- 20 Ekim 2018
- 2.690
- 4.099
- 133
Şimdiden senin maaşını evi falan kendi aralarında konuşup karar vermisler...ortak hesap falan bence yeni bir ilişkide böyle şeyler konuşmak sizin aranızda olması gerektiğini düşünüyorum ama aile erkek arkadaşınızı böyle yönlendiriyorlarsa bunuda sana gelip anlatiyorsa arkama bakmadan giderim...onlara ne senin maaşından evinden barkindan çok iyi izlenim birakmadiiki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Evlerden irak! Sakin evlenmeyin bu acikgozle. Resmen hayatini sizin maasiniz uzerine planliyor. Ailecek yiyici bunlar. Daha 2 aylikmis, ben olsam gule gule derdim.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Aman aman anneniz böyle diyor diye 2 aylık adanla evlenmeye kalkmayın, sakın.annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor
yoo seviyorum seni sen de beni seviyosun o zaman tüm maaşını bana atarsın olur mu ? diyemedin mi?iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Bu açı şutlayın. Borçlarını ödetecek sonra abisini besleyecek maaşınızla. Arabayı abisine verecek, yok satacakmış da kredi çekip üstüne alacakmış hikaye. Tek başlarına hem hayırlı evlat olup hem de başlarını devşiremiyor beceriksiz herifler, maaşlı köle arıyorlar. Nazını gazını da ailesi çekmiyor kim çekecek tabi ki el kızı. El kızının eti tatlı olur bunu unutmayın. Birbirini ısırmaz bunlar.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Altı üstü 2 aylık herifsin, aileme bu kadar taviz vermiyorum sen kimsin 2 ayda canıma kadar vereceğim diye bozup atamıyorsunuz şu davarları. Abi bu erkekler kadından beter oldu, onu isterim bunu isterim taze gelin gibi ahahahah kaç altın mehir istermiş onu da sorun.bu arada şunu söylemeyi unutmuşum, ortak hesaba hepsini atmayalım dediğimde sen beni sevmiyor musun seven insan böyle şeyleri sorun etmez dedi
Eşitlikten yanayım, herkes mümkünse elini cebine atsın, kukun var diye adamın canını alacak değilsin diye çoklarını bozdum ama bu adam nazlı gelinlerin erkek versiyonu. Mehir de ister bu ya, istemeye de gidelim bari tuzlu kahveyi de biz içelim ahahahhahah.Adam arabasını yenilemek için sizi kafalamis, neyini anlamadınız ki? Siz evin kirasını, taksitleri, kredi kartini falan ödersiniz, alışveriş yaparsınız o da arabasinin kredisini oder , kendi parasını harcar. Gül gibi geçinir gidersiniz.
*Bayılıyorum böyle adamlara. Kadına para vermeyecek, parasını onun adına yönetecek kadar ataerkil errrrkek
Ama karısını çalıştıracak kadar da modern
Para seven insan gereksiz insandır direkt uzaklaşın.iki aydır görüştüğüm birisi var ciddi düşünüyor iyi gidiyordu her şey anlaşıyoruz. geçenlerde abisi ve ailesiyle konuşurlarken mesaj attı bizimkilerle konuşuyoduk konu açıldı sen ne kadar maaş alıyorsun dedi. bu konuları konuşmayı pek sevmediğimi söyleyip defalarca geçiştirmeye çalışsamda öğrenene kadar ısrar etti sonunda söyledim. ve ben ondan baya yüksek alıyormuşum bende onun maaşını öğrenmiş oldum. kız kuzeni var evli ve çalışıyor bana onu örnek gösterdi kadın tüm maaşını eşine veriyormuş. ben bunu onaylamadığımı belli ettim. bu sefer ortak hesap açarız ikimizde tüm maaşımızı oraya atarız dedi. ordan harcarız ikimizde dedi. bunuda istemediğimi söyledim. ortak hesap açalım ama tüm maaşımızı atmayalım bir kısmını atalım bir kısmı kendi hesabımızda kalsın dedim kabul etmedi. kira ev giderleri giderler ortak kazancımızda ortak dedi. senin paran benim param olmaz dedi. birkaç ay önce kendisine araba almış çoğunu borçlanarak almış ve daha borçları bitmedi. yeni araba almak istiyormuş şimdiki arabayı satıp iki yüz bin kredi çekerek alabilirmiş. bunu saçma bulduğumu daha araba yeni aldığını neden tekrar bu kadar borca giresinki dedim neden yeni araba almak istiyorsun dedim zevk işte dedi. ben hiç doğru bulmadığımı söyledim. biz on senedir aynı arabayı kullanıyoruz değiştirmedik onun daha altı ay oldu arabası. ailesiyle otururlarken ne konuşuyorsunuz dedim araba konuşuyoruz bizde araba çok konuşulur dedi güldü. bende birkaç kere buluşmalara arabayla gitmiştim. arabanın benim mi ailemin mi üzerime olduğunu sordu ailemin olduğunu söyledim. annesi gülerek evlenince arabayıda getir dedi. abisiyle ve abisinin eşiyle birlikte konuşuyorlarmış düğün olunca ev tutma konusunu abisi sen ev alırsın evlenince demiş. kendisi abisiyle yakın maaşları. abisi kirada oturuyor. abisi niye evlenince sen ev alırsın diyor? bu konuşmaların hepsi bana tuhaf geldi. siz ne düşünüyorsunuz?
Bence borcunu bitirse de evlenmesinsenin paran üzerinden hesaplama yapıyor. evlilik değil iş antlaşması yapıyor. borcunu bitirmedem evlenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?