evlilik için arada 27 yaş var?

Bence sen direk ona baba de...Böylesi daha uygun canım..farzedelim evlendin...sonra sen 30, o 57 ...sen 40 o ,67....sen 50 ,o rahmetli...

Merhaba A aysekaya06
Benim dedem anneannem vefaat edince kendinden 25 yaş küçük biriyle evleniyor 3 çocukları oluyor bir de

Dedem 82 yaşında uzun zamandır sürekli hasta ve yatağa mahkum

Evlendiği kişi ve çocukların ömrü yaşlı bir adama bakmakla (çok da bakmadılar açıkçası) geçti

Şimdi analık (bizde böyle denir) kesinlikle bakmıyor bakmak istemiyor hatta bizce artık ölmesini istiyor

Buna göre düşün sen

İmkansız değil, zor olan nedir biliyor musun?Gelecekte onu kaybetme korkusu. Değiştiremediğin tek gerçek onunla birlikte yaşlanamamak olur.Bunlari göğüslerim diyorsan olur tabi ki.Ayrica genç bir adamda trafik kazasi feçirip ömür boyu felç kalabilir.Severken bunları hesap edemez insan.Aşkın yaşi yoktur, gerçeklerin yası vardir

Çok ağır şeyler yaziyorsunuz! Belki aramizda bu durumu birebir yaşayanlar var. Sevgiye niye yaş ve şekil biçiyorsunuz.Kayahan ve ipek Açar aşkı kalbinize hiç mi dokunmadi? O kadinin eşinin elini hiçbirzaman birakmamasi. Hala eşinin hatıralariyla hayata tutunuyor olmasi ...Genç yaşlı güzel çirkin değil, insanin sevgiyi seçmesi gerçeğini niye hazmedemiyorsunuz?

Kişiliği bile oturmamış 19-20 yaşındaki bireylerin kendiden birkaç yaşla bile büyük kişilerle olmasını kesinlikle doğru bulmuyorum ama yaşça yetişkin bireyler arasındaki 20 yaş farkı bana hiç absürt gelmiyor açıkçası. Nitekim konu sahibi de 27 yaşında yaşça yetişkin, olgun bir kadın; kendisinden 20 yaş büyük birisiyle evlenmesini garipsemem, normal buluyorum ben.
Bir de bundan 10-20 yıl sonrasından bahsetmişler, 10-20 yıl sonrası siz de 27 yaşında kalmayacaksınız. Bir kadın çocuk yaptıktan sonra zaten yıpranıyor artı bir de menopoz derken kadının daha erken çöktüğü de bir gerçek.

Dediğim gibi yetişkin çiftler arasındaki 20 yaş farkını absürt bulmuyorum ama 27 yaş farkı biraz fazla gibi.
Tabii ki yine de siz bilirsiniz, sonuçta ne istediğini bilecek yaşta yetişkin bir kadınsınız. Adam yaşından daha genç görünüyordur, arada karşılıklı bir çekim aşk varsa, siz de 27 yaş farkını sorun etmiyorsanız olabilir , sizin kararınız sonuçta.

Hic kalbime dokunmadi umrumda bile olmadi
Ya neyini hazmedemicez .
Bizden 30 yaş büyük koca bulamiyoruz da onun acısı mi çekiyoruz sanki hazmedemicez .

Babamla aramda 20 yas var ve arkadaslarida ben ve arkadaslarim icin amcalardir.
Hatta onlara takiliriz sizi yaslilar diye ya da siz yaslisiniz bilmezsiniz deriz.

5-6 yaş ideal. Ok. Bunu anlarım da ??? Ama sizce de 27 yaş BİRAZCIK fazla değil mi ???

Yok muymus kendi yasiti bir hanim cevresinde? Niyetini hic iyi bulmadim.

Acun ile Şeyma subaşının arasında bile 20 yaş var o bile çok duruyor bence uzak dur ilerde pişman olursun tatlım.

Hayır olmaz 27yas ne demek ya kesinlikle hayirrrrr siz sorduğunuzda o yirmi yedi yaşındaydı dusununsene

Konuyu bir kaygiyla acti napsam diye konu sahibi,bakti istedigi tepkileri almadi "benim askim benim kararim"a dondu.Naparsan yap be.Bize ne.

Hic kalbime dokunmadi umrumda bile olmadi
Ya neyini hazmedemicez .
Bizden 30 yaş büyük koca bulamiyoruz da onun acısı mi çekiyoruz sanki hazmedemicez .

Genç kocalar çok deger veriyor tabi.Hergun bir boşanma konusu ya da eşinin yedigi haltlari anlatan konular okuyoruz. Tartışmak istemiyorum. Sadece konu sahibine ve bu durumu yaşayanlara saygı bekliyorum.Toplumumuzun genel basit ithamlari ve yüzeysel bakiş açisi bana göre degil.Herkes gibi pis-kötü ya da insanlara sapiklik damgasi vurmayacak kadar farkli düşünebiliyorum. Herkesi anlamaya çalışıyorum. Sevgiye saygım büyük. Allah kinayanlarin kınadığı şeyi başına vermeden bu dünyadan öldürmezmiş. Son sözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…