evlilik öncesi konuşulan maddi konular bu evlilik nasıl bir evlilik olur?

Koşarak uzaklaş. Sülük gibi yapışır ama kaç lütfen. Adam olsunda evi geçindirsin,eşinin parasının lafını edip göz dikmesin bi zahnet. Kazandığın paranın lafının yapılmayacağı,eğer istersen ev için kullanacağın ama genelde kendine harcadığın bir evlilik içinde olmanı tavsiye ederim. Bu aç gözler seni yer,ailenin arabasına utanmadan onuda getir diyen kayınvalide adayından bi halt olmaz.
İsteyen linçlesin umrunda değil,maddi olarak benden güçsüz adamla işim olmaz. İşi olanında hiç mutlu olduğunu görmedim. Erkek dediğin her anlamda bir tık daha güçlü olacak bana göre.

Nasil kac biliyor musun tozunu yutsun.Daha 2 ayda belli etmis kendini sana onun icin geldigi cok belli

Göstere göstere geliyor…

Sonuna kadar okumadan hatta daha baslikta olumsuz dusundum cunku daha 2 aylik iliskide maddiyat konusulmaz. Yok birde ailesi sormus. Ortak hesap vs arkaniza bakmadan kacin bence

tam olarak bu. aksi durumlarda yürümüyor arkadaşlar

Yanlış yazmış olmalısınız 2 aylık değil belki 2 yıllık ilişkide bu konuşulur Biz evlenirken altınlar dahil herşeyi kendimiz almamıza rağmen ( şükür durumumuz vardı aileleri karıştırmak istemedik) ortak hesap yapıp paraları beraber harcamadık . Herkesin maaşından eşit şekilde borçlar ödendikten sonra kendinde kaldı hala da aynı şekilde devam ediyor. Bu kişi direk maaşın benden iyi senle değil maaşınla evlenmek istiyorum demiş açık açık. İnş kanıp da evlenmezsiniz

Asırı varos bi adam ve varos aile
2 ayda bu ne samimiyet?
Ne demek maasın tamamını ver
Kendi götünü kurtarmaya calısıyor sizin aldıgınız maasın üstünden.
Bakın ben yeni evliyim evlilik öncesi edindiğim malları sirket üstüne yapıyorum, sirkette vergiden ötürü teyzemin üstüne. Suan yine bi mal alacak olsam kendi üstüme yapmayacağım. Kendinize araba vs alacaksanız böyle bi ac köpekle evlenecekseniz anneniz babanız üstüne yapın
Cünkü evet suan mutluyum ama bir bosanma asamasına gelsek herkes cok iyiyken cok kötü oluyor bunu gördük yasadık etrafımızda.
Bakın Allah beyin vermis size bunu kullanırsanız kendinize, he kullanmayıp ama ben iyi niyetliyim yeaaa diyip saf hareketler yaparsanız hayatınız mahvolur
Bu sebepten herkes hak ettiği hayatı yasar derim hep.

Evlenmeden tabi ki bunlar konuşulur, orta yol bulunur ama 2 ayda bu konuşmalar, ailenin saçma hesapları... Koşarak uzaklaş, arkana bakma.

bence uzaklaşarak kaçın.
hiç sevmem böyle şeyleri. hayat müşterek ama sizin paranızla bu kadar plan yapması rahatsız edici. eşe para vermek dünyanın en saçma olayı. para yönetmeyi kadınlar erkeklerden çok daha iyi bilir.

Bu adam B Began sizin eşinizin kardeşi olabilir gibi geldi
Arkadaşım arkana bakmadan kaç. Daha 2 aylık ilişkide çok çirkin muhabbetler. Ticari anlaşma mı yapıyor evlilik mi belli değil. İnsan utanır maaşını sormaya, bu adam utanmıyor üstüne sizin paranız üzerinden bir de hesap kitap yapıyor. O da yetmiyor annesi bile arabayla gelirsin diyor. Ee yuh ama!

Bu kişi İç Anadolu bölgesinden mi merak ettim? Kaçarak uzaklaşın kaçarak!

Kabus! Seni para olarak gören erkeklerden. Sana harçlık vermeye kadar gider bu iş. Kurtul şu asalak ve ailesinden. Sinirim bozuldu

Ben böyle korkunç konu okumadım. İnşallah gözünüz açılır. Böyle bencil paragöz biriyle göre göre evlenirseniz çok üzülürüm.

Senin paranın üstüne boşuna hayaller kurmasın. Bu hesap kitaplar çok itici gayet mantıklı konuşmuşsunuz. Bizim ailede de hesaplar ortaktır ama para benim hesabımda toplanır. Büyük bir harcama yapılacaksa kararlaştırılarak yapılır. Size sorma gereği bile duymuyor. İyi düşünün derim

2 aydir görüştüğünüz biri ile bu konulara niye giriyorsunuz? Annesi arabayıda al derken bu haddi nasıl bulmuş? Bence siz bunları sorgulayın çünkü 2 ayda para pul ev araba muhabbeti yaptığınız bir insanla evlilik konuşuyorsanız bu mantık evliliği olabilir anca ortada sevgi aşk yoktur dolayısıyla kar zarar ilişki durumu vardır. Burdan bakınca epey zararlı çıkacakcaksınız ben söylim

Mecbur muyuz ? Ben de sevmem ortak hesap. Gereksiz. Herkesin parası kendinde birikir. Gerektiğinde ortak kullanılır para. Ortak hesap işinden arkadaşlarımın çoğunluğu kazık yedi.
Herkesin kendi fikri tabiki.Bence evlilikte senin benim olursa sıkıntı olur bu benim fikrim.

Zaten ilk cümlede adam berbat demişim ben.Fikrim ortak hesap hakkında genel olarak.Senin paran benim param mevzusunda
Şunu anlayamadım kimse kimsenin parasını kendi parası görmüyor demişsiniz orayı anlamadım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…