Evlilik mi Bakıcılık mı?

yasmin2500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
49
30
3
32
İyi akşamlar arkadaşlar.Buraya yeni üye oldum içimi dökmek için.7 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Yaşadığımız yerde akraba falan yok sadece bir evli kaynım var o da yeni evli sayılır.Sorunu şu bu evli kaynım evlendiğimden bu yana 4 yıldır bizimle birlikte yaşadı( eşimle beraber çalıştığı için).3 yil öncede wvlendi.Bizde kaldığı süre zarfinda ben evliliğimi yaşayamadım.Şuan da da yaşayamıyorum.Eşimin bir bekar kardeşi daha var o da geçen sene işsizlikten dolayı buraya geldi eşimin yanında çalişmak için.Ilk geldiği zamanlar 1 hafta burda kalıyorsa diğer bir haftada diğer kaynimda kalıyordu sorun şu 1 aydan fazladır sürekli bize geliyor(sadece salı günleri hariç diğer kaynıma gidiyor).Korkum şu ki başıma bela olacak.Eşimede durumu söyledim neden sürekli bize geliyor dedim.Bilmiyorum ne yapabilirim diyor.Sıkıldım artık birine baktım bir başkasına bakamam diyorum duymuyor bile beni.1 aydan fazladır kocamla yalnız kalmıyorum,hasta olsam dinlenemiyorum.Eşim evde yokken bile buraya geliyor.Eşim uygun değil peygamber efendimiz hadis buyurmus günah diyorum.Abartma diyip gülüp geçiyor.Gelsin gelmesin demiyorum eşit gidip gelsin sürekli bizde olmuyor artık.ama gelgelim eşim takmıyor bile beni.Sizden ricam bir fikir en azından eski düzen gibi haftalıgina gelmesinede razıyım.Ayrı ev falan demeyin eşim tarafında böyle bir adet yok iki ev dururken neden ayrı ev derler.Sizce ne yapmalım fikrinize ihtiyacım uzaklaştırmak istiyorum burdan.Simdiden teşekkür ederim.

Eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin istemediğinizi.

Sizin sorununuz Eşinizle, sizi anlamıyor değil, gayet iyi anliyot ama umrunda degil . Sizin çektiğimizi, sıkıntılarınızı önemsemiyor. Siz diyorsunuz ya evliligimi yaşayamadım, aslında bu kocanizinda derdi olmalıydı. Ama değil yani kocanızın kendi eşi ile vakit geçirme gibi bir endişesi yok.

bu konuyu kv açın, ben artık rahat edemiyorum bir çözüm bulsak buna falan diyin. ayrı eve izin vermezsiniz iki ev dururken ayrı ev açamam dersiniz ama oğlunuz iki evde değil sadece bizde kalıyor sorun da burda diye açıkça söyleyin, başka türlü hallolmaz baksanıza eşiniz bile yardımcı olmuyor, neden olmuyor onu da anlamış değilim.

Dinen de doğru değil, sosyal olarak da doğru bulmuyorum. Misafirliğin belli bir süresi olması gerekiyor. 4 sene nasıl dayanabildiniz aklım almıyor. Çalıştığına göre bir maaşı vardır. Kendi kendini idare edebilir diye düşünüyorum. Siz söylemeyin eşinizle bir kere daha, daha ciddi bir şekilde konuşmayı deneyin. Vereceğim akıl çok doğru olmayabilir ama ben olsam kendi akrabalarımı habire eve çağırırdım. Biraz da kaynınız ve eşiniz rahatsız olsun.

diğer seçenekler eliyorsanız misafir gibi davranmayın hatta iş yaptırın bugün çok yorgunum hastayım diyin maden faydası olsun yada eşinize de iş yükleyin biraz

KV ile aranız nasıl ?
Söyleyin açıkça
Ben rahat değilim bu şekilde olmuyor diye
Diğer evde niye kalmıyor ?
Muhtemelen yeni gelin istemiyordur.
O istemezken siz niye her akşam eviniz açacaksınız.

Eltim istemiyorum demiyorum.Tam tersi buraya gelsin diyor.hatta eşi de bize gel demiş,yok abi kıyafetlerim orda oraya godicem demiş.Halbuki her taraftada kıyafeti var.

Kv , kp yok mu ? Arayın yeter artık istemiyorum diyebilirsiniz, muhtemelen yeni gelin istemiyordur haklı olarak . Sizde istemiyorum deyip kestirin atın.
Var onlarda memlekette başka bir kaynimin yanında kalıyorlar.Söylesem istemediğimi kv eşimle aramı öyle bir bozar ki huzur muzur kalmaz.Eltim istemiyor ama madem burda ikimize eşit gitsin gelsin diyor.Hatta bu durumu soylediğimde de gelsin diyor ama işin açıkçası rahatına geliyordur dönüp te buraya gel kal demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…