Evlilik mi Bakıcılık mı?

KV ile aranız nasıl ?
Söyleyin açıkça
Ben rahat değilim bu şekilde olmuyor diye
Diğer evde niye kalmıyor ?
Muhtemelen yeni gelin istemiyordur.
O istemezken siz niye her akşam eviniz açacaksınız.
Kv işine geldıģi gibi davranır pek sevmem açıkçası.Çözüm bulamazsam söyleyecem zaten.eltime durumu söyledim o da gelsin diyor bi sana bi bana ama süreklilik hali olmaz diyor.

Kesin görücü usulü evlenilmiş. Ya insan eşinden neden korkar. Böyle mi oluyor evlilikler. Güç gösterisi mi ? Bir de bunu normal karşılayan kadınlara ne demeli
Severek evlendim ama tanıyamamışım sorun orda.korkmak değil iki çocuğum var onlar zarar görmeden huzursuzluk çıkmadan halletmekistiyorum ama sanırım sonuç büyük bur tartışma olacak

Severek evlendim ama tanıyamamışım sorun orda.korkmak değil iki çocuğum var onlar zarar görmeden huzursuzluk çıkmadan halletmekistiyorum ama sanırım sonuç büyük bur tartışma olacak
Peki eşiniz neden çocukları düşünmüyorum dasiz düşünüyorsunuz? Çünkü korkuyor çekiniyorsunuz

Bazı kadınlara bazı şeyler müstahak. Tepki göstermeye tırsıyorsunuz. Olay çıkarmış, kocasıyla arası bozulurmuş. E olay çıksın zaten, gerekirse kötü de olun. Olay çıkmazsa bu kırolarla bir ömür böyle yaşayacaksınız. Sanki çok iyi bir koca da arası bozulacak diye korkuyor Allahım akıl fikir ver.

İnanın haklısınız.Artık tavrımı koyucam boşanmak pahasınada olsa tepkimi göstericem.Yoksa belli na ebesi bitecek na de dıdısı

Siz de kardeşinizi getirin siz de kocanizin rahatını kaçırın evi pansiyona çevirin siz rahat edemiyorsanız kimse rahat edemesin

Kv işine geldıģi gibi davranır pek sevmem açıkçası.Çözüm bulamazsam söyleyecem zaten.eltime durumu söyledim o da gelsin diyor bi sana bi bana ama süreklilik hali olmaz diyor.
Doğru demiş yani koskoca adam bilmiyor mu bunu
Nedir yani böyle
Ayıp insan utanır

Çok net söyleyim ben böyle adamı bosarim.

Ayrı ev olmaz diye yazmışsın biz sana nasıl çözüm bulalım? Otelde kalsın oldu mu?

Yine elim ayağıma dolaştı okurken
Benim yaşadığımda sizin giriş bölümünüz benim konuma da bakabilirsiniz.
Hangi çağda yaşıyoruz bu nasıl saçma sapan bir yaşam tarzı gram anlamış değilim.İnsanlar böyle yaşıyorlar yıllarca şaka gibi.
Bence hatayı en başında yapmışsınız önceki kaynınıza da 4 sene bakmamalıydınız en başından resti çekmeliydiniz ona göre düzen kuracaklardı mecburen.Ben en başında istemedim.Şuan bizdeki son durum kaynın haftasonları gelip kalmasıydı onu da istemedim.Boşanacağım da…Böyle saçma sapan yaşayış tarzlarını lütfen benimsemeyin.Rest çekin.İstemediğinizi söyleyin zaten buna fazlasıyla hakkınız var 4 sene zamanınız geçmiş kolay mı? Artık gayette istemeyebilirsiniz.Lütfen cesaretinizi toplayın ve istemediğinizi uygun bir dille erkek kardeşlere anlatın eşe de başta ben kardeşlerinle konuşacağım dersiniz.Bakalım ne yapacak…

Valla calci tam boyle bir konu var kac gundur sac bas yolduk, konuda hic ilerleme yok. Insanin kendine ettigi kotulugu kimse edemezmis ne dogru bir laf.
Niye ilerleme yok diyorsunVerdik kararımızı eş kişisinin benle arası bozuk olduğu için aşırı mutsuz…Kayın zaten gelmedi…bence çok keyifli şuan herşey

Hala aynı devirde yaşayanlar var biliyor musunuz benim de eşimin erkek kardeşi ben benimle kalamayacağını söylediğim için şuan amca ve yengede kalıyor baya da evlenene kadar kalacak.Yani en az 8-10 sene…Bana da eşim haftasonu bizde kalmasını dayatmaya çalıştı yine kıyamet koptu tabi.Yani maalesef yıl olmuş 2022 ama bazı insanlar hala millattan önceki devrilerde.Bir de bunu doğru diye anlatıyorlar bu durumu kabul etmeyenleri bencillikle suçluyorlar kafayı yememek elde değil.

Eltinize sorun. O nasıl çözüm buluyorsa sizde aynısını yapın
Aklıma bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…