Evlilik mi Bakıcılık mı?

Eşiniz söyleyemem diyor,siz konuşursam olay çıkar diyorsunuz tek yol var normal hayatınızı yaşayın,uyuyun,gezin,siz ne yiyorsanız onu yesin başka çözüm yok rahat olun

dün bil hassa eşime söyledim evliliğimi hep gölge altında yaşadım diyorum ne alakası var diyor.kv kp zaten her kış bize geliyor bu sene gelmediler ama haklısınız tavrımı son raddeye kadar koyucam.

İyi de siz bakıcı mısınız ?
Sizin aileniz yok mu ?
Madem kardeşin kalacak ben gidiyorum diyemiyor musunuz ?

Kp ve kv alsın çocuklarını bi ev tutsunlar ne biçim aile yapısı bu böyle.

Sizde eşinize resti cekeceksiniz istemiyorum diyeceksiniz başka türlü çözülmez bu mesele.

Bir dakika durmam ben o evde

4 yıl yanında kalan yeni evli kaynınıza söyleyin. Sen 4 yıl bizdeydin bu kardeşinde 4 yıl sizde kalsın diyin.

Gerçi sonra yine dönüp dolaşıp eşinize gelir bu ve huzurunuz yine kaçar.

Eşiniz istemediği sürece sizin sorun çözülmez... Anlaşılan oda istemiyor Ne yaparsanız yapın huzurunuz kesin kaçacak gibi duruyor. Gerçi evde sürekli kayınlar varken huzur varsa

aynen öyle doğru tespit

dün bil hassa eşime söyledim evliliğimi hep gölge altında yaşadım diyorum ne alakası var diyor.kv kp zaten her kış bize geliyor bu sene gelmediler ama haklısınız tavrımı son raddeye kadar koyucam.
Çünkü ailesinden böyle görmüş ve normal geliyor. Siz istediğiniz kadar söyleyin kabul etmez. Bu durum bizim ailede 30 40 yıl önce vardı. Köyden gelen abi abla dayı amca da kalırdı. Ama artık devir değişti bazıları değişemedi.

Önceki evlenmiş gitmiş bununla yaşıyorlar şimdi evlenmezse bi 4-5 sene bu da kitler. Çalıştığına göre reşittir evlendirsin dedim ben de yaşı gençse daha çabuk evlenir aslında

Yok canim evlilik mevlilik cozmez bu isi. Aile yapisi boyle. Konu sahibi tepki gosterse ondan kotusu olmaz su saatten sonra. Hata basta yapilmis.

kendi akrabam tenezzül edip te gelmiyorlar anneme kac defa söypedim gelmedi sorumlulukları var onunda e bide uzak olunca gelniyorlar

Ayrı ev demeyin demişsiniz ama bundan başka bir çözüm yolu yok. İnsanların ne ilginç adetleri var anlamak mümkün değil. Geçenlerde bir üye de buna benzer bir konu yazmıştı, boşanmaya karar vermişti sonunda.

Yok canim evlilik mevlilik cozmez bu isi. Aile yapisi boyle. Konu sahibi tepki gosterse ondan kotusu olmaz su saatten sonra. Hata basta yapilmis.
Aynen baştan konuşulması gerekiyordu ama adam için bu normal olduğu için söyleme gereği bile duymamıştır.

diğer seçenekler eliyorsanız misafir gibi davranmayın hatta iş yaptırın bugün çok yorgunum hastayım diyin maden faydası olsun yada eşinize de iş yükleyin biraz
hasta olsam dinlenemiyorum eşime kardesinin evine gönder diyorum bi bakıyorum almış getirmiş.saygıları anlayış sıfır.

@19Duygu19 arkadas geleceginizden bildiriyor:)

Konu sahibi ayri ev falan demeyin diye pesin pesin yazmissiniz. Yapacak bir sey yok malesef.
Öyle deme ,Duygu'nun kocasına göre kocanın sülalesine bakarsan cennete gidiyomuşsun.

kendi akrabam tenezzül edip te gelmiyorlar anneme kac defa söypedim gelmedi sorumlulukları var onunda e bide uzak olunca gelniyorlar
Kaynınıza göre sizi tercih ettiğine göre oyi davranıyorsunuz demek ki. İş bolümü yapın. Habire bir şeyler isteyin. Surat falan yapın bence. Artık yapicak bir şey yok. Istenmedigini hissettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…