evlilik delisi kızlar

Nasil bir unvmus oyle pazardan canta aldin diye aa fakirlermi dediler
Senin yasinda bende unv.okuyordum hic oyke kimin ailesi zengin fakir bahsi gecmezdi.evlii dusunen ark.larda vardi okulu bitirip evlendiler kariyere engel degildi evlilik hayalleri.
Konusmalarin cok cocukca ilkokul ogrencisiyle konusuyorum sanki.
Sizin zenginliginiz bizi,onlarin evlilik dusuncesi sizi ilgilensirmez siz kwnsinize bakin ve mutlaka mutevazi olun.

Yalniz Ben agir konusmustum. Neyse de..
Sen evlenme ama kendini gelistir emi. Bak millete cok takmisin. Zaten bu kafayla evin kadini cocuk anasi olmak zor. Az daha buyu o isler keske yasla olsa.
Sen etrafa bakma. Ama Not vermeyen inekleri kimse sevmez. Kimseye hayri olmayan insanlarin olup cikar bunlar. Iyilik yap ve o sevmedigin toplulugu yakindan tanimaya calis. Belki faydasi olur

bencede ama ben sadece özel üniversite arttıkça 200 puanla avukat oluyorlar. evlilik gezme herşeyi istiyorlar. kimseyi aşağılama değil benim ki sadece 4 senelik fakültede 7. senesi olan var kalanlar çok var ama bi evlenelim rahat edelim gezelim diyorlar. ben çok yalnız kaldım. aileleri düşünüyorum ben yoksa aşağılamak değil anne babalar çocuklar için biz için emek harcıyor. bizde adam gibi çalışıp onları üzmeden annemizin doğumda çektiği sancıdan büyütürkenki uykusuzluklarının hakkını vermeliyiz. evlilik diyeni aşağılamıyorum. önce hayırlı evlat olunsun. o anne babalar çoğu şeyi bilmiyor. onlara kıyamam. ne hayalleri vardı kimbilir çocuğumuz okusun yaşlanıdığımızda bize baksın. bence önce insan olmak önemli. eğitim çok boş. herkes herşey olur insan olamaz. o yüzden sadece kızıyorum bu kadar özel var ama niye bu kadar gereksiz yere sürekli özel okul açılıyor. ya evlenils,n ya okunsun yada ikisi bir ama önce yaşımızın gerektirdiği sorumluluk yapılmalı. okuyorsak ders okumuyorsak evlilik olmalı

Ben ne diyorum sen ne diyorsun...

Madem cok caliskandin neden devlet kazanamadin demek geldi icimden.

Her yorumda ozelde okudum diyebilmek icinmi sahsen ben ozel kazandim derken utana utana soylemistm.

Kötü yaptigini dusudugin insanlarin dert etme yoluna bak sen. Herkes kendi bacagindan asilir. Zaten o dedigin insanlarin ileride mutsuz olsa yine size ne yani. Birakin Kim ne yaparsa yapsin

estağfirullah ben zenginlik değil... istanbul kayışdağında ünlü bir üni. bilirsiniz belki. ben yurttışında yaşadım tam derdi türkçe anlatamıyorm özür dilerim sadece.. burlu olayım diye ailem amerikada bir liseye yolladı oradan buraya yabancı öğrenci diye geldim. ben sadece beöyle özeller var beyinler boş. ilerde öğretmen doktor avukat olunacaksa önce kendimizi geliştirmeliyiz.. avukat olmak önemli değil. önce beyinler dolmalı.. boşuna okuyan çok insan var. bir diploma bu kadar öenmli olmalı. her aile çocuğumuz okusun diye gönderirse okuldaki hocalarda yazık sizlere diye sadece azarlar bizleri..

Firstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Make new friends and never insult other person.
Be a high quality woman, behave as a girl who has a doctor dada and mama.

I just see a lil girl who is trying to be looks like she's not.

herkesin idealleri hedefleri bir olmayabilir sorun ne anlayamadım ben.heleki annenin babanın mesleği tanınmışlığı ve zenginliğiyle konunun alakasını hiç mi hiç anlamadım

Canim benim seni anliyorum kendi gorusunden insan olmadigi icin arkadassiz kalmissin.

Bosver tek takilmayi ogren. Benimde universitede dogru duzgun arkadasim yoktu. Tek takilirdim ne dedikodu duyardim ne de samimiyetsiz tavirlari cekmek zorunda kalirdim kafam rahatti yani.

Son düzenleme:

hahahaha bu çok iyiydi,doktor anne babadan başka kelimesini anlamasam da,yazdıklarınıza katılıyorum

biliyorum ama evlilik öyle ama kendini hazır hissetmek önemli... özel okulda çoğu kız bulaşık nasıl yıkanır bilmiyor. herkes evlenebilir ama boşanmalar arttı. sadece biraz olgun olmak lazım. yoksa doğuda 17 yaşında evlenen kızlar var çok olgunlar. ama bizler yetişirken rahat yetiştik. dertsizdik şimdi evlensek karşımızdakinin hakkına gireriz. kul hakkına... yoksa kimi 30 da çocuk ruhlu kimi 20 de evlilik için hazırdır sadece olgunluk önemli. meslek sahibi olmak değil önce insan olmak lazım. kadir kıymet bilmek lazım. ben sadece özelde okuma var ama bu kadar genç derste görseniz hocalara söylediklerini. dersiniz bunlar mı evliliği yapar diye. hocam parayla değilmi babama derim görürsünüz geçireceksiniz. diyenler sizce kayınvalide kayınpeder ev işi yapar mı. dinde evlilik çok önemli ama kul hakkıda var. eğer bir insan çocuk ruhluysa rahatsa o insan öyle evlenp karşısındakine zehir etmemeli hayatı.

