Evlilik dışı doğum yapmak

Var öyle tipler. Şaşırma yani. Bunu kabul eden erkek de var kadın da.

Anan baban yok mu kizim? Onlara ne diyeceksin? Ah yavrucum yazik gunah

Bazilarida böyle olacak yapacak birşey yok
Şu akar yolunu bulur

Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?

kocanıza durduk yere bu derece musallat olmamıştır heralde?eşinizin tamamen masum oldugunu düşünmüyorum, o zaman siz de para için bırakmıyorsunuz bu herifi,pes!

Neden evli erkek için başka kadın???
Eşin hiç bişey yapmasaydı o kadın iddialarını bu raddelere getirebilir miydi sence?

Neden evli erkek için başka kadın???
Eşin hiç bişey yapmasaydı o kadın iddialarını bu raddelere getirebilir miydi sence?
Kadın eski esiyle evliyken başkasıyla basılan bi kadın doğruluk oranı sıfır DNA testini biz açtık neden kendisi açmadı sadece herşeyi lafta bıraktı..

Ne günlük bir olaymis gibi anlatmissiniz,hastanede karısı görmüş,çocuğu yuvaya versin sen benimsin demis oda tamam demiş. İlk defa bir konuya inanmadım yalan yalan üstüne mübarek.

İyi de bile isteye evli adamdan çocuk yapmışsınız, siz ne sonucu bekliyordunuz ki Allah aşkına? Evli olduğunu hep mi biliyordun, sonradan mınortaya çıktı anlamadım orayı. Hadi bir halt yiyorsunuz, bari doğru düzgün korunsaydınız da o bir bebek o iğrenç durumun içine doğmak zorunda kalmsaydı. Size değil, o çocuğa acırım.

kocanıza durduk yere bu derece musallat olmamıştır heralde?eşinizin tamamen masum oldugunu düşünmüyorum, o zaman siz de para için bırakmıyorsunuz bu herifi,pes!
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali..
Ben kocama bu kadar gözü kör bir şekilde güvenmedim açıkçası.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali..
Ben kocama bu kadar gözü kör bir şekilde güvenmedim açıkçası.
Evlilik icinde olan çocuklarıda göz önünde bulundurun insanın kolu kanadı kiriliyo bazen konu sahibi evli olup bu durumda olsaydı acaba o ne yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…