- 19 Mayıs 2020
- 47.347
- 212.680
- 598
- Konu Sahibi yasmin2500
-
7/24 hizmet hali, çayını çorbasını ayağına ister paşalar .Niye dinlenemiyorsun… gir odana yat. Çok kötüyüm de doktora git…
Öyle deme ,Duygu'nun kocasına göre kocanın sülalesine bakarsan cennete gidiyomuşsun.
Sizin sorununuz Eşinizle, sizi anlamıyor değil, gayet iyi anliyot ama umrunda degil . Sizin çektiğimizi, sıkıntılarınızı önemsemiyor. Siz diyorsunuz ya evliligimi yaşayamadım, aslında bu kocanizinda derdi olmalıydı. Ama değil yani kocanızın kendi eşi ile vakit geçirme gibi bir endişesi yok.
Aynen baştan konuşulması gerekiyordu ama adam için bu normal olduğu için söyleme gereği bile duymamıştır.
Kesin görücü usulü evlenilmiş. Ya insan eşinden neden korkar. Böyle mi oluyor evlilikler. Güç gösterisi mi ? Bir de bunu normal karşılayan kadınlara ne demeliValla konu sahibi o tepkiyi bastan verecekti diyecegim gerek duymuyorum cunku konuda bile ayri ev demeyin esimin ailesi kizar demis. Yani oncelik es ve ailesinin ne dusundugu. Yapacak bir sey yok.
Kesin görücü usulü evlenilmiş. Ya insan eşinden neden korkar. Böyle mi oluyor evlilikler. Güç gösterisi mi ? Bir de bunu normal karşılayan kadınlara ne demeli
Çözülmeyecek durumlar için neden konu açarlar ki o zaman, sus otur yerindeValla calci tam boyle bir konu var kac gundur sac bas yolduk, konuda hic ilerleme yok. Insanin kendine ettigi kotulugu kimse edemezmis ne dogru bir laf.
Evliliğimin ilk yıllarında bekâr görumcemin bize taşınmasını kabul etmediğimden, kendi ailesinin etkisiyle eşim bana düşman gibi davranıyordu. Bir gün artık tak etti, boşanma kararı aldım ve dakikalar içinde boşanma eylem planı oluşturdum. Akşam ikimizde işten döndüğümüzde boşanmak istediğimi söyledim. Boşanma kararını kabul etmedi ve bu konu açılmamak üzere tamamen kapandı. Ailesi bir sene kadar benimle görüşmedi. Şimdi görümcemle aramızda hiçbir sorun yok :)İyi akşamlar arkadaşlar.Buraya yeni üye oldum içimi dökmek için.7 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Yaşadığımız yerde akraba falan yok sadece bir evli kaynım var o da yeni evli sayılır.Sorunu şu bu evli kaynım evlendiğimden bu yana 4 yıldır bizimle birlikte yaşadı( eşimle beraber çalıştığı için).3 yil öncede wvlendi.Bizde kaldığı süre zarfinda ben evliliğimi yaşayamadım.Şuan da da yaşayamıyorum.Eşimin bir bekar kardeşi daha var o da geçen sene işsizlikten dolayı buraya geldi eşimin yanında çalişmak için.Ilk geldiği zamanlar 1 hafta burda kalıyorsa diğer bir haftada diğer kaynimda kalıyordu sorun şu 1 aydan fazladır sürekli bize geliyor(sadece salı günleri hariç diğer kaynıma gidiyor).Korkum şu ki başıma bela olacak.Eşimede durumu söyledim neden sürekli bize geliyor dedim.Bilmiyorum ne yapabilirim diyor.Sıkıldım artık birine baktım bir başkasına bakamam diyorum duymuyor bile beni.1 aydan fazladır kocamla yalnız kalmıyorum,hasta olsam dinlenemiyorum.Eşim evde yokken bile buraya geliyor.Eşim uygun değil peygamber efendimiz hadis buyurmus günah diyorum.Abartma diyip gülüp geçiyor.Gelsin gelmesin demiyorum eşit gidip gelsin sürekli bizde olmuyor artık.ama gelgelim eşim takmıyor bile beni.Sizden ricam bir fikir en azından eski düzen gibi haftalıgina gelmesinede razıyım.Ayrı ev falan demeyin eşim tarafında böyle bir adet yok iki ev dururken neden ayrı ev derler.Sizce ne yapmalım fikrinize ihtiyacım uzaklaştırmak istiyorum burdan.Simdiden teşekkür ederim.
