- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi aysekaya06
-
simdi sana bi sorun var ben konu acmayim bu konu kadar tutmazBişi yok merak etme...
ailen ne diyor? sen bu eleştirileri hep duyacaksın ama evlendiğini takdirde.işte evet yargılanmak eleştirilmek çok kötü
simdi sana bi sorun var ben konu acmayim bu konu kadar tutmaz
Benden 10 yil 10 ay olan birisi kriterlerimede uyuyo tanisimmi onla?
benım parayla hava atmaya ihtiyacım yok
Abla diyimmi sana? teyze istemedinAçık konuşayım bana göre 10 yaşta fazla geliyor..
5-6 yaş normali sanki...
Abla diyimmi sana? teyze istemedin
ya ben bi kez evlendim ayrildim kizim var 7 yasinda
asgi yukari 7 kisiyle konusturuldum (3 ile kendim severek gorustum) ama yaslari asagi yukari benimle ayni oldugu icin hep cocuksu kaldi yanimda
1 tanesi benden 6 yas buyuktu o dusunce olarak iyiydi onuda ailem turk olmadigi icin istemedi
yani bu kiside kriterlerime cok uyuyo
fizik olarak cazip gelecekmi, veya isinirmiyim bilmiyorum cok zor isinan bir insanim karsi cinsime
napim gerimi cevirim?
Ne güldüm yaaa. Teyze dediğin kişi muhtemelen yanında koca diye dolaştıracağın kişiden küçük. Yanlış yerden vurmuşsun. :))) Yanındakine de amca dersen -ki doğrusu o- o zaman olur bak.
sana teyze diyerek kendince laf çarpıyor ama A aysekaya06 amca/baba/dede bir adamla evlenmek istiyor.Açık konuşayım bana göre 10 yaşta fazla geliyor..
5-6 yaş normali sanki...
ay evet biliyorum abla goruyorum surekli seniAbla diyebilirsin,herkesin dert ablasıyım burada..
Şimdi durumları blmediğim için öyle dedim.
Belkide kendi yaşıtlarınla anlaşamama durumuda olabilir.
Bu kişiyle tanış olmazsa hiç belli olmaz belkide hoşuna gider belli olmaz.
sana teyze diyerek kendince laf çarpıyor ama A aysekaya06 amca/baba/dede bir adamla evlenmek istiyor.
çelişkili ama görmek istemiyor.
ay evet biliyorum abla goruyorum surekli seni
ablacim ben cok sey yasadim bosandim kizimla ayakta durdum evimi arabami aldim kariyerim var
kendi yasitlarimda tamam iyi olsun diyorum zengin koca demiyorum ama hic bi yatirim olmadigi gibi borclu bisekilde veya daha hala kendi ayaklarinin uzerinde duramayan insanlar oluyo
Evet abla beni ayakta tutan motive eden hatta bu noktaya gelmemde buyuk pay kizimBizide sallamıyor zaten..
Maşallah ne güzel,işin var evin ve arabanda varmış ne güzel..
En güzelide kızının yanında olması değilmi..
Kısmet artık umarım karşına istediğin karakterde özellikte birsi çıkarda mutluluğu tadarsın sende..
Evet abla beni ayakta tutan motive eden hatta bu noktaya gelmemde buyuk pay kizim
Insallah ablac kismet nasip neyse benim konu bi parantezdi kapatalim
tesekkur ederim yorumun icinde
heycanla konu sahibinin evlilige giden yolunu takip edelim
54 yaşında bir insandan ne bekleyebilirsin.Daha hayatının baharındasın.Çocuğun olsa babasıyla arasında 50 küsür yaş olacak.Herşeyi geçtim yaşını şuyunu buyunu da,daha tanımadığın anlaşıp anlaşmayacağın belli olmayan biriyle ciddi düşünmek.Adamın zaten senle ciddi düşünmesi,bencillik fütursuzluk.Mesleğine mi güveniyor.Aklı başında karakter sahibi biri olsa,zaten denginde yaşına uygun birini bulurduben 27 yim
Para aradaki farkı kapatıyor :)konuyla alakalı mı bılmem de acunılıcalıyla sevgılısı arasında da sanırım o kadar fark var. veya 20 olsun yıne az degıl.
pek bellı olmuyor ..
Türkan şoray geldi aklıma önce büyüttü sonra evlenmiştibenden 27 yaş küçük biri şu an 2 yaşında, hala meme emiyor.
20 sene sonra evlenmeye karar versem, onun annesinden bile yaşlı olurum belki
aynısını erkek yapınca ama sorun olmuyor diyorsanız siz bilirsiniz de. bence korkunç.
yaşıtlarınızın kökü mü kurudu?
konuyla alakalı mı bılmem de acunılıcalıyla sevgılısı arasında da sanırım o kadar fark var. veya 20 olsun yıne az degıl.
pek bellı olmuyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?