onlar için bişey farketmeyecek dediğim gibi aynı apartmanda başka br daireleri de var ama genellikle başka bir semtte kalıyorlar bu evi çok kullandıkları yok yani bende düşünüyorum işte
yANİ kestirip atmak yerine nişanlınız ile enine boyuna düşünün
Sıkıntı durumunda diğer ev satılır hem gelen takılar da üztüne konur istediğiniz yerden daha da konforlu ev alırsınız inşallahh... :)
çok iyi düşünmek gerek gerçekten , kvde de çok destekledi bu durumu maddi açıdan çok rahat edersiniz birikim yaparsınız vs diye ama ne bilim ayyzorlanmayacaksanız o zaman alın canım cunku kendı evınız olacak sonuçta.ama ne bılım tatil,sağlık,alış verış yetecekse al tabıkı.sonuçta ev almak gıtgıde zorlaşıyor.
hayır öyle bir durum yok evlerini alt kata taşıyacaklar başka semtte de kurulu bir evleri var .bakma gibi bişey söz konusu değiil yanieee o zmaan neden oturduğunu size versin
o daireye oturun
gelip giidnce sizde kalmak gibi bir plan mı var
eşyayı alt kata at üst egeline yeni ev kur
sonra da onda takıl
ailesi amcasıyla görüşmüyor ilerde öyle bir sorun olmaz da bilemiyorum
çok iyi düşünmek gerek gerçekten , kvde de çok destekledi bu durumu maddi açıdan çok rahat edersiniz birikim yaparsınız vs diye ama ne bilim ayy
abooo kafam iyice karıştı :) bende dün tamda nişanlıma bunu dedim yengen annene gıcıklık olsn diye bana yanaşmaya sorun çıkartmaya kalkmasın dedimeee ama amca ya da eşi çocukları sana yanaşacak belki
ya da sırf ailesine gıcık diye senin ya da eşin hakkında konuşacak
sen geçen gece yoktu ama eve kadın getirdi diye mektup atacak kapının altına belki
bana aile apartmanı hem de böyle küslük vs zor geliyor
evet bizde öyle mi yapsak dedik bilmiyorum ki napıcaz :)Bizde eşimin dedesinin evinde oturduk ilk zamanlar .Babaanne yaşlıydı oda aşağıda otururdu.Açıkçası birikim yaptık ve 3 yıl sonunda ev aldık.Çalıştığım için sabah gider akşam gelirdik.Çok sıkıntı olmadı.Arada yaşlı babaanne atarlanırdı azıcık sohpete gelin diye okadar bizde arada yapardık :)))
nişanlım ve kvde de böyle diyor . mantıklı aslında ama işte insan herşeyi düşünüyor :)Canım benim bence mantıklı dedenin evine geçmek ev istediğiniz yerde istediğiniz gibi eşyaalrınızı alır oturursunuz
dede zaten başka semtte kalıyor arada geliyor ki geldiğinde apartmandaki diğer evde kalıcaklar çalışan insanlarsınız siz ne kadar muhattap olabileceksiniz
ee amcayla da konuşulmuyor
sizde para biriktirir eşinin diğer evini satar krediye de bulaşmadan ev alırsınız ha sorun olduğunda zaten durumunuz var çıkar gidersiniz
öyle bişey olursa kiradaki eve geçebiliriz yada yeni ev alabiliriz kredi çekip ..neyseki bir sorun yaşanırsa onlardan medet umacak bir durumda değiliz. onun rahatlığı bizde ki belki debir arkadaşımda eşinin dedsinin evinde oturdu bi kaç yıl sonra eşinin babaannesi ile eşinin annesinin arası kötü olunca kadın torununu evden çıkardı kiracı aldı o eve.yani bilemiyorum neler olur bu tip sorunlarla karşılaşabilirs,in
hayır öyle bir durum yok evlerini alt kata taşıyacaklar başka semtte de kurulu bir evleri var .bakma gibi bişey söz konusu değiil yani
yok şöyle bize verecekleri daire en üst katta teraslı ve içini yeni yaptırdılar ama hiç kullanılmıyor. alt kattaki dairede aynı sadece terası yok zaten o apartmanda durmadıkları için onlara gerek olmuyor büyük ev , nişanlımda teraslı bi ev istediği için üst katı vermek istiyorlar .ama nedne onlar alta taşınıyor
yani orası boş ise makul olan bak burası boş isterseniz gelin burada oturun demek
o ev kötü diye mi onlar alta taşınıyor
valla küs olan amca ben olsam X in oğlu keyif yapsın diye yaşlı anam babam kötü eve mi taşınacak diye huzursuzluk çıkarırım
yok canım konu iki tabak yemek değil ki zor olur mu pişmanlık duyar myım diye tereddütBence çok büyük bir nimet. Neden kötü düşünüyorsunuz , böyle büyük bir fırsat elinize geçmiş mutlaka değerlendirin, adamlar size evini veriyor siz iki tabak yemek vermissiniz ayda bi kere çokmu zor geliyor. Bi güler yüz bi tatli söz bitti gitti iste.