Sonuna kadar haklısın .Çok zor durum .Allah kımseye vermesınİyi akşamlar arkadaşlar.Buraya yeni üye oldum içimi dökmek için.7 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Yaşadığımız yerde akraba falan yok sadece bir evli kaynım var o da yeni evli sayılır.Sorunu şu bu evli kaynım evlendiğimden bu yana 4 yıldır bizimle birlikte yaşadı( eşimle beraber çalıştığı için).3 yil öncede wvlendi.Bizde kaldığı süre zarfinda ben evliliğimi yaşayamadım.Şuan da da yaşayamıyorum.Eşimin bir bekar kardeşi daha var o da geçen sene işsizlikten dolayı buraya geldi eşimin yanında çalişmak için.Ilk geldiği zamanlar 1 hafta burda kalıyorsa diğer bir haftada diğer kaynimda kalıyordu sorun şu 1 aydan fazladır sürekli bize geliyor(sadece salı günleri hariç diğer kaynıma gidiyor).Korkum şu ki başıma bela olacak.Eşimede durumu söyledim neden sürekli bize geliyor dedim.Bilmiyorum ne yapabilirim diyor.Sıkıldım artık birine baktım bir başkasına bakamam diyorum duymuyor bile beni.1 aydan fazladır kocamla yalnız kalmıyorum,hasta olsam dinlenemiyorum.Eşim evde yokken bile buraya geliyor.Eşim uygun değil peygamber efendimiz hadis buyurmus günah diyorum.Abartma diyip gülüp geçiyor.Gelsin gelmesin demiyorum eşit gidip gelsin sürekli bizde olmuyor artık.ama gelgelim eşim takmıyor bile beni.Sizden ricam bir fikir en azından eski düzen gibi haftalıgina gelmesinede razıyım.Ayrı ev falan demeyin eşim tarafında böyle bir adet yok iki ev dururken neden ayrı ev derler.Sizce ne yapmalım fikrinize ihtiyacım uzaklaştırmak istiyorum burdan.Simdiden teşekkür ederim.
Ben yolmam. Bu konu sahibine göre normal bu durumlar demek ki, ne kadar şikayet etse de aklına başka türlüsü gelmiyor, hoş değiştirecek gücü de yok. Muhtemelen kendi gelinleri de erkek kardeşlerine falan baktı ondan çok da itiraz edemiyor.Valla az once aklima sen ve diger arkadaslar gelmisti. Hep birlikte kaldigimiz yerden sac bas yolmaya devam
Sonuç bulamıyor olacak zaten.Esimden yana çözüm yok çünkü.Esim pasif bi konuda yok o kırılmasın bugün üzülmesin diye diye beni bıktırıyor soğutüyor haberi yok.bu konuyu kv açın, ben artık rahat edemiyorum bir çözüm bulsak buna falan diyin. ayrı eve izin vermezsiniz iki ev dururken ayrı ev açamam dersiniz ama oğlunuz iki evde değil sadece bizde kalıyor sorun da burda diye açıkça söyleyin, başka türlü hallolmaz baksanıza eşiniz bile yardımcı olmuyor, neden olmuyor onu da anlamış değilim.
İşlerine geliyor öylesi masraf oluyormuş,üstelik üç altında arayıp sormuş oğluma bakıyor musunuz bakmıyor musunuz diye.Allah razı diyeceğine mecburmusuz gibi muamele yapıyorlar.Eş ailesi diğer oğullarının yanında kalana kadar sizin olduğunuz şehirden bir ev tutup bekar oğullarını da yanlarına alsınlar bi zahmet bu ne böyle herkes birinin üstüne yıkılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?