- Konu Sahibi 35smyrna35
-
Heyy Allahım adama bak sen, arkadaşlarına nasılda hava atıyor..
Bağırıp çağırdım demişsinizya, nasıl üste çıkmaya çalıştı kendisi merak ettim..
Yoksa mesajlarımı nasıl okursun sen olayına mı çewirdi durumu?
Aynen .... Girip mesajlarımı okuyorsun açığımı bulmaya çalışıyorsun falan dedi ...
Askerde ya bide ...Offf napsam bilmiyorum kızlar ama kırıldım hemde çok...
Aynen .... Girip mesajlarımı okuyorsun açığımı bulmaya çalışıyorsun falan dedi ...
Askerde ya bide ...Offf napsam bilmiyorum kızlar ama kırıldım hemde çok...
Yaşın kaç
Ne olursa olsun askerdeki adam hemen bağırılıp çağırılmaz
Hakkında konuştuğu hoş değil ama senin onun mesajlarını kurcalaman hiç hoş değil
Alındın madem yeri gelince evliliği es geç, nasip kısmet bakalım dersin ağırdan alırsın o seni evliliğe ikna eder dedik te
Sen çok abartmışsın
canımm pekiii nasıl affettirdi kendini :) Allah mutluluğunu daim etsin :)Sen de arada şöyle de:'Amannnn evlenmeye hiççç acelem yok canım, zamanı gelince olur, hele bi askerden gel bakarız.' gibi.
Ben olsam fena gurur yapardım, asla evlilik lafını ağzıma alamazdım.
(Geçen yıl bu zamanlar bu sebeple erkek arkadaşımla tartışmıştık, bir daha evlilik bahsini hiç açmadım, kendime tek kişilik planlar yaptım. Sonuç olarak 6 ay sonra evlendik:)
canımm pekiii nasıl affettirdi kendini :) Allah mutluluğunu daim etsin :)
O günkü tartışmamızı hiççç bir daha gündeme getirmedim, soğuk da davranmadım. Her zamanki gibi hayatımıza baktım. Tabii çok dokunmuştu ama ona belli etmedim. Mesela evlilikle ilgili bir konu açılınca 'Kısmetse olur, daha bir şey belli değil bakalım.' gibi yuvarlak cevaplar verirdim. Mesela çeyiz aldım mı ilk onunla paylaşırken, artık çeyiz de almayı bırakmıştım.
Çok net hatırlarım 14 Şubat'tı. Ama sonradan kendisi açtı konuyu, İsteme-söz oldu, bi baktım hemen 2 ay sonrasına düğün mekanı ayarlamış, bakalım mı diyorNişanı teğet geçip evlendik öyle
Başkasının özel mesajını okumak doğru değil bence. O yüzden bundan haberdar olduğunuzu belli etmeden aynı sitede göndermeler mi yapsanız? Bekarlık sultanlık hakketen, bir elim yağda diğeri balda yaşıyorum baba evinde. Hatta yurtdışına gidip 1 yıl hem dil eğitimi hem tatil yapasım var, tarzında paylaşımlarınız olsa, inandırıcı olur mu?
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar cevap verme görmezden gel evlilik lafını etme demiş kızlar öfkesini içine atıp intikam alanlardan değilim ha olmak isterdim o ayrı ben kızdığım zaman belli eden öfkesini kontrol altında tutamayanlardanım sevdiğim zamanda aynı içimde tutamayıp söyleyenlerdenim. Belki de bundan kaybediyorum herneyse.....
Aradı... Açmadım..
Mesaj attım biraz düşünmem gerektiğini anladım diye.
O da ben askerdeyım senin için geldim acıyorum kendime benimde düşünmem gerekiyor sanırım dedi.Cevap atmadım.
Ciddi anlamda canım sıkkın. Ne yapsam bilmiyorum.
Bi yandan diyorum askerde üzme onu...
Bi yandan da bende üzülüyorum gururuma yediremiyorum arkadaşına kalkıp sıkıştırıyo beni demesini..
Kafam öyle çok karışık ki....
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar cevap verme görmezden gel evlilik lafını etme demiş kızlar öfkesini içine atıp intikam alanlardan değilim ha olmak isterdim o ayrı ben kızdığım zaman belli eden öfkesini kontrol altında tutamayanlardanım sevdiğim zamanda aynı içimde tutamayıp söyleyenlerdenim. Belki de bundan kaybediyorum herneyse.....
Aradı... Açmadım..
Mesaj attım biraz düşünmem gerektiğini anladım diye.
O da ben askerdeyım senin için geldim acıyorum kendime benimde düşünmem gerekiyor sanırım dedi.Cevap atmadım.
Ciddi anlamda canım sıkkın. Ne yapsam bilmiyorum.
Bi yandan diyorum askerde üzme onu...
Bi yandan da bende üzülüyorum gururuma yediremiyorum arkadaşına kalkıp sıkıştırıyo beni demesini..
Kafam öyle çok karışık ki....
askere sizin için mi gitmiş nasıl yani bu arada kaç yaşındasınız sevgiliniz kaç yaşında
Arkadaşına erkeklik yapmış o kadar.
Evlenme mevzusu açıldığında biraz erteleyelim hemen evlenmek istemiyorum de. Herkese de duyur bunu. Bir daha kimseye diyemesin. Herkese senin evlenmek istemediğin ama erkek arkadaşının beklemek istemediğini yayıcaksın.
Uyuz oldum ben de. Okuman hoş değil ama sanırım iyi oluyor bazen. Aşırı kıskançlıklar yapılmayacaksa, okuduğunu belli etmeden sinsice okuyup ona göre gardını almak lazım galiba..
:) canım ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 26 yaşında.Askere gitmesinde ki faktör benim çünkü askerden sonra evlilik planımız var.Yani engeli kaldırıyor. Ona kalsa uzattıkça uzatıcaktı ama bi an önce gitti gitti ki evlenelim. Ben ona kızıyorum işte bu şekilde isteyen o. Ama arkadaşına evlenelim diye sıkıştıranın ben olduğumu söylüyor.Açıklayabilmişimdir umarım . Çünkü cümlelerim nasıl çıkıyor bilmiyorum moralim bozuk
arkadşına evlenelim diye sıkıştırıyor diyor ha
yani yapmadığınız şeyi yaptı diyor
bi de üste çıkıyor
pes valla pes
Aynen öyle demiş... Şuan askerde.. Dilediğimce davranamıyorum. Sessiz kalıyorum kendi canımı yakıyorum.Bişey diyemiyorum psikolojisi daha da kötü olmasın diye ama ben üzülüyorum. Ne denir ne yapılır bilmediğim için sizlere soruyorum... Başıma ilk kez bu geldi ve o askerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?