- 20 Kasım 2018
- 11.994
- 43.154
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Prime zamanini hatirlamiyorum da üniversitede hamile kalan arkadaslarina ozendigi icin, kürtaj olma hissini merak ettigi icin, gencligimde bu deneyimim de olsun diyerek birkac kez hamile kalip kurtaj yaptirmasi gercegini asamiyorum ben ahshdhBence yorumu yazan kişi etkisi bu. Sen 2+2 4 desen bence yine beğenmedim atacaklar.
Ne yaptın neler yazdın bu kadar herkesi kızdıracak valla merak ediyorum bazen. Seni prime zamanında görmek isterdim.
Prime zamanini hatirlamiyorum da üniversitede hamile kalan arkadaslarina ozendigi icin, kürtaj olma hissini merak ettigi icin, gencligimde bu deneyimim de olsun diyerek birkac kez hamile kalip kurtaj yaptirmasi gercegini asamiyorum ben ahshdh
Abarttigini dusunuyorum cogu zaman ben de ama genel olarak kendini sadece cinselligi ile tanimladigini ve bu sekilde var olmaya calistigini dusunuyorum.Bence sallıyor. Bir persona yaratmış ona uygun yazıyor arada, ama gerçek kişiliğini bazı yorumlarda görebiliyorum.
Tecavüze uğrayan kadınları kıskandığı nirvanasını unutmuşsun.Prime zamanini hatirlamiyorum da üniversitede hamile kalan arkadaslarina ozendigi icin, kürtaj olma hissini merak ettigi icin, gencligimde bu deneyimim de olsun diyerek birkac kez hamile kalip kurtaj yaptirmasi gercegini asamiyorum ben ahshdh
Ay o zaman bakmiyordum herhalde foruma. Neden, nasil, nicin diyecegim de korkuyorum sormaya.Tecavüze uğrayan kadınları kıskandığı nirvanasını unutmuşsun.
Öyleyse de içinden bu kadar leş ve korkunç şeyler çıkarabiliyorsa çok da pür pak değildir gerçek kişiliği de.Bence sallıyor. Bir persona yaratmış ona uygun yazıyor arada, ama gerçek kişiliğini bazı yorumlarda görebiliyorum.
Çünkü bir erkek onu beğenmiş ve tecavüz etmeye değer bulmuş.Ay o zaman bakmiyordum herhalde foruma. Neden, nasil, nicin diyecegim de korkuyorum sormaya.
Neden telefonunuzda çok özel şeyler mi var? Ben de eşimin telefonuna hiç bakmasam sonsuz güvenirim. Çünkü yaptığı hiçbir şeyden haberim olmadığı için kafam rahat olur. Keşke biraz böyle bir insan olabilseydim. Sorgusuz sualsiz güven harika bir şey. Bu arada evli arkadaşlarımın hepsi istedikleri zaman eşlerinin telefonlarını eline alabiliyorlar ya da eşleri de onlarınkini alabiliyor kimse birbirinden telefon saklamadığı için bana garip gelmişti bunun koşul olarak söylenmesi. Herkesin hayat görüşü farklı tabi.Muhafazakar erkekler genelde erken evlenirler aslında. 4-5 ayda muhafazakar birinin evlenmek amacıyla görüştüğü kişiyle cinsellik konuşması bence şaşırtıcı olurdu. Bu durum sizin şu an çizdiğiniz profilde evlenmeden önce anlaşılamaz. Bu arada telefonunu kimseye vermek istememesi bence zaten olması gereken bir durum. Eşinizin telefonunu ne sevgiliyken ne evliyken karıştırdım. Telefonuma bakmak istediğini söyleseydi şu an evli olmazdık.
Ay ne kadar zormuşŞu topikte sevgililiği cep telefonsuz internetsiz geçen bir ben miyimdinozor olmuşum resmen
Cep telefonu yoktu cep kurcalama vardı :))) Bizim dönemimizde hala mektuplaşma yaygındı o yüzden pantolon ve ceket cepleri kurcalanır cüzdana bakılırdı, araç telefonları ve çağrı cihazları vardı, araç telefonuna gelen son aramalar, çağrı cihazına bırakılan mesajlar didiklenirdi
@kerkenes ruj lekesi demiş ama o artık zurnanın zırt dediği yer :)))) saç teli arama ve burunla parfüm analizi yapılırdı
Erkeğin arabası varsa torpido, koltuk altları vs aranırdı, ki şayet bir aldatma varsa arabada mutlaka delil bulunurdu.
Hazır topiğe gelmişken lütfen dini mesajlar yazılmasın, erkek erkektir aldatmak isteyen her türlü aldatır.
