evlilik için arada 27 yaş var?

Tabiki mutlu olabilir ama dedim ya mezun olamayan bir öğrenci şuan doktorasını bitirmek üzere ve ne hikmetse kocası bölüm başkanı... az çok insan arkadaşını biliyor daha önce evlenmiş
Çocukları olan bir eş hiç bir şekilde eski eşi çocuklarının yanına yaklaştırmıyor adam bi orda bir burda üstelik yaş farkından dolayı çocuklar kızla aynı yaşlarda inş mutludur ama biz pek inanmıyoruz... konu sahibi için diyorum madem fikrimizi sordu sağlıklı bir ilişki değil

benim babamla aramda 24 yaş fark var, 27 yas büyük birini getirseydim abi diye elini öperdi herhal

evet düşünrdüm ben satılık değilim
Dusunme!mahalle esnafi da olsa doktor da olsa dusunme. ya belki karsina senden 3-4 ya da 5 yas buyuk biri cikacak ve asik olcaksin.. resmen ömrünü kepaze ediceksin. bi kisi bile olur demedi burda sana. burda yorum yapanlarin cogunun tecrubesi var , dinle !

konuşacak çok şeyim oldu demek ki bu zamana kadar yas demek illa kaç yılında doğduğun demek değil eğitim sosyal hayat dünya görüşü vs bunlar yastan daha önemli bence
bunlar dostluk için geçerli. evlilikte yatak odası da önemli.
ortak sosyal hayat önemli.
ali taran ve ayşe özyılmazel evliliği örneğin. 1952 ve 1979 doğumlular.

Diyelimki evlendiniz

Biraz beyın fırtınası yapalım

Evet dr cok havalı,diyeceklerki aysekayanın kocası doktor ooooo vaybe
sonrada şöyle diyecekler
Ay yazık ya babası yasında adamla evlenmiş dr diye hemde boşanmış:/

Hade millet vazgectik
bi avmde gezıyosunuz six 30ken eşiniz 57 yasında olmuş
olacak ihtimalen şu
avmdeki tüm genc ve yakışıklı erkekler gozünüzü alacak ve yanındaki bayanları bile kıskanacaksınız

Diyelim buda olmaz ama coook eminimki eşiniz sizi kıskanacak
laflarınızdan kıyafetinizden arkadaşlarınızdan bile kavgalar cıkacaktır

Diger bişeyde siz 40yasında en verimli cagınıxda o yaklasık 70..
işi bitmiş olacaktır.
tum bu degerlendirmeler eşliğinde

Yası yasına boyu boyuna huyu huyuna biriyle hayatın zevkini yasamak dururken tüm bu ridkler niye

Ay dişi mişi takmadır onun. Ne kafa yapın uyar ne beden dilin zehir etme hayatını. İyi biri olabilir ama pişman olursun git yaşına uygun birini bul

Para için. Belki sizin bu saydıklarınızla Ayşekaya övünç duyacak, vay be herife bak yanında gencecik kadın diyecekler, bu da Ayşenin gururunu okşayacak belki. Bir de eminim Ayşe de doktor olsaydı bu adama dönüp bakmazdı bile, adam da bunun farkında yani kendiyle sosyo-ekonomik durumu eşit olan genç kadınlardan karşılık bulamayacağını bal gibi biliyor, o yüzden ancak kendinden düşük standartlarda bir çıtırı tavlayabileceğinin o da farkında. Gerçi konu sahibinin mesleği, ekonomik durumu hakkında bilgim yok ama genç-yaşlı ilişkisinde genel durum bu yani. Karşılıklı çıkar meseleleri söz konusu. Adam kolay çıtır avında, kız kolay para...

Bence aklnızdan geçirmeniz bile hata. 27 yaş farkından bahsediyorsunuz

Babamla aramda 30 yaş var. Şu an babam gibi bi adamla evlendiğimi düşünemiyorum. Ben 30 um hayatımı yaşıyorum babam yaşamış emekli olmuş gezmiş dolaşmış yorulmuş hayattan.
Hele 10 sene sonra babam 70 olacak.
Ay hesabı bile saçma.

brad pitt çok hoş biri bence ben olsam kabul ederdım

Ben etmezdim gül gibi kocam var allahima bin şükür yaşı yaşıma uygun. Bence sizde bu adamı kabul etmeyin. Ayrıca verdiğiniz cevaplardan anladigim siz kafanızda çoktan bu evliliğe onay vermissiniz. Sadece burdakilerin de onay vermesi içinizi rahatlatacakmis gibi davranıyorsunuz. Bu kanıya da sürekli Adamı savunmanizdan vardım.

Bana benden 27 yas buyuk biri bu gozle baksa "ay olur mu ki acaba" diye dusunmez direk "pis sapik ben senin dengin miyim?" diye cevap verir bir daha yuzune bakmazdim.

Adam ister doktor olsun ister milletvekili.

Verdiği cevaplardan anlaşıldığı üzere konu sahibi bu evliliğe gayet sıcak bakıyor.
Bu durumda yorum yapmamız gereksiz...

27 miii..siz bile bunun cevabını vermezken mantığa bile sigmaz..tamam aşk yasa bakmıyor da babam.yaşındakini de koca diye almam..sen gençsin ileri zamanlarını düşünerek. yola çık. .dokyormuş mühendismis kariyere değil biraz mantıklı ve doğru kararlar vermelisin..adamda bulamadımı dengini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…