Evlilik nasıl bir duygu:)

yanlız harbiden bu benmiyim diyosun. ciddi fedakarlıklar içine giriyosun..her konuda..önceden sanki daha bencildim ben simdi her konuda kendımden önce eşimi düşünüyorum. ayrıca evlenince daha özgür olacagını aile dayatmalarından kurtulacagını sanıyosun ama hiç öyle olmuyo :) evlenmeden önce daha sosyalmişim ben yahu.daha özgürmüşüm. eşimin sıkmasından deil bu yaşamsal sebepler yuzunden
ben evliliğimden ilk gununden beri iyiki evlenmişim derim hep.bilmiyorum doğru insan olayıylamı alakalı.benım eşimin ruh eşim olmadığına eminim
ama sevdgin insanla aynı evi paylaşmak her zaman yanında oldugunu destek oldugunu bilmek, seni sahiplenmesi,üzerine titremesi cok guzel bi duygu.bebişte olunca bence bi evlilik taçlanır. bakalım bebişimiz gelince nası olucaz ay çok sevimli.eşimin baba kendımınde anne olma duşuncesi cok sevimli geliyor yahu

aynen öyle valla
bekarlık sultanlıkmış

evlenmek çok acayip bence ya, düşünsene evin içinde sürekli bi adam var :26: ben kendimi bildim bileli baba bile olsun bi erkekle aynı evi paylaşmadım hep tuhaf geliyor :26:

evlenmek çok acayip bence ya, düşünsene evin içinde sürekli bi adam var :26: ben kendimi bildim bileli baba bile olsun bi erkekle aynı evi paylaşmadım hep tuhaf geliyor :26:

düşünce yapınızz çok tuhaf :26::26: evin içinde bir adam mıııı

Butceyi zorlayana kadar alisveris yaptiginda canin saolsun diyen bir es, bir istedigini iki eymeyen bir es, ah birde evi dagutmasa pcde cok oturmasa diye dusundugunde/yasadiginda harika bir duygu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En ihtiraslı, fırtınalı, doludizgin aşkların bile evlendikten sonra geleceği nokta televizyon karşısında meyve soyup yemek ya da çerez tüketmektir. Çok şey beklemeyin.

evin içinde bi adam ama, çok sevdiğin onunla aynı evde yaşamaktan çok mutlu olduğun huzur bulduğun bi adam

evin içinde bi adam ama, çok sevdiğin onunla aynı evde yaşamaktan çok mutlu olduğun huzur bulduğun bi adam

tamam da yine de ne bileyim çok ilginç geliyor, hani sevgiliyken iyi, gez toz, paylaş ama sanki evlenince evinde çok da rahat hareket edemicekmişsin, o heyecan kalmayacakmış gibi :44: üniversiteden önce evde sadece annem ve bendik bebekliğimden beri, şimdi üni bitti çalışıyorum yine 2 hanım ev arkadaşım var, yine aynı şekilde, üniversitede de beraberdik. bana sevgilim seneye evleneceğiz diyor da yüzümün rengi değişiyor bu fikre nasıl alışacağım acaba..

Kişisine göre değişir bence, kişinin evlilikten beklediği, yani ne umduğu ne bulduğuyla alakalı...
Evlilik kumar gibidir dedikleri çok doğru bence..

Budur :)

Evlilik maalesef Türkiye'de genlerimize işlemiş bir zorunluluktur.

Ailelerden gelen bir BASKI kurumu, devletin HÖT dediği bir durumdur.

Kısaca evlilik o filmlerdeki muhteşem aşkları yaşadığınız bir yer değildir.

Ha güzel tarafları da vardır. Ama tuhaf tarafları güzel tarafları öyle bir törpüler ki, bir gün "Yahu ben neyim, ne oldum" olursunuz.

