evlilik meraklısı değilim !!!!

Ya bu Erkekler hepsi ayni sanirim...
Erkekler iste , bosver takma kafana !! Sanki evlendiklerinde
Biz zorla evlenin diyoruz gibi bir hava var ustlerinde..
ben takmamaya alistim

Ya bu Erkekler hepsi ayni sanirim...
Erkekler iste , bosver takma kafana !! Sanki evlendiklerinde
Biz zorla evlenin diyoruz gibi bir hava var ustlerinde..
ben takmamaya alistim

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ne yapmalıyım peki sizce ? Sessiz mi kalmalıyım askerde ya ne yapacağımı bilmiyorum (((

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ne yapmalıyım peki sizce ? Sessiz mi kalmalıyım askerde ya ne yapacağımı bilmiyorum (((

Suan askerde oldugu icin bisey yapma..
ama geldiginde asla evlenme konusunu acma hatta o actiginda gecisistir dusunmedigini soyle .. ona bu havayi iyice ver takii o yalvar yakar evlenmek istesin. Sorarsada soylersin evlenme meraklisi olmadigini...

Madem mesajlarını okuduğunu biliyor, artık olgun iki insan gibi konuşma zamanı. Bence çok fazla büyütme olayı. Tipik erkek muhabbeti bu bilirsin. Sorsan hiç biri evlenmek istemez, bekarlık krallıktır vs...

Evet okudum, şeytan dürttü, özür dilerim de. Keşke okumasayadım, çok kırıldım de. Benden çok sen evliliği istiyorsun sanıyordum meğerse üzerinde bir baskı hissediyormuşsun de. Ben seni çok seviyorum, ama evlilik delisi değilim de. İkimizin de ortak kararı olmalı bu, sen hazır değilsin 1-2 yıl beklerim, acelem yok de. Kızmadan, suçlamadan sakin ve olgun ol

Cevabınız için teşekkürler..Evlilik kararını ertelemeyi düşünüyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…