Evlilik mi Bakıcılık mı?

Adama göre hersey yolunda. Birinw bakti. Birde iki cocuk yapti o sirada. Simdi buna da bakiyor. Erkeklere göre "dirdir eder susar" kafasi. Konu sahibinin evde hakimiyeti yok

Aynen baştan konuşulması gerekiyordu ama adam için bu normal olduğu için söyleme gereği bile duymamıştır.

Valla konu sahibi o tepkiyi bastan verecekti diyecegim gerek duymuyorum cunku konuda bile ayri ev demeyin esimin ailesi kizar demis. Yani oncelik es ve ailesinin ne dusundugu. Yapacak bir sey yok.

Kv size mi doğurmuş bu oğlanları? Kocanız laftan anlamıyor, kvye diyemem olay çıkar diyorsunuz. Çıksın zaten böyle bi ömür geçeceğine. Nasıl sabretmişsiniz bunca zaman bilemedim.

Bu sorun kavgasız çözülmez önce yaşayacağınız sıkıntıyı göze alın. Sonrasında eşinize kesin bir şekilde kayninizi sürekli evde istemediginizi ve onunla konusmasini yoksa kendinizin konuşacağını söyleyin. Muhtemelen konusmayacaktir o zaman da kayninizi alın karsiniza güzelce anlatın diğer kayna yeterince baktığınizi evde artık dışarıdan birini istemediğinizi rahat edemediğinizi açıkça söyleyin surat asip da istemediginizi belli etmekten daha iyi bence. bunun üstüne büyük bir kavga.cikar evde tahminimce ama sonuçta kayın evden gider en azından şimdiki kadar rahat gelmez. Annesi babası düşünsün kalacağı yeri size göre bişey yok.

Valla konu sahibi o tepkiyi bastan verecekti diyecegim gerek duymuyorum cunku konuda bile ayri ev demeyin esimin ailesi kizar demis. Yani oncelik es ve ailesinin ne dusundugu. Yapacak bir sey yok.
Kesin görücü usulü evlenilmiş. Ya insan eşinden neden korkar. Böyle mi oluyor evlilikler. Güç gösterisi mi ? Bir de bunu normal karşılayan kadınlara ne demeli

Rest çekmeden olmuyor bazı şeyler.
Çekebilecek misiniz ona bakın.

Başta çok taviz vermişsiniz, rahatsız olma ihtimalinizi gören bilen yok.
İlk kardeşin kalıcı olduğu anlaşıldığında ben böyle evliliğe gelemem deseydiniz çoktan çözülmüştü, bitecekse de bitmişti.

Kv ye söyleyemiyorsan, eşinde aldırmıyorsa sen de bakıcılık yapma. O ev senin sen rahat ol, dinleneceksen dinlen, misafir cağır, gezmeye çık. Allah ne verdiyse yesin, makina çalıştıkça çamaşırı yıkansın. Yani hayatınızdan taviz vermeyin.

Kesin görücü usulü evlenilmiş. Ya insan eşinden neden korkar. Böyle mi oluyor evlilikler. Güç gösterisi mi ? Bir de bunu normal karşılayan kadınlara ne demeli

Valla calci tam boyle bir konu var kac gundur sac bas yolduk, konuda hic ilerleme yok. Insanin kendine ettigi kotulugu kimse edemezmis ne dogru bir laf.

Valla calci tam boyle bir konu var kac gundur sac bas yolduk, konuda hic ilerleme yok. Insanin kendine ettigi kotulugu kimse edemezmis ne dogru bir laf.
Çözülmeyecek durumlar için neden konu açarlar ki o zaman, sus otur yerinde

4 yıl nasıl dayanabildiniz anlamadım yani 4 yıl kazık kadar eş kardeşi ile yaşabilmek için evinizin dublex ,müstakil falan olması lazım.Benim için boşanma sebebi olurdu bu durum yani siz 2.kardeşe haftada bir bende diğer hafta eltide kalsın kabülüm diyorsunuz hala .Net bir şekilde evlenen kaynınıza ben size 4 yıl baktım sıra size geçti kardeşine de sen ve eşin sahip çıksın diyin ama o kadına da yazık ne mecburiyeti var anlamıyorum böyle aile yapılarını hiç. Turuncukelebekk aklıma siz geldiniz eşinizin çok erkek kardeşi yoktur umarım.

Evliliğimin ilk yıllarında bekâr görumcemin bize taşınmasını kabul etmediğimden, kendi ailesinin etkisiyle eşim bana düşman gibi davranıyordu. Bir gün artık tak etti, boşanma kararı aldım ve dakikalar içinde boşanma eylem planı oluşturdum. Akşam ikimizde işten döndüğümüzde boşanmak istediğimi söyledim. Boşanma kararını kabul etmedi ve bu konu açılmamak üzere tamamen kapandı. Ailesi bir sene kadar benimle görüşmedi. Şimdi görümcemle aramızda hiçbir sorun yok :)

Sonuna kadar haklısın .Çok zor durum .Allah kımseye vermesın

Valla az once aklima sen ve diger arkadaslar gelmisti. Hep birlikte kaldigimiz yerden sac bas yolmaya devam
Ben yolmam. Bu konu sahibine göre normal bu durumlar demek ki, ne kadar şikayet etse de aklına başka türlüsü gelmiyor, hoş değiştirecek gücü de yok. Muhtemelen kendi gelinleri de erkek kardeşlerine falan baktı ondan çok da itiraz edemiyor.

Eş ailesi diğer oğullarının yanında kalana kadar sizin olduğunuz şehirden bir ev tutup bekar oğullarını da yanlarına alsınlar bi zahmet bu ne böyle herkes birinin üstüne yıkılmış

Net bir tavir koyamiyorsunuz. Pasif agresif tepkiler verin. Yemek yapmayin, cocuklarla kendiniz takilin, alin cocuklari cikin cikin gezin, esinize yakinlik gostermeyin.
Hicbir sey yokmus gibi guleryuze hizmete devam etmeyin

Sonuç bulamıyor olacak zaten.Esimden yana çözüm yok çünkü.Esim pasif bi konuda yok o kırılmasın bugün üzülmesin diye diye beni bıktırıyor soğutüyor haberi yok.

Eş ailesi diğer oğullarının yanında kalana kadar sizin olduğunuz şehirden bir ev tutup bekar oğullarını da yanlarına alsınlar bi zahmet bu ne böyle herkes birinin üstüne yıkılmış
İşlerine geliyor öylesi masraf oluyormuş,üstelik üç altında arayıp sormuş oğluma bakıyor musunuz bakmıyor musunuz diye.Allah razı diyeceğine mecburmusuz gibi muamele yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…