- 25 Mart 2022
- 49
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi yasmin2500
-
Kv işine geldıģi gibi davranır pek sevmem açıkçası.Çözüm bulamazsam söyleyecem zaten.eltime durumu söyledim o da gelsin diyor bi sana bi bana ama süreklilik hali olmaz diyor.KV ile aranız nasıl ?
Söyleyin açıkça
Ben rahat değilim bu şekilde olmuyor diye
Diğer evde niye kalmıyor ?
Muhtemelen yeni gelin istemiyordur.
O istemezken siz niye her akşam eviniz açacaksınız.
İşte sabrım taşıyor artık o yüzden konu açtım artık kaldıramıyorumnasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz resmen hayretim bile şaşıyor.
Aynen öyle sörulmadı bile sonuçta ben yaşayacağım ben o yükün altına gitiyorumAynen baştan konuşulması gerekiyordu ama adam için bu normal olduğu için söyleme gereği bile duymamıştır.
Islerine geldigi gibi dini kullaniyorlar ya cok yazikEşim uygun değil peygamber efendimiz hadis buyurmus günah diyorum.Abartma diyip gülüp geçiyor.
Inanın hepsini yapıyorum ama sonuç yine kendimi mutfakta buluyorum.Hani bilmiyorum bur başkası olsa hasta der gider rahat rahat dinlensin diye düşünür ama bunda o anlayış yok.Niye dinlenemiyorsun… gir odana yat. Çok kötüyüm de doktora git…
Artık sabredemiyorum sonunda çekip gidicem kardeşi baksın hizmet etsinKv size mi doğurmuş bu oğlanları? Kocanız laftan anlamıyor, kvye diyemem olay çıkar diyorsunuz. Çıksın zaten böyle bi ömür geçeceğine. Nasıl sabretmişsiniz bunca zaman bilemedim.
Severek evlendim ama tanıyamamışım sorun orda.korkmak değil iki çocuğum var onlar zarar görmeden huzursuzluk çıkmadan halletmekistiyorum ama sanırım sonuç büyük bur tartışma olacakKesin görücü usulü evlenilmiş. Ya insan eşinden neden korkar. Böyle mi oluyor evlilikler. Güç gösterisi mi ? Bir de bunu normal karşılayan kadınlara ne demeli
Peki eşiniz neden çocukları düşünmüyorum dasiz düşünüyorsunuz? Çünkü korkuyor çekiniyorsunuzSeverek evlendim ama tanıyamamışım sorun orda.korkmak değil iki çocuğum var onlar zarar görmeden huzursuzluk çıkmadan halletmekistiyorum ama sanırım sonuç büyük bur tartışma olacak
İnanın haklısınız.Artık tavrımı koyucam boşanmak pahasınada olsa tepkimi göstericem.Yoksa belli na ebesi bitecek na de dıdısıBazı kadınlara bazı şeyler müstahak. Tepki göstermeye tırsıyorsunuz. Olay çıkarmış, kocasıyla arası bozulurmuş. E olay çıksın zaten, gerekirse kötü de olun. Olay çıkmazsa bu kırolarla bir ömür böyle yaşayacaksınız. Sanki çok iyi bir koca da arası bozulacak diye korkuyor Allahım akıl fikir ver.
Doğru demiş yani koskoca adam bilmiyor mu bunuKv işine geldıģi gibi davranır pek sevmem açıkçası.Çözüm bulamazsam söyleyecem zaten.eltime durumu söyledim o da gelsin diyor bi sana bi bana ama süreklilik hali olmaz diyor.
Çok net söyleyim ben böyle adamı bosarim.İyi akşamlar arkadaşlar.Buraya yeni üye oldum içimi dökmek için.7 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Yaşadığımız yerde akraba falan yok sadece bir evli kaynım var o da yeni evli sayılır.Sorunu şu bu evli kaynım evlendiğimden bu yana 4 yıldır bizimle birlikte yaşadı( eşimle beraber çalıştığı için).3 yil öncede wvlendi.Bizde kaldığı süre zarfinda ben evliliğimi yaşayamadım.Şuan da da yaşayamıyorum.Eşimin bir bekar kardeşi daha var o da geçen sene işsizlikten dolayı buraya geldi eşimin yanında çalişmak için.Ilk geldiği zamanlar 1 hafta burda kalıyorsa diğer bir haftada diğer kaynimda kalıyordu sorun şu 1 aydan fazladır sürekli bize geliyor(sadece salı günleri hariç diğer kaynıma gidiyor).Korkum şu ki başıma bela olacak.Eşimede durumu söyledim neden sürekli bize geliyor dedim.Bilmiyorum ne yapabilirim diyor.Sıkıldım artık birine baktım bir başkasına bakamam diyorum duymuyor bile beni.1 aydan fazladır kocamla yalnız kalmıyorum,hasta olsam dinlenemiyorum.Eşim evde yokken bile buraya geliyor.Eşim uygun değil peygamber efendimiz hadis buyurmus günah diyorum.Abartma diyip gülüp geçiyor.Gelsin gelmesin demiyorum eşit gidip gelsin sürekli bizde olmuyor artık.ama gelgelim eşim takmıyor bile beni.Sizden ricam bir fikir en azından eski düzen gibi haftalıgina gelmesinede razıyım.Ayrı ev falan demeyin eşim tarafında böyle bir adet yok iki ev dururken neden ayrı ev derler.Sizce ne yapmalım fikrinize ihtiyacım uzaklaştırmak istiyorum burdan.Simdiden teşekkür ederim.
