- 29 Haziran 2024
- 1.042
- 1.732
- 48
- 25
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Uyandırmaz.Yani hanımlar şimdi size eşiniz daha yeni tanışırken telefonuma bakamazsın dese dururken, hayırdır ne var o telefonda demez misiniz? Bakmayan zaten bakmaz. Ama daha evlenmeden bunun söylenmesi şüphe uyandırmaz mı?
Ya ne kadar güzel amaNe demişler “İki kişi birbirini severse mutluluk olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa efsane olur.”
Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı’nın elinde cep telefonu olsaydı efsane yerine kıskançlıktan mütevellit kavga olurdu
Yunus Emre “Kader gayrete aşıktır.” demiş, bizim dönemimizde kavuşmak için zahmet harcaman gerekiyor gibi görünse de zahmete aşık olup karşındakinin karakterini görmezden gelerek hayal kırıklığı yaşayanlar da oldu.
Tembellik demeyelim de günün gerektirdiklerine uyum sağlamak diyelim, her dönemin kendince güzellikleri de var tabii, 36 yıldır sakladığımız mektuplarımız var mesela, bizim için paha biçilemezler.
Oha aşka bak beDirekt kabul etmişti ya, boşandılar adam çocukları aldı diğer kadınla evlendi.
Tarkana mektup iyimiş, ben anca dinozorusa falan yazıyordum
Aaa o birşey mi tecavüze uğrayanları kıskanıyordu bi arada burda birileri birine tepki gösteriyorsa emin olun boşa değildirPrime zamanini hatirlamiyorum da üniversitede hamile kalan arkadaslarina ozendigi icin, kürtaj olma hissini merak ettigi icin, gencligimde bu deneyimim de olsun diyerek birkac kez hamile kalip kurtaj yaptirmasi gercegini asamiyorum ben ahshdh
Ya evet, kudrayla khomyuk da yazmış. Foruma bakmadığım zamanlarmış herhalde. Ağzım açık kaldı.Aaa o birşey mi tecavüze uğrayanları kıskanıyordu bi arada burda birileri birine tepki gösteriyorsa emin olun boşa değildir
Inanin benim yorumuma kahkaha atan ve kizgin surat emoji bile attilarDinen el ele tutmakta haram. El ele tutuşmamayı bu kadar garipsemeniz saçma.
Ha ama seni beğendiğini falan hissedebilirsin yan yanayken de bence
Ne güzel. Öyle bir algı var ki muhafazakar kişiler tarafından bile el ele tutuşmamak garipseniyor. Yorumlarınızı okumak iyi geldi bana
Kendi tercihinizi en doğrusu gibi yazmanıza beğenmedim atılıyor.Inanin benim yorumuma kahkaha atan ve kizgin surat emoji bile attilarsanki herkes evlilik oncesi çatir catir şey yapmali. Dogrusu bu zaten. Aslinda nikahimiz olana kadar el ele de tutmadik ama onu yazsam linçlerler diye yazmadim)) O kadar guzel vakit geçiriyorduk ki. Gercekten birbirimizi cok iyi tanidik ve evlendikten somra da hiç ama hiç farkli bir insana donuşmedi. Aslinda evlilik oncesi insanlar bir çok şeyi tuketiyorlar ve inanin herseyo yaşayanlarin bir çoğu evlendikten somra cinsel anlamda tatmin olamiyorlar birbirlerinden. Evliligin büyüsü bozuluyor sanki. Hem de bana gore benim sevisecegim insan sadece beni hakeden insan olmali. O insanla da zaten hayatimi birleştiririm. Kendime deger verdigim için de bedensel arzular için kendimi hemen elçatan yapmam. Dini boyutu en onemlisi tabii ki
+1Kendi tercihinizi en doğrusu gibi yazmanıza beğenmedim atılıyor.
Siz el ele bile tutulmadan evlenmek istemişsiniz. Saygı duyarım. Siz de sevişerek evlenenlere aynı saygıyı duymalısınız.
Ayrıca sevişmekten sıkılınsa evlendikten sonra da sıkılırsınız. Ne alakası var. Fazla anlam yüklemişsiniz tepki ona
Saygisizlik içeren herhangi bir sozum ya da cumlem var mi? Tam tersi konu sahibi hanimefendiye ben kendi yasadigimi anlatinca komik, ve begenmedim butonuna basan ve benim fikrimi komik ya da kotü bulan sizler degilmisinjz? Ben kimsenin yorumuna her hangi bir fikir bildirmedim. Konu sahibi ve ismimden alinti yapanlardan başka. Ve ikinci yazdigimda da insanlarin evlilik oncesi ilişki yaşamayanlarla dalga geçtiklerini, sanki herkes herseyi yaşamali diye de yazdim. O yorumuma da gulen, nefret eden emojiler verdiler) sorun degil ama yani saygi gostermeyen ben degilim. Çunki kimseye her hangi laf demedim ve yazisina fikir bildirmedim. Ama sizler yazima saygi gostermediginizi gosteriyorsunuz. Neyse herkesin kendi hayati, kendi tercihi, kendi dunyasi ve ahireti. Allah herkesi sevdigiyle mutlu mesut etsin.Kendi tercihinizi en doğrusu gibi yazmanıza beğenmedim atılıyor.
