hımm anladım düşündüm bu riski alamayacağıma karar verdim . teşekkürlerYaklaşık senin durumlarındaydım ben kabul ettim. Tek fark ev benim dedemle ananemin eviydi, içinden de kiracı çıktı.
Üst katta teyzem oturuyor, alt katta da ananemin dayalı döşeli evi var, şehir merkezine geldiği zamanlarda orda kalıyor. Borca girip zorluk çekmektense kendi evimizi alana kadar rahat ederiz diye düşündük.
Ben teyzemlerin de ananemin de bizi rahatsız etmeyeceğine emindim, o yüzden tek düşündüğümüz şey kiracıyı evden çıkartarak haklarına girir miyiz düşüncesi oldu, onlar da sağolsun iyi niyetimizi kullandılar, düğüne 1 ay var ancak bugün çıktılar evden
neyse demem o ki, artısına eksisine siz karar verin. eğer artısı daha fazla ise yok önceden bu evde oturmuşlardı, yok acaba geçerken bize dönüp baktılar evi mi dikizliyorlar falan diye düşünmeyin. En azından maddi açıdan rahat edersiniz.
evet orda oturmıycaz kararımı verdim , teşekkürler
eksilmez zaten öyle bişey demedim
Konuyu son sayfasına kadar okumamıştım. Kararınız hayırlı olsun inşallah.hımm anladım düşündüm bu riski alamayacağıma karar verdim . teşekkürler
sorun olmamiş mi niye ordan ayrılmış peki kayinvaliden?? çelişkli gibi geldi bana.bende bunu sordum kv öyle bişey olmaz zaten orda durmuyorlar görmezsiniz bile diyor .kvde de ilk evlendiğinde onlarla aynı apartmanda yaşamış bir kez bile sorun olmamış.bir yandan maddi sıkıntı çekmemekte cazip geliyor
bende öle düşündüm:)) beklenitye gelirler.. bakim isterler siz çalışıyorsun akşam rahatsiz ederlerse hiç sasirmam.@Aysenaz93 a katılıyorum. Minnet duygusu oluşur.
Birde nene dede beklentiye girebilir.. Bakım bekleyebilir.
pardon ben orayı atlamisim benEvi satın alacaklr dededen
Senin elinde demek istedigim. Az Gönüllerin yap, birikim yaparsınız mis gibi geze toza seçerek alirsiniz evinizi. Ne güzel bir fırsat hiiic kacirmayin.yok canım konu iki tabak yemek değil ki zor olur mu pişmanlık duyar myım diye tereddüt
Geline ben kayınvldemle sıkıntı yaşadım çıktım demz bi kayınvlide ilerisi için koz vermezsorun olmamiş mi niye ordan ayrılmış peki kayinvaliden?? çelişkli gibi geldi bana.
evet koz vermediği açikça belli etti orda yaşamiş da ben rahatim demiş geline..ee niye çikmiş . gelin oraya girsin sıkıntı yaşasın istiyo bence. ben onu anladim doğru mu anladim bilmem.Geline ben kayınvldemle sıkıntı yaşadım çıktım demz bi kayınvlide ilerisi için koz vermez
Yaşanmaz yaşayan arkadaşlrımdan biri boşandı bi kaçı kavga dövş evni ayırda bi tanesi iyi geçiniyor onun da kv kp çok yaşlı ondnevet koz vermediği açikça belli etti orda yaşamiş da ben rahatim demiş geline..ee niye çikmiş . gelin oraya girsin sıkıntı yaşasın istiyo bence. ben onu anladim doğru mu anladim bilmem.
aile apartmanda yaşamak çok zordur.