Uuu çok sert

Konu sahibi kardeşim, calm down. Ben 23 yaşında evlendim. Pişmanım keşke 1 sene daha erken evlenseydim. Çünkü evlendiğimde babacığım vefat etmişti... Kariyer evliyken yapılamaz diye de birşey yok, o da tamamen sana bağlı. Ben yaptım oldu

Ben devlet üniversitesinde okudum. Benim okuduğum bölüm de kız ağırlıklıydı. Evlenmeyi çok isteyen birkaç kişi vardı. Onun dışında da gayet kafa dengi kızlardı. Ama ekonomik olarak karışık oluyor tabi devlet okulları, o yüzden de asıl haksızlıkları görebiliyorsun.

Aileye haksızlık nasıl olur biliyor musun? Ayın yedisinde aldığın burs ya da krediyi aynı gün gidip harcayarak. Ailenin evde kendilerinden fedakarlık yaparak yolladığı paranın kıymetini bilmeyerek. Çok arkadaşım vardı böyle, biliyorum. Babası beş sene delik ayakkabıyla gezip de evladım okusun diye ona para yollayan. Kışın bir odada oturup, soba yakıp, çoğu zaman yakacak bulamayıp çocuğuna rahat okusun diye o parayı yollayan. Ama işte bunun kıymetini bilmemek, istemek daha çok istemek. Ders yerine başka şeye odaklanmak, okula bile gitmemek, aileye yalan söylemek vs. Asıl haksızlık budur bana göre.

Yoksa maddi durumu yeterli olup da kızı evlenmek isteyen aileye çok da haksızlık yapılmış gibi gelmiyor bana. Ayrıca okuyan herkes çalışmak durumunda değil bana kalırsa. Belki bir kısmı kendisini geliştirmek için okuyordur. Ya da sırf üniversite mezunuyum demek istiyordur. Olabilir, bizi ilgilendirmez.

Benim de oldu okurken evlenen, mezun olur olmaz evlenen arkadaşlarım. Ben mezun olduktan beş sene sonra evlendim. Onlardan tek farkım daha az yıpranmış olmak hayatta belki de. Belki onlar bir hayat arkadaşları olduğu için daha az yıpranmıştır. Bilemeyiz. Herkesin hayat dinamiği farklı. Evlilik kariyere engel de değil. Okurken evlenip yüksek lisans yapıp, hala da eğitimine devam eden ve şu an üniversitede hoca olan arkadaşım da var. Hala tezini yazıyor, çocuğuna bakıyor bir yandan da. Herkesin kendi tercihi.

İnsanları bu kadar ciddiye almamalısın. Herkes istediği gibi yaşama hakkına sahip bu hayatı. Kimse yargılayamaz bana kalırsa da.

kız kendini övdükce övmüş asıl sen koca arıyorsun gibi ya hadi hayırlısı madem aklın okumakda sana ne mılletten oku önünü tutan mı var

çok teşekkür ederim ablalardan bazıları yalnış anladı beni. derdimi anlatamadım biraz üzüldüm ama okulda çok isterdim ünide kütüphaneye gitmek arkadaşımla arada evlilik konuşmak ne bileyim gezmek hatta birbirimzin evinde kalıp ders çalışmak ama olmadı. çok yalnızım. bi yönden güzel ama sınavlara arkadaşımla çalışmak çok isterdim. yoksa her kız özenir evliliğe ama ablalrım beni yalnış anladı üzüldüm şuan ben sadece anne babalar benimde bizler için emekli olmadan alın teri ile çalışırken bizde biraz adam gibi öğrenci olsak... anne baba herşeyden önemli .. ben konumu tam anlatamadım ama üzülüyorum ben yalnız kalsam sorun değil mezuniyette babama o gururu yaşatma sevinci bana kafi ama anne babalar ne hayallerle çocuk bakıp büyütüyor bizler evlat olamıyoruz. yoksa evlilik aşağılama derdim yok ama kredi çekip özele yollayan var ben o ailelerin ellerinden öpmek istiyorum ama bizler evlat olamadık. başarılı olup anne babamızı sevindirmek varken bizler önce kendimizi düşündük.

Ayrıca bulaşık yıkamayı bilmek kadınlık göstergesi midir ki? Evlenebilecek olgunlukta olmak illa ki ev işi yapabilmek demek değildir. Bunlar müşterek şeylerdir zaten. Çocuk ruhlu bir insan da evlenebilir. Bu onu ve eşini ilgilendirir. Ha çok paraları var değil mi? Zaten bu işler için yardımcıları olacak. Kendileri yapmayacak. Ne güzel evlilik, mis gibi. Keşke biz de öyle olsak da sadece eşimizle yiyip, içip, gezip, sevişsek. İşten güçten artan daracık vakitte bir de bu işlerle uğraşmasak.

Yeditepe işte ...
Kızçemde özel okudu hemde Kıbrıs'ta maşallah beynide boş değildi.
Hiç atlamadan bitirdi okulunu,üstelik master'da yaptı..
Her özelde okuyan beyni boş değildir ufaklık önce bunu öğren hakaret etme sakın.

Seni zorla mı evlendiriyor bu kızlar ? Sorun nerde anlayamadım ? Bizde okuduk üniversite erkek meraklısı tipler vardı ama böylesini hiç görmedim. Bütün sınıfın böyle olmasıda biraz garip.
5 dil 3 okul diyorsun ya,bunları kendine dert edip buralarda yazarak biraz zor. Ben okurken okul dışında pek aktivitem olamıyordu. 5 dilde bilmiyorum bide onu istesem uykuya vaktim olmazdı.

Hahahahahaa süperdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…