Siz el ele bile tutulmadan evlenmek istemişsiniz. Saygı duyarım. Siz de sevişerek evlenenlere aynı saygıyı duymalısınız.
Ayrıca sevişmekten sıkılınsa evlendikten sonra da sıkılırsınız. Ne alakası var. Fazla anlam yüklemişsiniz tepki ona
Ay yine mağdur olmuşsunuzSaygisizlik içeren herhangi bir sozum ya da cumlem var mi? Tam tersi konu sahibi hanimefendiye ben kendi yasadigimi anlatinca komik, ve begenmedim butonuna basan ve benim fikrimi komik ya da kotü bulan sizler degilmisinjz? Ben kimsenin yorumuna her hangi bir fikir bildirmedim. Konu sahibi ve ismimden alinti yapanlardan başka. Ve ikinci yazdigimda da insanlarin evlilik oncesi ilişki yaşamayanlarla dalga geçtiklerini, sanki herkes herseyi yaşamali diye de yazdim. O yorumuma da gulen, nefret eden emojiler verdiler) sorun degil ama yani saygi gostermeyen ben degilim. Çunki kimseye her hangi laf demedim ve yazisina fikir bildirmedim. Ama sizler yazima saygi gostermediginizi gosteriyorsunuz. Neyse herkesin kendi hayati, kendi tercihi, kendi dunyasi ve ahireti. Allah herkesi sevdigiyle mutlu mesut etsin.
Valla gayet inceden inceye kınaya kınaya yazmışsınız. Şimdi ay ben ne dedim demeyin. Evet bana el bile tutmadan evlenmek komik geliyor. Suç mu? Görmeden, hissetmeden, karşıma ne çıkacak belli değil. Bence büyük risk. Ayrıca çok şaşıracaksınız ama herkes ahirete de inanmıyor dini inanışı da aynı değil.Saygisizlik içeren herhangi bir sozum ya da cumlem var mi? Tam tersi konu sahibi hanimefendiye ben kendi yasadigimi anlatinca komik, ve begenmedim butonuna basan ve benim fikrimi komik ya da kotü bulan sizler degilmisinjz? Ben kimsenin yorumuna her hangi bir fikir bildirmedim. Konu sahibi ve ismimden alinti yapanlardan başka. Ve ikinci yazdigimda da insanlarin evlilik oncesi ilişki yaşamayanlarla dalga geçtiklerini, sanki herkes herseyi yaşamali diye de yazdim. O yorumuma da gulen, nefret eden emojiler verdiler) sorun degil ama yani saygi gostermeyen ben degilim. Çunki kimseye her hangi laf demedim ve yazisina fikir bildirmedim. Ama sizler yazima saygi gostermediginizi gosteriyorsunuz. Neyse herkesin kendi hayati, kendi tercihi, kendi dunyasi ve ahireti. Allah herkesi sevdigiyle mutlu mesut etsin.
Doğru karar vermişsin ama aldatmak istese ruhun duyar.sen aldatsan onun da ruhu duyar.yeterince ilgi, alaka, iletişim varsa tabi.abimiz biraz şov yapmış.normal zekada biri neyin ne olduğunu çok iyi biliyor şimdi.Uyandırmaz.
İlk flört etmeye başladığımızda saçma sapan kıskançlıklarım, her şeye hakim olmalıyım, her şeyi bilmeliyim gibi düşüncelerim vardı. Çok toydum, küçüktüm. Daha yeni yeni birlikteliğe başlamışken eşim alıp beni karşısına “ben zeki bir adamım, seni aldatmak istesem ruhun duymaz. Sen de zeki ve çok güzel bir kadınsın, beni aldatmak istersen ruhum duymaz. Ben aldatmamayı seçiyorum, umarım sen de bunu seçersin ama şu saçma sapan davranışlardan vazgeç lütfen” demişti. Oturdum düşündüm, haklı olduğuna karar verdim. Direkt telefonuma bakamazsın demese bile oraya getirmişti konuyu. Geçti üstünden 16-17 sene işte.
