- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi essraAAA_88
-
yokk estağfirullah. kmi erken kimi genç evlenir ben sadece özele gelipte ben bursluyım aileler emek harcıyor kızım okusun diye babaları yoruluyor ama çocuklar sadece üni mezunu olsun diye özele yollanıyor. ailelere üzülüyorum. yoksa size lafım yok ben sadece üni okurken aile hakkını da verilmesi yanındayım. aileler kızımız meslek sahibi olsun diye senelik o kadar özele yollanıyor. okulda görseniz şu kadara çanta aldım marka şu sen nereden aldın. ben pazardan dedim diye kızlar bana aa fakir dediler. dediğim şey bunlar evlense ne olur evlenmese okusa ne olur okumasa. zengin aile çocukları çoğunluğu ve hepsi şımarık. yoksa sizi üzdüysem özür dilerim. benim dediğim aa çantası şöyle ucuz ben bu marka dışında almam diyenler evlilik istiyor sizce evimizde hergün ailemle geziyorum babam para veriyor banane dersten diyenler hocalar geçirmek zorundalar diyenler sizce sağlıklı birey olur mu. bu arada stajda birinin annesi söyledi kızım evlilik gelinlik istiyor ama evlense 2 ay dayanamaz diye o kızlardan birinin annesi dedi
21 yasindayim bende universite okuyorum ben de evlilik dusunmuyorum. Ama ilgisi evlilik olan insanlari da asagilamiyorum.
Hayallerin ve ilgin tamamen egitimden yanayken evlilik isteyenleri bu kadar goz hapsime almanda gercekten cok sasirtici.
Herkesin hayali farklidir bunu elestirmek, asagilamak yerine saygi duymak gerek. Destekle demiyorim saygi duy diyorum.
Kaldi ki bence de agir bir egitimden gecmelisin.
bencede ama ben sadece özel üniversite arttıkça 200 puanla avukat oluyorlar. evlilik gezme herşeyi istiyorlar. kimseyi aşağılama değil benim ki sadece 4 senelik fakültede 7. senesi olan var kalanlar çok var ama bi evlenelim rahat edelim gezelim diyorlar. ben çok yalnız kaldım. aileleri düşünüyorum ben yoksa aşağılamak değil anne babalar çocuklar için biz için emek harcıyor. bizde adam gibi çalışıp onları üzmeden annemizin doğumda çektiği sancıdan büyütürkenki uykusuzluklarının hakkını vermeliyiz. evlilik diyeni aşağılamıyorum. önce hayırlı evlat olunsun. o anne babalar çoğu şeyi bilmiyor. onlara kıyamam. ne hayalleri vardı kimbilir çocuğumuz okusun yaşlanıdığımızda bize baksın. bence önce insan olmak önemli. eğitim çok boş. herkes herşey olur insan olamaz. o yüzden sadece kızıyorum bu kadar özel var ama niye bu kadar gereksiz yere sürekli özel okul açılıyor. ya evlenils,n ya okunsun yada ikisi bir ama önce yaşımızın gerektirdiği sorumluluk yapılmalı. okuyorsak ders okumuyorsak evlilik olmalı
Nasil bir unvmus oyle pazardan canta aldin diye aa fakirlermi dediler
Senin yasinda bende unv.okuyordum hic oyke kimin ailesi zengin fakir bahsi gecmezdi.evlii dusunen ark.larda vardi okulu bitirip evlendiler kariyere engel degildi evlilik hayalleri.
Konusmalarin cok cocukca ilkokul ogrencisiyle konusuyorum sanki.
Sizin zenginliginiz bizi,onlarin evlilik dusuncesi sizi ilgilensirmez siz kwnsinize bakin ve mutlaka mutevazi olun.
Firstly you have to stop arrogance, it looks you ignorant.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Make new friends and never insult other person.
Be a high quality woman, behave as a girl who has a doctor dada and mama.
I just see a lil girl who is trying to be looks like she's not.
Arkadasin derdi yok anlasilan düşündüğü şeye bakın. Bana da 30 yas civari evlenmek doğru gelmiyor. Fakat herkesin kendi hayatı kimse kimseye söz etmemeli.herkes kendi beynini kendine kullanmali. Bi kere normal insanlar da duygular hormonlar var. Ya evlilik ya zina baska yolu yok. Yada kişinin hormon bozukluğu vardir kismeyi istemezevlilik akli başında insanlar tarafından yapıldığında cok güzel. 21 yaşta evlenenlerden biri de benim akıl yasta degil bastadir. Hayat anaokulu acmaktan 3, 4 dil öğrenmekten ibaret değil.
Secondly, please trying to improve yourself, your accent, your grammer about your mother tongue
Canim benim seni anliyorum kendi gorusunden onsan olmadigi icin arkadassiz kalmissin.
Bosver tek takilmayi ogren. Benimde universitede dogru duzgun arkadasim yoktu. Tek yakilirdim ne dedikodu duyarsim ne de samimiyetsiz tavizlari cekmek zorunda kalirsim kafam rahatti yani.
estağfirullah ben zenginlik değil... istanbul kayışdağında ünlü bir üni. bilirsiniz belki. ben yurttışında yaşadım tam derdi türkçe anlatamıyorm özür dilerim sadece.. burlu olayım diye ailem amerikada bir liseye yolladı oradan buraya yabancı öğrenci diye geldim. ben sadece beöyle özeller var beyinler boş. ilerde öğretmen doktor avukat olunacaksa önce kendimizi geliştirmeliyiz.. avukat olmak önemli değil. önce beyinler dolmalı.. boşuna okuyan çok insan var. bir diploma bu kadar öenmli olmalı. her aile çocuğumuz okusun diye gönderirse okuldaki hocalarda yazık sizlere diye sadece azarlar bizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?