- 10 Haziran 2020
- 170
- 344
- 103
- 34
- Konu Sahibi krizanteeemmm
-
Türk insanındaki bu ev alma, mal sahibi olma takıntısını hiç anlamayacağım sanırım.
Tabi, ev almak için evlenmeyi erteleyin, ömrünüzün en güzel yıllarını para biriktirmek ya da taksit ödemek için harcayın. Yüzbinlerce lirayı beton yığınlarına yatırın.
Bu evlenecek kişinin evi arabası olmalıdır kanısı ne zaman ortaya çıktı?
Bu yaşlarda kaç kişini evi olabilir aileden destek görmediği sürece? Daha insanların işlerinin yeni yeni oturttuğu, para biriktirmeye başladığı yaşlar. Çok istiyorsa anneniz ev hediye edebilir size.
Benim bildiği iki kişi evlenir zamanla ortaklaşa alırlar evlerini.Niye evlenmeden onca yükün altına giresiniz?
+1Türk insanındaki bu ev alma, mal sahibi olma takıntısını hiç anlamayacağım sanırım.
Tabi, ev almak için evlenmeyi erteleyin, ömrünüzün en güzel yıllarını para biriktirmek ya da taksit ödemek için harcayın. Yüzbinlerce lirayı beton yığınlarına yatırın. Ev çok önemli çünkü.
Bir yerde annene hak veriyorum o beton yığını önemli çünkü her ay kira ödemek zorunda kalıyorsun diğer türlü bugün yarın bebek falan olsa özel okula gidecekse o da problem
hem kira hem çocuk
Ama tabi bunlarda zamanla olacak şeyler
Maaşlar ne durumda ?
Ama evlenirken bunları planladınız değil mi ?defne daha evlenmeden çocuğun özel okulunu hesaplasa idik hepimiz bekar kalırdık
yazarım hep asgari ücretten az hallice maaşlarımız ile ailelerden tek kuruş almadan evlendik düğünde bana takılan setin parası da düğün de bizim ikimizin birikimi idi
eğer o şartlarda ev, araba almayı çocuğun gideceği özel okulu hesaplasaydık cidden olmazdı
şimdi evimiz arabamız birikmişimiz ayda 4000 civarında eğitim kültür vs masrafı olan çocuğumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?