Haklısın.ben bir dönem boylu poslu yakışıklı bir adamla tanışmıştım.ee dedi ki ben akıllı uslu adamdım kızlar beni baştan çıkara çıkara bu hâle getirdi.ee dedim normal adam uzun boylu yakışıklı.adamla bir seviştim midem bulandı.hem de öyle böyle değil.evden gitti benim mide bulantısı hâlâ gitmedi.travma yaşadım resmen.işte o zaman anladım ki gerçek ten uyumsuzluğu bu işteBüyük bir nimet gibi bide anlatmiyorlar mı bunu yahu adamın şeyi kalkıp kalkmıyor mu haberin yok onu geçtim tenine dokundun öpüştün ne bilim için almadı ne olacak ay öğk sanki her beğendiğimizle ten uyumu oluyor
Aynı şey değil bence. Sizin eşiniz ilişkiniz varken doğru bulmadığı bir şey için sizinle konuşmuş.Burda daha ilişki bile başlamadan aman telefonuma bakamazsın demiş. Adamın eskiden bu konuda canı yandı desem, çok muhafazakarmış kadının elini bile tutmamış. İlişkisi olmamıştır. Ortada bir paylaşım bile yok konu telefon kurcalamaya gelmiş. Aklına direk bunun gelmesi ve uyarıda bulunması, aldatması dışında bir çok şüphe unsuru içerir.İlk flört etmeye başladığımızda saçma sapan kıskançlıklarım, her şeye hakim olmalıyım, her şeyi bilmeliyim gibi düşüncelerim vardı. Çok toydum, küçüktüm. Daha yeni yeni birlikteliğe başlamışken eşim alıp beni karşısına “ben zeki bir adamım, seni aldatmak istesem ruhun duymaz. Sen de zeki ve çok güzel bir kadınsın, beni aldatmak istersen ruhum duymaz. Ben aldatmamayı seçiyorum, umarım sen de bunu seçersin ama şu saçma sapan davranışlardan vazgeç lütfen” demişti. Oturdum düşündüm, haklı olduğuna karar verdim. Direkt telefonuma bakamazsın demese bile oraya getirmişti konuyu. Geçti üstünden 16-17 sene işte.
Valla ben riske giremem giren girsin bana ne ha zaten sevişmeyede gerek yok illa elele tutuşma öpüşme iki oynaşma zaten anlarsınHaklısın.ben bir dönem boylu poslu yakışıklı bir adamla tanışmıştım.ee dedi ki ben akıllı uslu adamdım kızlar beni baştan çıkara çıkara bu hâle getirdi.ee dedim normal adam uzun boylu yakışıklı.adamla bir seviştim midem bulandı.hem de öyle böyle değil.evden gitti benim mide bulantısı hâlâ gitmedi.travma yaşadım resmen.işte o zaman anladım ki gerçek ten uyumsuzluğu bu işte
Ya nasıl bir dar görüşlük bu. İtham ettiğiniz şeyi siz yapıyorsunuz. Konuyu muhafazakar biri açmış yorumu yapan da ben de senin gibi yaşayış tarzına sahibim ve benim evliliğimde bu şekilde diye yazmış ben de muhafazakar biri olarak bu bakış açısında olmasını sevdim. Onun haricinde sevişmeden evlenilmez diyen onca yorumu da ne eleştirdim ne karşı çıktım çünkü onun yaşayış tarzına göre o doğru bana ne!Valla gayet inceden inceye kınaya kınaya yazmışsınız. Şimdi ay ben ne dedim demeyin. Evet bana el bile tutmadan evlenmek komik geliyor. Suç mu? Görmeden, hissetmeden, karşıma ne çıkacak belli değil. Bence büyük risk. Ayrıca çok şaşıracaksınız ama herkes ahirete de inanmıyor dini inanışı da aynı değil.
Doğrusu ve tek normali buymuş gibi yazmayın yani. Gayet olağan bir şey evlenmeden seks yapmak, anormal değil. Doğru olan da sizinki değil size göre doğrusu o.
Kocaman kocaman insanların ellerini bile birbirine değdirmeden körlemesine evlenmesini garip bulmakla sevişerek evlenenler de sıkılıyor zaten seksten demek bir değil.Ya nasıl bir dar görüşlük bu. İtham ettiğiniz şeyi siz yapıyorsunuz. Konuyu muhafazakar biri açmış yorumu yapan da ben de senin gibi yaşayış tarzına sahibim ve benim evliliğimde bu şekilde diye yazmış ben de muhafazakar biri olarak bu bakış açısında olmasını sevdim. Onun haricinde sevişmeden evlenilmez diyen onca yorumu da ne eleştirdim ne karşı çıktım çünkü onun yaşayış tarzına göre o doğru bana ne!
Siz de bana ne diyin mesela diyebilirsiniz yapabilirsiniz ha gayret bu kadarcık medeni olabilirsiniz
Siz ise itham ettiğiniz şeyi yapıyorsunuz daha iyi idrak edebilmesiniz için sevişip evlenenler ne komik diyim belki basar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?