Ve son cümledeki "mutsuz kadınlar" topluluğu gün be gün artmaktadır.

evlilik odaklı derken?:44:

ben çok istiyorum evlenmeyi ya aşkımla aynı yatakta uyuyup uyanmayı çok istiyorum seneye askerden gelcekte biz ayarlıycaz evlencez çok vakit var insan gerçekten aşık olunca evlenesi geliyo umarım evlenince pişman olmam

Evli değilim ama evlilik tamamen beklentilerle doğru orantılı
İnsan doğası gereği hep mutlu ya da hep mutsuz olamaz
O yüzden evlenirken sağlıkta, hastalıkla - iyi günde, kötü günde her zaman yanında olmaya var mısın deniyor

Son düzenleme:
Bu soruyu görünce direk annemi aradım,

Ben : annecim ne yapıyorsun? Öyle bir arayım dedim.
Annem : İyi ettin kızım, napalım 2 emekli oturuyoruz babanla.Sen nasılsın fasulye nasıl (fasulye bebiş oluyor)
Ben : İyi annecim ne olsun büyümeye çalışıyor. Annecim Birşey sorucam ben sana ama babam da duysun soruyu ona göre cevap verin
Annem : tamam kızım dur, nasıl açılıyor bu telefonun dış sesi (tarif ettim açtı)
Ben : annecim evlilik nasıl bir duygu sizce_?

Annem : ona her baktığında heyecanlanmak, uyurken nefesini duyunca bile kendini harika hissetmek , en güzel yemekleri onunla beraber yiyeceğim diye heyecanla yapmak , kapı çaldığında onu karşılamak için heyecanla kapıya koşmak.
Babam : tam 37 sene 3 ay boyunca rüyada gibi yaşamak, dışarı her çıktığımda içinde annenin olduğu eve geri dönmek için can atmak... dedi.

Fazla söze gerek yok bence, 37 senelik dolu dolu bir evlilik, çocuklarının yanında dahi aşklarını saklamayan bir çift. Bu aşka tanık olarak büyümüş 2 kız çocuğu, hayatta en önemli değerin sevgi olduğunu defalarca çocuklarının beynine kazımış bir anne, siz büyük bir aşkın meyvesisiniz diyerek çocuklarının başını okşamış bir baba.

Evlenirken babam bana bakıp "ön tekerlek nereye giderse arka tekerlek oraya gidermiş, biliyorum bizim kadar aşık ve mutlu olacaksınız" demişti.

Evet öyleyim, eşime her gün aşık oluyorum. Flört ederken aynı, nişanlıyken aynı, evlenince de yine aynı kalmayı başaran o adama aşığım ben.
Benimle beraber temizlik yapmasına, banyoda lavaboyu ovmasına,
Sen yoruldun bu akşam yemekler benden demesine,
Hadi hazırlan sürprizim var demesine,
Karnıma yaslanıp "eğer anneni üzersen seninle çok fena hesaplaşırız" demesine ,
"hadi kalk annenlere gidiyoruz" demesine ,
Kız kardeşime "baldızımmmmmm",
Anneme "annemmmmm"
Babama "babacımmmm" diye kollarını açmasına ,
Annemler düğün üzerine çok sıkıştığında "aşkım nakit kalmadı kredi çektim taksitlerini biz öderiz, ver bu parayı annenlere" demesine ,
Eve geldiğinde "ohhh be evimdeyim" demesine
nişanlı olduğumuz dönemdekinden daha çok mesaj atmasına ve aramasına aşığım....

Evlilik mi dediniz??? Evlilik sadece imza , o imzanın duygularınızı öldürmesine izin vermediğiniz sürece, "nasılsa artık benim tapusu bende" mantığına bürünmediğiniz sürece , "her halimi biliyor aman " diyim lekeli eşortmanla karşılamadığınız sürece......vs vs vs evlilik harika......

Evlilik bir duygu değil,bir olgudur.O da kişilere göre değişir.Yşamadan bilemzsin.

ne kadarda güzel yazmışsınız ellerinize sağlık yazdıklarınıza tamamen katılıyorum
5 yıllık evliyim benim eşimde aynı sizin eşiniz gibidir
tek sorunu en ufak bişeyde tam tersi bir adam olması
siniri yatışınca yumuşuyor alttan alıyor kendini affettirmeye çalışıyor
ama iş işten geçiyor artık yavaş yavaş soğuyorsunuz
yoksa evlilik hakikaten tadından yenmez bir duygudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…