evlilik öncesi konuşulan maddi konular bu evlilik nasıl bir evlilik olur?

Yoluncak kaz arıyorlar galiba?
Kadın-erkek kimseye bu tarz muhabbetleri yakıştıramıyorum.
10 yıllık erkek arkadaşım var. Maaşını bilirim (kendisi söyledi).Allah nasip ederse evleneceğiz. Bir kere bile sen şunu öde şöyle olsun böyle olsun demedi. Lafı açılınca giderlerden nasıl olur vs. diye benim maaşım ikimize de yeter dedi konu kapandı. Bir borç olur yada alınması gereken evliliğiniz ile ilgili bir şey o zaman bu konu açılır anlarım da daha iki aylıkken ne maddiyat konusu bu kadar.

Şimdi şöyle yapıyorsun bu herife yol veriyorsun ve arkana bile bakmadan gidiyorsun. Maddi olarak manevi olarak çok yıpranırsın. Böyle aile ile böyle adam ile evlilik olmaz. Para konusu yapan adamın sevgi ile işi yoktur. Zenginleşme aracı olarak görüyor. Ayrıl ve arkana bile bakma.

İki aylık ilişkide ne ara para konusuna geldi muhabbet ayrıca henüz iki aycık sevgilinizin annesiyle neden hemen tanistinizki
Hepsinden ziyade bu kadar kısa sürede kör kütük aşık olamazsınız sanırım o yüzden bu erkek müsveddesi niyetini halis bir şekilde belirttiğine göre geriye bir tek şey kalıyor ayrılmak .

Hemen görüşmeyi, konuşmayı kesin. Ne münasebet daha 2 aydır tanıştığı bir kadına maaşını ısrarla soracak, daha ortada fol yok fos yokken bir de ortak hesap bile düşünmüş. Senin paran benim param da yok oh ne ala memleket ya. Ailesi de şimdiden böyle usturupsuz şakalar yapıyor. Şahsen böyle paragöz insanlardan hiç haz etmem. İnsan elbette eşinin ihtiyacı olur ya da birlikte bir şey almak isterler parası yetişmez destek olur ayrı konu da. Adam resmen senin parayı da yerim, borç da yaparım zevkine, benimki yetişmez az sen de 3-5 ateşle iyi para da kazanıyorsun demiş bıyık altından. Çok itici. Adamda tutum da yok aile de geçindiremez. Bir de bütün maaşınızda gözü var ve açıkça söylemiş ya, pessss. Evlenmek değil de kendine 2.maaş bağlamak derdi galiba. Kusura bakmayın erkeğin süprüntüsü. Evlenmeden kadının parasında gözü olan adamdan ne hayır gelecek.

Okurken sinirden elim ayağım titredi sonunu zor getirdim
Ne yapmanız gerektiği çok açık aslında söylemeye bile gerek yok sanırım

3 senelik evliyim. Ikimiz de calisiyoruz. Ben esimden daha fazla kazanıyorum. Ancak ne evlenmeden once ne de simdi bununla ilgili bu tarz bir konusmamiz oldu. Planlar yapariz, odemeleri ortak gerceklestiririz ancak sizin konustugunuz adam resmen sizin paraniza göz dikmiş. Hem de bunu anne ve abisiyle konuşmuş. Sizi sevdiğini düşünmüyorum. Maasiniz icin mantik evliligi yapiyor sanirim. Simdiden ortak hesap acip parayi oraya atmayi hesaplamalar felan..

Reactions: hlz
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Sizi manipule etmeye calismis bir de tum igrencliklerinin yani sira

Okurken, tanımadığım halde buz gibi soğudum sevgilinizden. Lütfen sizde soğuyun ve uzaklaşın bu paragözlerden.

