- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
bende uğruyorum taciz demiyorumHayretler içinde kaldım.. ceza alırsa banada soyle çünkü ben hergun tacize uğruyorum eşim tarafından
büyük konuşma büyük lokma yutma:)Niye herkes dalga geçmiş anlamadım.
Evli değilim de evli olmak demek adam küs olsam da ya da istemesem de her istediğinde popoma dokunabilecek demek mi. Gayet rahatsız edici.
niye ben bulayım canı acıdığını söylemediği halde öyle yazmışsın.
acımaddığını varsayıyorum evlilikte istemeden ilişkiye girmek tecavüz değildir. istemediğin bir yemeği onun hatırı için yemek veya bir filmi onun hatırı için izlemek gibi.
valla adamlar kendi karılarıyla bile birlikte olamayacaklar yetişin a dostlar.
çok saçma...
evlisin her istediği yapabilir.
kadin resmen adami suçladi taciz etti tecavüz etti. popma dokundu bla bla...
yok allahim ben neler duycam.. off ne değişik değişik insanlar var
Evli de olsalar kişinin bedeni üzerine hak iddia edilemez, ilişkiye zorlamak, rızası dışında birlikte olmak evlilik içi tecavüze girer evet de, bu bacımız çok ayrı bir yerde. Öğrenmiş bi şey, oradan tutturmuş bi türkü... Adam "Karıcığım" dese sözlü tacize uğradım filan diyecek.
Kolonya ferahlamak için ele filan dökülür, içilmez. Lütfen.
bak kendin başka bir konuda cevabını vermişsin.. bayılıyorum bu tükürdüklerinizi şapır şupur yalamalarınıza.. adamlar kendi karılarıyla birlikte olamayacaklar mı yetişin dostlar
şehzade değil aksine feminist hegamonyası altında ezilen çaresiz bir erkek olduğunu söylüyorum hep.
keşke kızım olaymış. o zaman hep haklı olucaktım.
ayol kadın demek melek demek. feminizm gözü kapalı kadını savunmak demek.
sen hiç kadın beyanı esastır ı duymadın mı?
Adam kendi karisinin poposunu elleyemeyecek mi? Yetisin a dostlarbak kendin başka bir konuda cevabını vermişsin.. bayılıyorum bu tükürdüklerinizi şapır şupur yalamalarınıza.. adamlar kendi karılarıyla birlikte olamayacaklar mı yetişin dostlar
eski mesajlarınız.
daha geriye gitmeye lüzum görmedim.
gidin tedavi olun hemcinslerinize düşman olacağınıza.
belli ki kararı saçma bulmuşsunuz.
evli, adam istedikçe tabiki kadın birlikte olmak zorunda kafasındasınız.
gelip burada da dalgasını geçtiniz küçük beyninizle.
Adam kendi karisinin poposunu elleyemeyecek mi? Yetisin a dostlar
o da bir şey mi? arkadaşa göre Avrupa ülkeleri içinde tecavüze en çok ceza verilen ülke Türkiyeymiş (kaynak: malum yer) örnek olarak da Hindistanı vermişBir Evropa ülkesi olarak: Hindistan
Yazi diline gore uyelere kilif uydurmamak lazim sanirimkendi iddiasına göre o taciz değil, konu kapanmıştır
hindistan gerçekten çok zor ülke. türkiyede bunu pippayı animsatti. :/o da bir şey mi? arkadaşa göre Avrupa ülkeleri içinde tecavüze en çok ceza verilen ülke Türkiyeymiş (kaynak: malum yer) örnek olarak da Hindistanı vermişBir Evropa ülkesi olarak: Hindistan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?