu kadara çanta aldım marka şu sen nereden aldın. ben pazardan dedim diye kızlar bana aa fakir dediler. dediğim şey bunlar evlense ne olur evlenmese okusa ne olur okumasa. zengin aile çocukları çoğunluğu ve hepsi şımarık. yoksa sizi üzdüysem özür dilerim. benim dediğim aa çantası şöyle ucuz ben bu marka dışında almam diyenler evlilik istiyor sizce evimizde hergün ailemle geziyorum babam para veriyor banane dersten diyenler hocalar geçirmek zorundalar diyenler sizce sağlıklı birey olur mu. bu arada stajda birinin annesi söyledi kızım evlilik gelinlik istiyor ama evlense 2 ay dayanamaz diye o kızlardan birinin annesi dedi

ben de 25 yaşındayım, temmuzda evlendim. 4 yılda kızlar bu kadar çok mu değişnişler ki? üniversitedeyken bir çok kızın erkek arkadaşı vardı ama hayalleri evlilikle kısıtlı değildi. bir çok arkadaşım da şu an yüksek lisans yapıyor, ikinci üniv okuyor vs. evlenenlenler de var, evlenmeyenler de. ben de bu yıl yüksek lisansımı bitireceğim, daha sonra doktoraya başlayacağım. belki arkadaşlarının aile ortamlarında evlilik konusu çok konuşuluyordur. takılma bunlara bence, herkesin hayali kendine. onlar evlilik hayallerinden bahsetsin, sen de kariyer hayallerinden.

ayrıca kilo evlilik olursa diye verilmez. önce sağlık, sonra kendini daha iyi hissetmek için verilir.

iyi de bunu niye bu kadar dert edindin ki ?
Madem idealinde saydıgın şeyler var sen kendinle ilgilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…