evlilik için arada 27 yaş var?

27 yaş birine kör kütük aşık oldum ...gözüm hiç bir şey görmüyor diye açsan konuyu ...hadi bir yerlerden elle tutulur bir şeyler arayıp , olurunu bulmaya çalışayım da A aysekaya06 ...

Adam hiç aklında yokken ...ayse sen benim aklımdasın dedi diye birden evlilik için bir numaralı adayın olmuş.

Ne gerek var ?

Doktor beyin gözü de çocuğu olacak hatunlara gitmiş... Baba sevgisini yatakta sizinle birlikte olmak isteyecek bir adamdan bulabileceğinizi sanmıyorum. Ama deneyip görmek en iyisi

Konu sahibi evlenmeyi kafana koymussun ne diyelim artik hayirli olsun.. 1-2 yil sonra kocama karsi hissizim kizlaar diye baslik acmazsin umarim.

Siz 5 yaş büyük gösteriyor olsanız mesela , 32
Adam 5 yaş genç gösteriyor diyelim 50
32-50
Yok ya hiç bi türlü oluru yok.

Yıllar önce benden 13 yaş büyük biri bana teklif etmişti açık açık yaş farkını yüzüne vurarak kizmistim şimdi adam masum geldi bana

Yıllar önce benden 13 yaş büyük biri bana teklif etmişti açık açık yaş farkını yüzüne vurarak kizmistim şimdi adama acımasız davrandigimi dusundum adam bildiğin subyanci

Çok be kuzum. Üzgünüm ama çok. Yıllar önce staj yaptığım firmadaki bölüm müdürü kendinden 25 yaş küçük biriyle evlendi, çalışanlar arasında hep fısır fısır konuşmalar, şaşırmalar falan. Kızın ailesinin rızası da yokmuş tabi. Adamın çocuğu falan da var. Sonradan problemler olduğunu duyduk. Herneyse işte. Dertsiz başına dert almak canım bu iş.. Benim eşimle aramda 13 yaş var. Çok büyük tereddütlerle evlendim. İyi ki evlenmişim diyorum şuan. Bizimki üst sınır bence. Karar senin tabii

Bende Antonio Banderas hayranıyım fena halde hemde.. ama karşıma geçse seninle evlenmek istiyorum dese "höst bey amca kendine gel derim" .... yapmayın yakmayın kendinizi .... sizin en güzel çağlarınızda gezmek tozmak isterken adam evde göbeğini kaşıyan dayı modunda olacak

Yas farki cok.... orta yaslarda... bir kac yil sonra yasli kusaga gececek... cinsel iliski cabuk bitecek... bosanmis.... basindan bir evlilik gecmesi bile basli basina bir problem...
Bence sana yazik olur. Simdi hoslaniyor olabilirsin ya da etkilenmis olabilirsin ama evlenip de hersey rutine binince neden evlendim dersin..

Bu konuyu sana açtığı an terslemen gerekirdi adamı, konuyu kapatman gerekirdi. Yani tamam yaş farkı falan önemli değil denir hep ama 27 bu. Ki aile dostumuz demişsin, sevdiğim iyi biri falan demişsin. Hani aşık da değilsin ki aşktan gözün kör şuan diyelim.

Bu durumda aklıma gelen şey, senin maddi durumunun kötü olması, statüye takık biçimde yaşıyor olman (doktor olduğunu belirttiğin için) Şuan fikir sana hoş geliyor olabilir, doktor kocam olacak, maddi sıkıntı çekmeyeceğim vs vs ama eminim ki birkaç sene veya ay sonra pişman olacaksın.

Nasıl aynı yatağa gireceksin baban yaşındaki bir adamla? Birkaç sene sonra yaşlılık belirtileri ortaya çıkacak, nasıl katlanacaksın? En cıvıl cıvıl enerjik yaşlarında, yanındaki adam hayattan yorulmuş emekli kafasına bürünmüş olacak, nasıl sabredeceksin? Yapmak istediklerin, planların olacak, onda bu enerji olmayacak, hepsi içinde kalacak, nasıl kabulleneceksin?
Eğer konu fake değilse, iyi düşün, tekrar tekrar düşün, şuanı değil 5 sene sonrasını da hayal etmeye çalış...

benim kızım kendinden büyük biriyle evlendi...bir türlü vazgeçiremedik...ne dediysek dinletemedik...böyle yaşlı ve tecrübeli adamlar genç kızları çok güzel etkiliyorlar....prenses gibi hissettiriyorlar...ve kızı kimse ikna edemiyor...benim buraya ilk açtığım konu buydu...2008 de...ne baba sevgisine ihtiyacı vardı... ne adamın parasına...içimiz kan ağlayarak evlendirdik...veee sadece 14 ay sürdü...''olmuyor anne boşanmak istiyorum'' dediği an yola çıkıp aldık kızımızı...inanın neden diye bile sormadık...nedenini tahmin etmek zor değildi çünkü bizim için...gözümüz hiçbir şeyi görmedi...umarım seni bu saçma sevdadan vazgeçirebilirler...çünkü kızımın da söylenen herşeye bir cevabı vardı...Allah annenize babanıza sabır versin....çok çirkin birşey...arkalarından bakarken içim ezilirdi...çok şükür ki geç te olsa aklı başına geldi benimkinin...şimdi evli yaşı yaşına,huyu huyuna uygun biriyle...

Bende Johnny Depp hayraniyim. Aramizda 18 yaş var. Ben höst demezdim o bir istisna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…