- Konu Sahibi aysekaya06
-
Tabiki mutlu olabilir ama dedim ya mezun olamayan bir öğrenci şuan doktorasını bitirmek üzere ve ne hikmetse kocası bölüm başkanı... az çok insan arkadaşını biliyor daha önce evlenmişbelki gerçekten mutludur insanların mutlu olduğuna niçin inanmak istemiyorsunuz?
dört duvarın arasında olan şeyleri yalnızca o insanlar bilir.
nikahlanmış mutluyuz diyor seneler geçmiş evliliğinde yani insanlar mutlu olabilir :) mutluluk diye bir kavram var bu hayatta.
benimde babam ondan 10 yaş büyük, adamcağızın 4 tane torunu var namaz vakitlerinde camiye gidiyor.. 60 yaşındaki adamın doktorluğu ne olacak ki, 10 seneye tıp ilerler amcam koşamayacağına göre kalır geride..
Dusunme!mahalle esnafi da olsa doktor da olsa dusunme. ya belki karsina senden 3-4 ya da 5 yas buyuk biri cikacak ve asik olcaksin.. resmen ömrünü kepaze ediceksin. bi kisi bile olur demedi burda sana. burda yorum yapanlarin cogunun tecrubesi var , dinle !evet düşünrdüm ben satılık değilim
bunlar dostluk için geçerli. evlilikte yatak odası da önemli.konuşacak çok şeyim oldu demek ki bu zamana kadar yas demek illa kaç yılında doğduğun demek değil eğitim sosyal hayat dünya görüşü vs bunlar yastan daha önemli bence
kimle ömür boyu mutlu olacağının garantısı var?
Diyelimki evlendiniz
Biraz beyın fırtınası yapalım
Evet dr cok havalı,diyeceklerki aysekayanın kocası doktor ooooo vaybe
sonrada şöyle diyecekler
Ay yazık ya babası yasında adamla evlenmiş dr diye hemde boşanmış:/
Hade millet vazgectik
bi avmde gezıyosunuz six 30ken eşiniz 57 yasında olmuş
olacak ihtimalen şu
avmdeki tüm genc ve yakışıklı erkekler gozünüzü alacak ve yanındaki bayanları bile kıskanacaksınız
Diyelim buda olmaz ama coook eminimki eşiniz sizi kıskanacak
laflarınızdan kıyafetinizden arkadaşlarınızdan bile kavgalar cıkacaktır
Diger bişeyde siz 40yasında en verimli cagınıxda o yaklasık 70..
işi bitmiş olacaktır.
tum bu degerlendirmeler eşliğinde
Yası yasına boyu boyuna huyu huyuna biriyle hayatın zevkini yasamak dururken tüm bu ridkler niye
brad pitt çok hoş biri bence ben olsam kabul ederdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?