- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Ben de malum şahsı şikayet edeceğim, evde yakaladığı yerde popoma şaplak atardıSeni düşünerek yazdım zaten fındığım.
Nüfus cüzdanı ve ikametgah ile ahlak masasına başvurun kesin sonuç alırsınız. Bir de bu yaşadığınız atlatmak için psikoloğa da görünün. Bunlar olmazsa son çare sizde şaplak atın.arkadaşlar evlilik içi tecavüz suç kabul edildiği için taciz de suç kabul edilir diye buraya yazıyorum. sonuçta tacizin büyüğü küçüğü olmaz.
eşimle iki gündür küsüm. geldi barışmak için popoma dokundu. nereye şikayet edebilirim? sesimi duyurmak istiyorum.demek ki başka kadınlarla da barışmak için taciz ediyor bu adam.çocuklarım var biliyorsunuz. boşanayım mı yoksa tacizden mahkemeye versem ceza alır mı?şimdiden teşekkürler
Aydınlanma yaşamış zaarKonu sahibi , onceki yorumlarinizda kari koca arasi tecavuz olmaz deyip simdi bu konuyu mu actiniz???
Erkek misiniz??
Akliniz sira bizimle dalga mi geciyorsunuz??
Mune bu uyeyi inceler misiniz? Buyuk ihtimalle erkek ve iktidarsiz , o yuzden buraya uye olup surekli seks hakkinda sacma sapan yaziyor
İmza sirküleri de lazım.Bence noter tasdikli ıslak imzalı dilekçe vermeliydi...
Bebeyide tek adliye kağıdıyla yaptın demek yazık adama birkaç kağıt çıkaraydınBen adliyeden temiz sicil kağıdı panoramik foto ve e devletten döküm istiyorum mesela
Öyle her aklına estikçe dokunursa ohooo
Ben de malum şahsı şikayet edeceğim, evde yakaladığı yerde popoma şaplak atardı
Ben bu yüzden kaybediyorum valla aydınlandım şu an. Bundan gayrı elimi tutmak için, öpüşmek için, dokunmak için ayrı izin formları taşıyacağım çantamda. Yok öyle şap diye öptürmek falan
Bunu nasil ayirt edeceksin?Amacim kesinlikle polemik yaratmak degil, sadece merakimdan soruyorum: Evlilik de olsa insan bedenine istenmeyen bir seyin yapilmasi taciz kapsamina girmiyor mu?
Konu sahibi , onceki yorumlarinizda kari koca arasi tecavuz olmaz deyip simdi bu konuyu mu actiniz???
Erkek misiniz??
Akliniz sira bizimle dalga mi geciyorsunuz??
Mune bu uyeyi inceler misiniz? Buyuk ihtimalle erkek ve iktidarsiz , o yuzden buraya uye olup surekli seks hakkinda sacma sapan yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?