HahahahhDirekt kabul etmişti ya, boşandılar adam çocukları aldı diğer kadınla evlendi.
Tarkana mektup iyimiş, ben anca dinozorusa falan yazıyordum
Tecavüzden ucuz kurtulan, bu nedenle hastanelik olan dayak yiyen bir kadına ne güzel işte bak arzu edilen bir kadınsın. Direnip canından olacağına keyfine baksaydın demişti.Bence yorumu yazan kişi etkisi bu. Sen 2+2 4 desen bence yine beğenmedim atacaklar.
Ne yaptın neler yazdın bu kadar herkesi kızdıracak valla merak ediyorum bazen. Seni prime zamanında görmek isterdim.
Eşime güveniyorum. Telefonunu kaçırmaz. Ortada durur. Ama açıp mesajlarını okumam. Belki özel bir konuşmadır.Neden telefonunuzda çok özel şeyler mi var? Ben de eşimin telefonuna hiç bakmasam sonsuz güvenirim. Çünkü yaptığı hiçbir şeyden haberim olmadığı için kafam rahat olur. Keşke biraz böyle bir insan olabilseydim. Sorgusuz sualsiz güven harika bir şey. Bu arada evli arkadaşlarımın hepsi istedikleri zaman eşlerinin telefonlarını eline alabiliyorlar ya da eşleri de onlarınkini alabiliyor kimse birbirinden telefon saklamadığı için bana garip gelmişti bunun koşul olarak söylenmesi. Herkesin hayat görüşü farklı tabi.
Henüz evli değilim ama evli olsam da bu şekilde düşünürdüm. + olarak karşımdaki adamın zekasına da güveniyorum. Eğer bir haltlar yiyorsa ortada kanıtı olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden takipçi sayısı takip etmek, son görülme izlemek vs gereksiz bir efor gibi geliyor bana.Eşime güveniyorum. Telefonunu kaçırmaz. Ortada durur. Ama açıp mesajlarını okumam. Belki özel bir konuşmadır.
Aynı şekilde telefonum ortada durur. Eşim bir kere açıp bakmamıştır. Çünkü arkadaşlarımla ailemle bazen dedikodu yapıyoruz. Özel konuşmalar oluyor. Eşim diye sürekli denetlemek çok saçma geliyor bana.
Güven böyle bir şey değil.
Benim ilişkileri bir türlü yürümeyen bir kuzenim var. Hepsi kıslançlıktan bitiyor. Çünkü sürekli adamın wp online saatine bakar. İnstagram takipçi sayısını bilir bir kişi eklese arar hemen kimi ekledi bulur. O kim bu kim sorar. Bana bu ruh sıkıcı geliyor. Ben eşimin takipçi sayısını bilmiyorum diye tuhaf tepkiler vermişti mesela. Yani neden sürekli adamı denetleyeyim, nefesim ensesinde olsun.
Bana sağlıksız geliyor açıkçası bu kadarı
Yani ilişkilerde aldatma işi kaybetmeyi göze almakla alakalıdır bence. Eşim bunu göze alıyorsa zaten bir şekilde anlarım ben hislerime güveniyorum. Kalkıp da ortada bir şey yokken sürekli ensesinde durup kontrol etmek, kıskançlık yapmak ilişkiyi de bozuyor bence.Henüz evli değilim ama evli olsam da bu şekilde düşünürdüm. + olarak karşımdaki adamın zekasına da güveniyorum. Eğer bir haltlar yiyorsa ortada kanıtı olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden takipçi sayısı takip etmek, son görülme izlemek vs gereksiz bir efor gibi geliyor bana.
Evlenmeden önce eşim cinsellik yaşamak istedi.Cinsellik olsun diye de çok uğraştıMerhaba hanımlar. Ben bir şeyi merak ediyorum. Eşinizle evlenmeden önce fiziksel yakınlığınız nasıldı ve evlendikten sonra nasıl oldu? Ben şu an biriyle görüşüyorum evlilik düşünüyoruz. 30'lu yaşları biraz geçtik o benden 3 yaş büyük. Çok iyi bir insan, muhafazakar ince düşünceli biri. Hatta önceki tanıdığım erkeklere göre çok kibar. Ailemle tanıştırdım ve ben de onun ailesiyle tanıştım. Ve çok kısa bir süredir tanışıyoruz 4 5 ay kadar. Ancak cinsellik gibi konuları hiç konuşmadık ve bu konulara hiç girmedi. Ya da elimi falan tutmak istemedi hiç. Acaba diyorum bu adamın cinselliğe bakışı biraz mesafeli mi. Bu evlenmeden önce anlaşılabilir mi? Ve bir diğer düşüncemde laf arasında telefonunu kimseye vermek istemedğini söylemişti ve bende evlenirsek bakacağımı söylemiştim bunu biraz zor kabullendi. Ama ben sana gösteririm ama kurcalamanı istemem minvalinde şeyler söyledi. Gerçekten artık kimseye güven olmadığı için aklıma bu konular takılıyor sizce haklı mıyım?
