- 3 Şubat 2018
- 25.875
- 111.333
- 598
siz yine insaflısınız beni kurgum puanım eksilerde.. game of thrones senaristlerinden daha beter kim olabilir ki diyordum, yüce rabbim "whist" dedi
Spoiler vermeyin finallerimiz var izleyemedik ://Hic Games of Thrones demeyin etrafimda bu hafta.o neydi öyle
Spoiler vermeyin finallerimiz var izleyemedik ://
O Starbucks bardağı aklımdan çıkmıyor ahahahhasiz yine insaflısınız beni kurgum puanım eksilerde.. game of thrones senaristlerinden daha beter kim olabilir ki diyordum, yüce rabbim "whist" dedi
Var öyle tipler. Şaşırma yani. Bunu kabul eden erkek de var kadın da.Ben kadını neden kabul ediyor tekrar onu hiç anlamadım.Yani aldatmanın bundan öte seviyesi mi var,gitmiş başka birinden çocuk yapmış,Allah kimseyi bu duruma düşürmesin,cidden o insana aynı gözle bakmanın imkanı yok.
O Starbucks bardağı aklımdan çıkmıyor ahahahha
Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?
Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?
Kadın eski esiyle evliyken başkasıyla basılan bi kadın doğruluk oranı sıfır DNA testini biz açtık neden kendisi açmadı sadece herşeyi lafta bıraktı..Neden evli erkek için başka kadın???
Eşin hiç bişey yapmasaydı o kadın iddialarını bu raddelere getirebilir miydi sence?
parasal yönde kimseye muhtacligim yok çok şükür Başına gelmeyen anlamaz.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali..kocanıza durduk yere bu derece musallat olmamıştır heralde?eşinizin tamamen masum oldugunu düşünmüyorum, o zaman siz de para için bırakmıyorsunuz bu herifi,pes!
Kadın eski esiyle evliyken başkasıyla basılan bi kadın doğruluk oranı sıfır DNA testini biz açtık neden kendisi açmadı sadece herşeyi lafta bıraktı..
Evlilik icinde olan çocuklarıda göz önünde bulundurun insanın kolu kanadı kiriliyo bazen konu sahibi evli olup bu durumda olsaydı acaba o ne yapardı.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali..
Ben kocama bu kadar gözü kör bir şekilde güvenmedim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?