evlilik için arada 27 yaş var?

Askin yaşı yoktur lafina inanmayanlardanim. Bir kere cinsel bir cekim arada olamaz. Arada kusak farki var. Merak ettigim sey adam doktor olmasaydida vasat bir meslegi olsaydi acaba yine kafaniz karisip buraya bu konuyu acar miydiniz

10 falan neyse de resmen baban yaşında ya canım.. mutlu olabileceğine emin misin. sen bilirsin. baba sevgisine ihtiyacından dolayı olabilir.. ayrıca da bir üyemize katılıyorum. doktor olmasaydı örneğin kapıcı olsaydı 57 yaşında biiryle evlilik düşünür müydünüz

Adam sana bır elı yagda bır elı balda bır hayat yasatacaksa evlen tabı
Zıra aksı olsa kımse (mesela ben ) 27 yas buyuk bırı dur dur babamla aramda o kadar var zaten

Bu konu bu kadar hoşgörüyü hak etmiyor yalnız.
Çocuğu yaşında bir kadına bakmak pek sağlıklı bir durum değil.
5-10 yaştan bahsetmiyoruz neredeyse 30 yaş var arada. Sizin çocuğunuz sizinle yaşıt bir adamla evlenmek istese tamam der misiniz?
Mesela iş arkadaşınızla veya eşinizin arkadaşıyla evleneceğini söylese?
Hepsini geçtim bir evlilik olacak bu evlilikte doğacak çocukların ruh sağlığı da önemli. Siz 10 yaşındayken 60 yaşında bir baba ister misiniz? Yada düğününüze 75 yaşında bir baba? Sürekli ölüm korkusuyla mı büyüsün bu çocuk?

bence doktor beyde azcık aklı selim biri olsa arada 27 yaş farkı olan birine böyle bir teklifte bulunmaz.bence düşünmeye bile gerek yok derim.boyu boyuna yaşı yaşına diye boşa dememişler canım.hiçççç düşünüp kafanı yorma bence

Ayy o ne be. O adamla ayni yatakta kendini dusun. Bir kac sene sonra 60 yasinda. Dede yani. Doktor dede. Ufff

Nasil bir yokluktasin anlamadim.

Hayat tün hataları kendin tecrübe edecek kadar uzun değil o yüzden başkalarının hatalarından ders al demiş birisi . valla şu an bu konuya yaklaşık 100 kişi yorum yapmıştır . 70 kişi kınadı desek şimdi 70imizin de bizden 30 yaş büyük adamla evlenecegini mi soyluyorsunuz .?
Çok mümkün gelmedi bana ya

doğru söz acıdır derler. Kayahan ipek acar ın babası gibi görünüyordu onların evliliği mutlu olabilir ama yıllarca birlikte çalıştılar şarkı söylediler ve birbirlerine aşık oldular burada öyle bir durum da yok. ona rağmen kadın 40 yaşında eşini kaybetti. konu sahibi seviyor mu yani gerçekten hiç zannetmiyorum seviyorsa da kendi bilir buraya görüş almak için konu açtı o zaman gitsin evlensin. ben dışarda elele dolaşmaya utanırım o kadar yaşlı biriyle.

sevmesem zaten bu konuyu buraya tasımazdım

evet yargılamak en kolayı belki 100 kişinin basına gelmez ama herkesin çocuğu tornu var onlardan çıkabilir

Askin yaşı yoktur lafina inanmayanlardanim. Bir kere cinsel bir cekim arada olamaz. Arada kusak farki var. Merak ettigim sey adam doktor olmasaydida vasat bir meslegi olsaydi acaba yine kafaniz karisip buraya bu konuyu acar miydiniz
mesleğiyle meselenin hiç ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…