- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) bunu dile getirmeniz bile bir başlangıç sizin için, neden geriliyorsunuz peki? Rahat hissetmemenize sebep birşeyler vardır mutlaka, bunları irdeleyin kendi içinizde, belki de rahatsızlığınızın biraz olsun düzelmesi eşinize hislerinizi net olarak anlatabilmekten geçiyordur.Eşim ynımda olmasa daha iyi sanki :)) en çok haftasonu o izinliyken onun yanında atak geçiriyorum acayip geriyor beni :)
oluyor oluyor..merak etme... daha cok cabala... hatta belki senin sorunun eşindendir. boşan kurtulBizimki de öyle :))) okumakla hayatı yutmakla olmuyor işte....
hahahaaa :))))oluyor oluyor..merak etme... daha cok cabala... hatta belki senin sorunun eşindendir. boşan kurtul![]()
Keşke anlasalar ve destek olsalar, belki bu kadar kendinizi gizlemek, izole etmek zorunda kalmazdınız.Yok ki.Biri anlasa( ki kimisi seziyor) .Açık arıyorlar zaten insan dışlamak için.Nerde bağrını basacak biri .
oluyor oluyor..merak etme... daha cok cabala... hatta belki senin sorunun eşindendir. boşan kurtul![]()
En güzel terapi burada bize yazıp kafa dağıtmaktan geçiyor, hafiften bir rahatlama olmuşturHahaaa :))))))) seviyor
hahahaaa :))))
Rahat konuşamıyorum direkt konuyu kapatmaya çalışıyor.. hastalıktan bahsetme diyor... bende onun yanında hasta olmamalıyım dedikçe tam tersine hasta oluyorum :):))) bunu dile getirmeniz bile bir başlangıç sizin için, neden geriliyorsunuz peki? Rahat hissetmesenize sebep birşeyler vardır mutlaka, bunları irdeleyin kendi içinizde, belki de rahatsızlığınızın biraz olsun düzelmesi eşinize hislerinizi net olarak anlatabilmekten geçiyordur.
Allah size de, kimseye de vermesin. Ama tedavisi mümkün olmayan hastalık Yok günümüzde demişsiniz ya.Tedavi oluyor musunuz?
Büyük konuşmayayım da bana da ruhsal ,psikolojik sorunlarını çözemeyenler iradesiz vs gibi geliyor.Hem tedavi olmuyorlar hem de gerekli çabayı göstermiyorlar,ki gerçekten hasta iseniz tedavisi mümkün olmayan hastalık yok günümüzde.
rahatlama oldu :) hatta sesli güldümmm :)))Allah iyiliğini versin, kestirmeden çözüm bulmuşsun :)))
En güzel terapi burada bize yazıp kafa dağıtmaktan geçiyor, hafiften bir rahatlama olmuştur![]()
Eşinizi götürün doktorunuza, sizi dinlemiyor doktoru dinlesin bari, insan eşinin söylediklerini dinlemez mi hiç, bu sizin için önemli ki eşinizle konuşmak istiyorsunuz, doktor sonrası aynı tavrı takınırsa gelin buraya dökün içinizi rahatlayın.Rahat konuşamıyorum direkt konuyu kapatmaya çalışıyor.. hastalıktan bahsetme diyor... bende onun yanında hasta olmamalıyım dedikçe tam tersine hasta oluyorum :)
Şizofren norolojik bi hastalık olduğu için insanlar daha anlayışlı... panik bozukluğu be anksiyeteyi kimse önemsemiyor .. çünkü intihar riski neredeyse hiç yok ve kişi kendini kaybetmiyorAllah size de, kimseye de vermesin. Ama tedavisi mümkün olmayan hastalık Yok günümüzde demişsiniz ya.
Dönüp dönüp tekrar okudum acaba yanlış mı görüyorum diye.
Ablam bütün ilaçlarını alır, tedaviye de gider isteklidir de.
