evlilik için arada 27 yaş var?

Bu adam gerçekten iyi biri olsaydı
Sen isteseydin bile o hayır bu iş olmaz kendine gel derdi.

Aile dostumuz demişsin allah bilir bebekliğini
biliyordur. Az yanaklarını sıkmamıştır.
Beni en çok irite eden bu.
Kızımız büyüyüp serpilince ağzının suyu akmış resmen
Ahlaksızlıktan başka bir şey değil.

27 yaş ben yapamazdım sanırım ..benden 5 yaş büyük olduğunda bile birisi oturup düşünüyorum kaldıki 27 ne demek yahu

benım parayla hava atmaya ihtiyacım yok

Tabi tabi tamamen duygusal sebepler. Ya zaten sizin her şeye bir cevabınız var gördüğüm kadarıyla, zeka küpüsünüz maaşallah, niye burda millete akıl danışmaya gerek duydunuz madem... Gidin evlenin kart zamparayla olsun bitsin, zaten seçiminiz o yönde olacak belli ki.
Hiç bir genç kız da mahallenin elli yaşındaki bakkalından çok etkileniyorum evlensem mi diye konu açmıyor nedense hep ya doktor ya iş adamı. Yüzüne vurulunca da "parayla işim olmaz" 
Yav he he

Açık konuşayım bana göre 10 yaşta fazla geliyor..
5-6 yaş normali sanki...
Abla diyimmi sana? teyze istemedin
ya ben bi kez evlendim ayrildim kizim var 7 yasinda
asgi yukari 7 kisiyle konusturuldum (3 ile kendim severek gorustum) ama yaslari asagi yukari benimle ayni oldugu icin hep cocuksu kaldi yanimda
1 tanesi benden 6 yas buyuktu o dusunce olarak iyiydi onuda ailem turk olmadigi icin istemedi
yani bu kiside kriterlerime cok uyuyo
fizik olarak cazip gelecekmi, veya isinirmiyim bilmiyorum cok zor isinan bir insanim karsi cinsime

napim gerimi cevirim?

Abla diyebilirsin,herkesin dert ablasıyım burada..
Şimdi durumları blmediğim için öyle dedim.
Belkide kendi yaşıtlarınla anlaşamama durumuda olabilir.
Bu kişiyle tanış olmazsa hiç belli olmaz belkide hoşuna gider belli olmaz.

ay evet biliyorum abla goruyorum surekli seni
ablacim ben cok sey yasadim bosandim kizimla ayakta durdum evimi arabami aldim kariyerim var
kendi yasitlarimda tamam iyi olsun diyorum zengin koca demiyorum ama hic bi yatirim olmadigi gibi borclu bisekilde veya daha hala kendi ayaklarinin uzerinde duramayan insanlar oluyo

sana teyze diyerek kendince laf çarpıyor ama A aysekaya06 amca/baba/dede bir adamla evlenmek istiyor.
çelişkili ama görmek istemiyor.

Bizide sallamıyor zaten..

Maşallah ne güzel,işin var evin ve arabanda varmış ne güzel..
En güzelide kızının yanında olması değilmi..
Kısmet artık umarım karşına istediğin karakterde özellikte birsi çıkarda mutluluğu tadarsın sende..

benden 27 yaş küçük biri şu an 2 yaşında, hala meme emiyor.
20 sene sonra evlenmeye karar versem, onun annesinden bile yaşlı olurum belki

aynısını erkek yapınca ama sorun olmuyor diyorsanız siz bilirsiniz de. bence korkunç.

yaşıtlarınızın kökü mü kurudu?

Evet abla beni ayakta tutan motive eden hatta bu noktaya gelmemde buyuk pay kizim
Insallah ablac kismet nasip neyse benim konu bi parantezdi kapatalim
tesekkur ederim yorumun icinde
heycanla konu sahibinin evlilige giden yolunu takip edelim

Evet abla beni ayakta tutan motive eden hatta bu noktaya gelmemde buyuk pay kizim
Insallah ablac kismet nasip neyse benim konu bi parantezdi kapatalim
tesekkur ederim yorumun icinde
heycanla konu sahibinin evlilige giden yolunu takip edelim

Hayırlısı olsun şimdiden zaman ne gösterecek bakalım tanıyıp göreceksin işte:))

konuyla alakalı mı bılmem de acunılıcalıyla sevgılısı arasında da sanırım o kadar fark var. veya 20 olsun yıne az degıl.
pek bellı olmuyor ..

54 yaşında bir insandan ne bekleyebilirsin.Daha hayatının baharındasın.Çocuğun olsa babasıyla arasında 50 küsür yaş olacak.Herşeyi geçtim yaşını şuyunu buyunu da,daha tanımadığın anlaşıp anlaşmayacağın belli olmayan biriyle ciddi düşünmek.Adamın zaten senle ciddi düşünmesi,bencillik fütursuzluk.Mesleğine mi güveniyor.Aklı başında karakter sahibi biri olsa,zaten denginde yaşına uygun birini bulurdu

Türkan şoray geldi aklıma önce büyüttü sonra evlenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…