yok şöyle bize verecekleri daire en üst katta teraslı ve içini yeni yaptırdılar ama hiç kullanılmıyor. alt kattaki dairede aynı sadece terası yok zaten o apartmanda durmadıkları için onlara gerek olmuyor büyük ev o yüzden üst katı vermek istiyorlar bide içi yeni yapıldı diye.
huzursuzluk çıkarmaları için sebep yok amcasına da başka bir de ev verildi
Ben derimki dedenizin verdigi evde oturun kendi evinizide satin istediginiz yerdende ev alin sorun olursa taşınırsınız elinizi altında eviniz olsun sonuçda .Birde soyle düşünmeklazım yaşlı insanlara güleryülü olunca birşey kaybedilmez kazanılır.negüzel boyle destek olmuşlar size herkez yapmaz bunu.Günaydın herkese ,
Sizlerden yardım almak için üye oldum.
Nişanlımla evimizi kurmaya başlayacağız nişanlımın şu an kirada olan bir evi var fakat o ev hem çok küçük hemde benim iş servisimin geçtiği noktaya çok uzak (evlenince istanbulda asya yakasına geçeceğim iş yerim Avrupa yakasında) bu yüzden kiradaki evi satıp üstüne biraz da kredi çekip servis noktasına yakın bir yerden ev almamız gerekiyor.
Biz bunu araştırırken nişanlımın dedesi şu an oturduğu daireyi istersek bize vereceğini söylemiş . Bu daire de servis noktasına çok yakın ve istediğimiz gibi bir ev . Dedesinin verdiği evde oturursak hem ulaşım sorunu olmayacak hemde maddi olarak sıkıntı çekmeyeceğiz , evi satmamıza gerek kalmayacak.
Dedesi bize evi verirse alt kata geçecekler ve aynı apartmanda nişanlımın amcası da oturuyor. Amcasıyla zaten görüşmüyorlar da beni düşündüren dede-babaanne kısmı gerçi onlarda o apartmana ayda bir hafta falan anca geliyorlar başka semtte de evleri var çoğunlukla orda duruyorlar ama yine de kabul ettiğime pişman olur muyum sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Çalışan insanlarız sonuçta bir de onlar sürekli orda olmayacak çok görüşme durumu olmayacak ama insan yine de düşünüyor.
Sizce o apartmanda oturmak mantıklı mı
çok kötü oldu gerçekten :) ama alt kattaki daire de kiracı var zaten bomboş daire değlama işte ev verilse de ben çıkarırım huzursuzluk
neymiş teraslı imiş içi yapılı imiş
annem son günlerinde ferah ferah oturacaktı özene bezene ev döşedi de gelip X in oğlu oturdu
bakın burada hedef siz ya da eşiniz değil eşinizin babası onun ailesi ama arada siz yıpranırsınız
bu kötü senaryo
belki hiçbiriolmaz ama ben kötü ihtimali de size ileteyim diye yazdım
evi dede babanne içten gelerek verelim demiştir vs vs
ama o apartmana gidecekseniz de bence biz boş daireyi düzenler geçeriz demeniz lazım taşın yerleş vs vs ne gerek var
hem yaşlılar gürültü vs çekmeyelim diye üst katta otururlar
yarın öbür gün çocuğunuz olunca dedelerin tepesinde mi koştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?