Bu arada ben seninle ayrı evlerde kalmak istemiyorum anca beraber kanca beraber göğüs germek istiyorum. Zaten evi aldıktan sonra ikimizde işyerlerimize söylesek 2 ay ihbar süremiz var oda martta geliyor sen o arada iş arar eleman yetiştirrsin ben sensiz gitmek istemiyorum bekar hayatı yaşamak istemiyorum orada , zatrn bana alışamadı henüz şuanda bile birinin yanında beni unutup anında yanımda ayrılıyorsun orada sensiz hem kendime hem sana hayatı zehir etmek istemiyorum
Böyle yazdım arkadaşlar umarım anlar .. gayet açık..
offff
bana eşim bunu atsa sen kimlerle beni çekiştirdin de bu tarz bir şey yazdın derim
arkadaşım neden diğer konuları buna dahil ediyorsun
"henüz şuanda bile birinin yanında beni unutup anında yanımda ayrılıyorsun "
bu cümlenizin taşınma konusunda ne işi var
eşiniz konu açsa her attığım adımı yanlış anlıyor diye ona da hak vereceğiz bu gidişle
ikiniz de olgun insanlarsınız
çalışma hayatınız da var yani çeşit çeşit insan da görüp geçirmişsiniz
neden alakasız konuları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz hem de mesajla
adam 41 yaşında yazı ile kırk bir
onun da biz düzeni, bir yaşam biçimi, kendince "ayıp olur" algısı var
mesela kuzenler ev bulun vs denmiş, onların yanına gidilmiş, onlar ön ayak olmuş ev bulunmuş, adam bu ortamda tabii kuzen ile konuşur sizi neden pış pışlasın ki siz zaten onun "eş" i siniz yani aynısınız, her an yanındasınız
şu konularınızı gören "adam gitmiş, kuzen ile evi alıp taşımış, size de gel otur demiş" sanır
ama bakın birlikte gitmişsiniz, görmüşsünüz bir fikir beyan etmişler o da olabilir aslında demiş sadece
ayrıca iş için de kuzene muhtaçmış, iş ayarlayacakmış vs vs
mesela kuzenler uyanmış gidip sohbet edeyim dediğine göre kuzenin evinde kalmışsınız sesleri gelmiş, "aman biz kalktık, misafir yatıyor" demesinler diye kalkmış
sizi neden beklesin kalkmanız için, göbek bağınız birlikte kesilmedi ki
hatta sizi acele ettirmemiş oysa çoğu erkek hadi kalk sen de kuzenin eşine yardım et kahvaltı vs hazırlar şimdi diye uyuyan eşini bile dürter kaldırır, zira onun görgü anlayışı budur, evinde kaldığın insana yardım edilir