Reactions: hlz
Bu sizin ona güvenden kaynaklı bence.Gerekli olduğunda ortaya çıkarıp koyuyorsunuzdur o yüzden.Böyle olmasa sizce sormaz mı?Diğer türlü olsa eşinizde bu kadın benim parama göz dikmiş der
İşte biz karşılıklı birbirimize güveniyoruz. Ben de olmadığında eşim, eşimde olmadığında ben çıkarırım ortaya para ama kimse kimsenin parasını kendi parası gibi görmüyor. Eşim daha sevgiliyken demişti evin geçiminden öncelikli olarak ben sorumluyum diye. Bakın eşimin ne arabası var ne evi. Benim ise kirada bir evim var. Asla bu zaman kadar sormadı, kredisi ne kadar ya da kirası ne kadar diye.

Ama bunlar daha ailece nişanlı bile değilken arabanıza maaşınıza göz dikmiş durumdalar. Gerçi nişanlı olsanız da fark etmez, elalemin parasından onlara ne.

Yeğenim üç ayda tanıştığı biriyle evlendi.Eşinin iki katı maaş alıyordu.Kendisine ait evi ve yeni arabası vardı.Adam evlenir evlenmez arabanı satıp daha üst modelini alalım diye tutturdu.Bu arada mobilya taksidi ödüyorlardı.Senin maaşın yüksek sen öde taksitleri dedi.Ev giderlerini de ona yüklemeye çalıştı.Sonunda 6 ayda ayrıldılar.Hesapçı erkekten uzak durun,sadece para için sizle birlikte.Ailecek beş para etmezler,niyetleri açık,senin paranın peşine düşmüşler.Kendi iyiliğiniz için ayrılın.

İki ayda Parana göz dikmiş, kredisini ödeyecek birini arıyor resmen, ayrıl gitsin. Ayrıca iki ayda ne evlilik konuşmasi

Ben olsam şey derdim, işten çıkıcam, bir süre calismicam mesela, o zaman dicek mi tamam canım, herşey ortak ben karşılarım vs. Asla demez, direkt ayrılır benden söylemesi. Böyle bi blöf yapın, o sizi bırakır zaten, asıl amacı da ortaya çıkar zaten. Ayrıca insanın anne babası böyle maaşına ortak olmuyor, daha iki aylık biri, lütfen dikkatli olun

Is ortamini sevmedigini birkac odemen oldugu icin calistigini evlenince isten cikip yeni yemekler denemek istedigini nasilsa artik evliyim sen bana bakarsin zaten diye dusunuyorum seklinde dusundugunu boyle boyle sirala cumleleri
Panik atagi tutsun seni engellesin
Yoksa manupule edilecek birine benziyorsun sen kendin biraz zor ayrilirsin
Cunku normalde boyle birinden ayrildim diye konu acman gerekirdi

Lütfen sakin evlenme böyle biriyle şimdien kendini beli etmiş zaten lütfen ilerde çok kötü hissedersin Parana göz dikmek nedir sana kendisi bakması lazım kalkıp bunları demesi para gözlülük az gözünü kendini maf etme yaş kac

Öncelikle adam berbat kesinlikle ayrıl.
Ama ortak hesap mantıklı.Ortak hesaba neden karşı çıkılır ki.Evlenince senin paran benim param mevzusu olmamalı.Bunu anlamıyorum
Mecbur muyuz ? Ben de sevmem ortak hesap. Gereksiz. Herkesin parası kendinde birikir. Gerektiğinde ortak kullanılır para. Ortak hesap işinden arkadaşlarımın çoğunluğu kazık yedi.

iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz.
Abi 2 aydır tanıdığınız insanlarla nasıl ciddi düşünebiliyorsunuz deliricem.
Hep aynı şey var kadınlarda..
Benim neslimde mi bi acayiplik vardı acaba, 2-3 sene sevgili olup adamı iyice tanımadan evliliği aklımızdan bile geçirmezdik.

2 aydır görüştüğüm adama ben daha sevgili bile demem, siz kalkıp evlilik düşünüyorsunuz.
2 ayda sevgi, aşk filan olmaz.
Ayrıca "sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez" lafı da en sağlam manipülasyon cümlelerinden biridir. Ardınıza bakmadan kaçmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…