30 senedir şizofren. Keyfinden mi şimdi bu?
Aynen geçen sinuZit oldu acayip başağrısı wardı :) psikolojiktir kafanda bitir dedim :)) bi sinir oldu görmeliydin:))... bi daha ki psikiyatr randevuma eşimi götürcem zorla da olsa....Eşinizi götürün doktorunuza, sizi dinlemiyor doktoru dinlesin bari, insan eşinin söylediklerini dinlemez mi hiç, bu sizin için önemli ki eşinizle konuşmak istiyorsunuz, doktor sonrası aynı tavrı takınırsa gelin buraya dökün içinizi rahatlayın.
Onlar grip olsa sızlanıyorlar, sizde o hasta olunca kapat konuyu deyin :))
Kendine yapılınca nasıl sinir oluyor, hak etmiş bence iyi yapmışsınız:)))) götürün otursun dinlesin, yok öyle kapat konuyu, kafanda bitir demek, bitireyim de destek ol be adam deyinAynen geçen sinuZit oldu acayip başağrısı wardı :) psikolojiktir kafanda bitir dedim :)) bi sinir oldu görmeliydin:))... bi daha ki psikiyatr randevuma eşimi götürcem zorla da olsa....
Teşekkür ederim.. inşlh yakın zamanda iyileşirimInsanin beden sagligi bozulabiliyorsa ruh sagliginin bozulmasi da gayet normal.. Bizler makine degiliz. Hepimiz bir ruh tasiyoruz.
Konu sahibi, acil sifalar dilerim.
Canım kıyamam sana.benim babamda da psikolojik bi rahatsızlık var.ve her bahar ayında nukseder.gerçekten bizde zor günler geçiriyoruz.sakın kendini suçlama.sadece geçeceğini bil.tedavi oluyormuşsun zaten.biz bazı zamanlarda daha alttan alırız.ama ilk başlarda çocukları olmamıza rağmen bilerek yapıyor diyorduk.cekemiyorduk bunaliyorduk.sende eşinin bu durumunu normal karşıla.Tedavi görüyorum evet.. bahar aylarından dolayı sanırım hastalığım yeniden nüks etti.... '' iradesiz'' demeniz gerçekten çok yanlış bir kelime.. bunu hastalığı tam anlamıyla bilmediğinizden dolayı , yazdığınızı düşünüyorum.. yine de cevap için teşekkür ederim.
Kaç seans gittin?Ne kadardı seansı.Özel büo mu yoksa merkez mi?ben eşim ile kv sorunum için gittim. cok işime yaradılar. psikologa gittim ama.
Aynen.Ama onlar standart tip yüzeysel insan namzetleri.Anlamazlar empatiden insanlıktan.Ha ha hi hi varsa sende ozaman tutarlar.Ben canımla uğraşıyorum.Ona hal mı var bende.Olduğum gibi kabul edecek insanlar değiller.Halbuki adam gibi insan gibi olsalar bir güleryüz gösterseler bir insanı olduğu gibi kabul etseler eminim daha çabuk iyileşecektim.Ama yok insanlıktan anlamaz ki onlar.Dışlayacak insan arıyorlar.Ben de kendimin zayıf yanlarını gizlemeye çalışıyorum .İçime atıyorum halimi.Keşke anlasalar ve destek olsalar, belki bu kadar kendinizi gizlemek, izole etmek zorunda kalmazdınız.
eh işte ... iletişimsizlik... lütfen eşinin yanında kendini kasma... relax ol....Rahat konuşamıyorum direkt konuyu kapatmaya çalışıyor.. hastalıktan bahsetme diyor... bende onun yanında hasta olmamalıyım dedikçe tam tersine hasta oluyorum :)
ücretsiz. belediyenin yeri idi. 3 seans gittim. kv mi anlamamı sagladı. seansı 1 saat.Kaç seans gittin?Ne kadardı seansı.Özel büo mu yoksa merkez mi?