Güven kazanılan bir şey değildir, kaybedilen bir şeydir. Bir ilişkiye başlarken karşınızdaki insana güvenmeniz gerekir. Güvenirsiniz, sorun çıkmazsa ne ala, güveninizi sarsacak bir şey yaparsa o zaman düşünürsünüz. Siz en baştan karşınızdaki insana güvenmeyerek, onun sizin güvenininiz kazanmasını bekleyerek başlıyorsunuz. Hata burada.Neden telefonunuzda çok özel şeyler mi var? Ben de eşimin telefonuna hiç bakmasam sonsuz güvenirim. Çünkü yaptığı hiçbir şeyden haberim olmadığı için kafam rahat olur. Keşke biraz böyle bir insan olabilseydim. Sorgusuz sualsiz güven harika bir şey. Bu arada evli arkadaşlarımın hepsi istedikleri zaman eşlerinin telefonlarını eline alabiliyorlar ya da eşleri de onlarınkini alabiliyor kimse birbirinden telefon saklamadığı için bana garip gelmişti bunun koşul olarak söylenmesi. Herkesin hayat görüşü farklı tabi.
Ya hanımlar muhafazakarlıkla ne ilgisi var ben adam bunu bir paravan olarak kullanıyor mudur diye soruyorum. Ben de muhafazakarım. Ama insan bir el ele tutuşmakta istemez mi? Çok muhafazakarsa telefonunda ne var da gizliyor diye merak ettiğim için sordum başına böyle bir şey gelen var mı diye? Niye tek dindar dinin son kalesi kendiniz kalmış gibi davranıyorsunuz ilginç yani.
Sizin sevgilinizdeki durum herseyden ola bilir ama bizim 1 sene nisanlilik donemimizde cinsellikden hic konuşmadik. Bir araya geldigimizde gezer eglenir o kadar çok sohbet ederdik ki. Eşim evlendikden somra dedi ki her gece seni hayal ederdim . Ben kendim de buna şerait yaratmadim diyelim. Nebileyim cinsellikden once evlilik için daha onemli şeyler de var. Evlendik kocam çok ateşli ve istekli. Ikimiz de o hayal kurmalarin acisini çikartiyoruz. 6 yildir evliyiz birbirimize arzumuz azalmadi. Bizde durum boyle oldu ama sizin sevgilinizde neden kaynakli onu gozlemlemeniz gerekiyor. Yine de evlilikden sonra iliski çok daha dogru. Yanliş birsey yapmiyor sevgiliniz
Ne güzel. Öyle bir algı var ki muhafazakar kişiler tarafından bile el ele tutuşmamak garipseniyor. Yorumlarınızı okumak iyi geldi banaEvlenmeden önce bizde de ne konusu geçti ne de yakınlaşma oldu. Ben tersi olsa tedirgin olurdum çünkü ikimiz de dinini yaşamaya çalışan kişileriz. Dini nikahtan sonra elimi tutmaya ve daha rahat konuşmaya başladı. 4 buçuk yıllık evliyiz Şimdi de gayet bu anlamda iyiyiz.
Ne demişler “İki kişi birbirini severse mutluluk olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa efsane olur.”Ay ne kadar zormuşgiderek tembelleşiyoruz yani bu durumda Demek ki sevgili bile olsan kavuşmak bile zahmetlidir o zaman
Eşime güveniyorum. Telefonunu kaçırmaz. Ortada durur. Ama açıp mesajlarını okumam. Belki özel bir konuşmadır.
Aynı şekilde telefonum ortada durur. Eşim bir kere açıp bakmamıştır. Çünkü arkadaşlarımla ailemle bazen dedikodu yapıyoruz. Özel konuşmalar oluyor. Eşim diye sürekli denetlemek çok saçma geliyor bana.
Güven böyle bir şey değil.
Benim ilişkileri bir türlü yürümeyen bir kuzenim var. Hepsi kıslançlıktan bitiyor. Çünkü sürekli adamın wp online saatine bakar. İnstagram takipçi sayısını bilir bir kişi eklese arar hemen kimi ekledi bulur. O kim bu kim sorar. Bana bu ruh sıkıcı geliyor. Ben eşimin takipçi sayısını bilmiyorum diye tuhaf tepkiler vermişti mesela. Yani neden sürekli adamı denetleyeyim, nefesim ensesinde olsun.
Bana sağlıksız geliyor açıkçası bu kadarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?