Evlilik hayatınız, eşinizle ilişkiniz durağan mı yoksa inişli çıkışlı mı?

ilk yıllara cicim ayı güzel geçer derler ya o neydi ya benimde bazılarınız gibi tam bi kabus...benim evliliğim hayat gibi bakıyosun bi dingin bi fırtına kopuyo...ahanda gitti tam battık diyorum bakıyorum herşey birden süt liman oluvermiş...dayanamıyorum ya ona kızıyorum ama hemen affediveriyorum. çocuğum yok diye tüm anaçlığımı onamı gösteriyorum nedir...amaan nebilim lanet olsun şu içimdeki koca sevgisine...

delikafadulden :delphin: :jeyyar: benneyaptımki Şeniz :1no2: :oklava: :asigim: :uhm: :dilcikar:
hepsi yaşanıyor bizde.

evlilikk inişli çıkışlı olmalı bana göre...
durağan monoton bir evlilik torun torbaya karışınca yaşaşanacak zaten..
benim evliliğimde inişli çıkışlı...
bu iniş ve çıkışlar aslında o kadar da faydalı, bazen evlilikliklerimiz adına...

hiç monoton degil
bir iniş bir çıkış
bir öyle bir böylee...
sakin bir gün yok herhalde
ama yine de güsel..

inişli çıkışlı valla.bazı şeylerde monoton bazı şeylerde çok hareketli.aman ne olduğumu şaşırdım zaten onbeş senedir.bakalım ne zaman durulacak.belkide hiçbirzaman:1shok:

benimki rayinda giden o raydan ayrilmayacak evliliklerden sanirim artik taniyoruz birbirimizi anliyoruz cocugumuz var ortak bedende yasiyoruz hala uyurken elimi tutan hala uyumadan seni cok seviyorum diyen bir esim var atraksiyon yok ama heyecan hala var :))

ınıslı cıkıslı bazen ıyı bazen kotu bazen kavgalı bazen bulutların uzerınde ..
ama sıradan ve duragan olmadıgı kesın şakkıdı

şimdi her alime bir zalim,her zalime bir alim derlerya bizimki o hesap...:jeyyar:
ben işin özü fırlamanın tekiyim,eşimde aksine sakindir
sinirlerinimi aldırdınız bunun diye sorarım arada kayınpederime
hani galatasaray-fenerbahçe maçları haricinde iniş-çıkış yok desem yeri var...
sebebi,eşimin işi...onbeş gün yok,iyimi?ben memnunum her dem tazeliğimizi korumamıza neden bir anlamda...
çünkü,geldiğinde tam gaz sevgi ve özlem seli yaşanıyor tabii...
yok sen yorulma ben yaparım,yok ben yorulayım bırak yapayım derken böyle bi 7-8 günü deviriyoruz...
itiraf edeyim ekseriye 12-13üncü günün sonunda bendeki pireler başlar harekete geçmeye...
bazı şeyler ince ince batmaya başlar,hop çanta toplanır ve eşim ver elini işyeri...
ve sonrasında sar başa, hasret kaldım şarkısında uzaklara dalma sendromu... :delphin:

Ne iniyoruz ne çıkıyoruz...Sessiz sakin yol alıyoruz......

bırak günleri saatler arasında bile gel-gitler yaşayabiliyoruz.
bi taraf dengesizse diğeri dengelemesi gerekir de iki taraf gel-gitli ise ortalığı hizaya sokacak birine ihtiyaç duyuyor insan.

Durağandan daha çok huzurun hüküm sürdüğü bir ilişkimiz var...
İyiyiz biz böyle...

Son derece sakiniz bazen bu sakinlik beni rahatsız eder:))
Ama hazırladığım aksiyonlara eşim katılmayınca yine olağan seyrinde devam eder ilişkimiz.

bizimki türlü yemeği gibi muhahuaaaa :roflol:
bi bakmışın meleğiz sessiz sakin aşkım bebeğim hayatım vs:asigim:Şeniz
bi bakmışın hüt zöt hayt huyt -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
ama hepsi güzel ya :1rolleyes:
hep kavga tartışma çekilmez. hep sakinlikte cicim cicim sıkar
arada değişiklik yapmak lazımnaniknanik:jeyyar:
önemli olan kavga tartışma anında saygıyı koruyabilmek orta yol bulabilmek:içelim:

Son düzenleme:
inişli çıkışlı 5 dk önce hayatım bitanemken 5 dk sonra kavga etmiş olabiliyoruz.kahkahalarla sohbet ederken bide bakmısın ikimizden biri bişeye alınmış ve hoooppp kustuk ama guzel çok kırılmadıkca saygıyı korudukca kusluk bile guzel evliligin tadı tuzu.şakkıdı

bizde bi durgun bi kavgalı oluyoruz.
bazen güsel güsel konuşurken bi bakıyoruz birbirimize girmişiz:oklava::oklava:
sonra bı bakmısız sarılıp uyumuşuz işte bizde böyleyizlülülülülülülülülülülülüşakkıdı

onu da ayarlıycaksın.
hep sakin hep sakin de olmazki.
arada hareketleneceksin ki ortalık ısınsın biraz. :delphin:

hatta azıcık da kavga ediceksin ki barışmanın tadını çıkaracaksın. :sm_cool:

zaten hep sakin kalınamıyorki huysuz ve tatlı olmayan lepi heran devreye girebiliyor bir de bakmışız kiiii :delphin:kafamçokkarıştı:dilcikar::mymeka::çok üzgünüm::1hug:Şenizaynen böyle iştekaydirigubbakcemile3

Back
X