Konu sahibinin kardeşi gelse o zaman kabul etmez böyleleri .Siz de kardeşinizi getirin siz de kocanizin rahatını kaçırın evi pansiyona çevirin siz rahat edemiyorsanız kimse rahat edemesin
Ayrı ev olmaz diye yazmışsın biz sana nasıl çözüm bulalım? Otelde kalsın oldu mu?İyi akşamlar arkadaşlar.Buraya yeni üye oldum içimi dökmek için.7 yıllık evliyim 2 çocuğum var.Yaşadığımız yerde akraba falan yok sadece bir evli kaynım var o da yeni evli sayılır.Sorunu şu bu evli kaynım evlendiğimden bu yana 4 yıldır bizimle birlikte yaşadı( eşimle beraber çalıştığı için).3 yil öncede wvlendi.Bizde kaldığı süre zarfinda ben evliliğimi yaşayamadım.Şuan da da yaşayamıyorum.Eşimin bir bekar kardeşi daha var o da geçen sene işsizlikten dolayı buraya geldi eşimin yanında çalişmak için.Ilk geldiği zamanlar 1 hafta burda kalıyorsa diğer bir haftada diğer kaynimda kalıyordu sorun şu 1 aydan fazladır sürekli bize geliyor(sadece salı günleri hariç diğer kaynıma gidiyor).Korkum şu ki başıma bela olacak.Eşimede durumu söyledim neden sürekli bize geliyor dedim.Bilmiyorum ne yapabilirim diyor.Sıkıldım artık birine baktım bir başkasına bakamam diyorum duymuyor bile beni.1 aydan fazladır kocamla yalnız kalmıyorum,hasta olsam dinlenemiyorum.Eşim evde yokken bile buraya geliyor.Eşim uygun değil peygamber efendimiz hadis buyurmus günah diyorum.Abartma diyip gülüp geçiyor.Gelsin gelmesin demiyorum eşit gidip gelsin sürekli bizde olmuyor artık.ama gelgelim eşim takmıyor bile beni.Sizden ricam bir fikir en azından eski düzen gibi haftalıgina gelmesinede razıyım.Ayrı ev falan demeyin eşim tarafında böyle bir adet yok iki ev dururken neden ayrı ev derler.Sizce ne yapmalım fikrinize ihtiyacım uzaklaştırmak istiyorum burdan.Simdiden teşekkür ederim.
Al benden de o kadarÇok net söyleyim ben böyle adamı bosarim.
Niye ilerleme yok diyorsunValla calci tam boyle bir konu var kac gundur sac bas yolduk, konuda hic ilerleme yok. Insanin kendine ettigi kotulugu kimse edemezmis ne dogru bir laf.
Hala aynı devirde yaşayanlar var biliyor musunuz benim de eşimin erkek kardeşi ben benimle kalamayacağını söylediğim için şuan amca ve yengede kalıyor baya da evlenene kadar kalacak.Yani en az 8-10 sene…Bana da eşim haftasonu bizde kalmasını dayatmaya çalıştı yine kıyamet koptu tabi.Yani maalesef yıl olmuş 2022 ama bazı insanlar hala millattan önceki devrilerde.Bir de bunu doğru diye anlatıyorlar bu durumu kabul etmeyenleri bencillikle suçluyorlar kafayı yememek elde değil.Çünkü ailesinden böyle görmüş ve normal geliyor. Siz istediğiniz kadar söyleyin kabul etmez. Bu durum bizim ailede 30 40 yıl önce vardı. Köyden gelen abi abla dayı amca da kalırdı. Ama artık devir değişti bazıları değişemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?