Evlilik öncesi nasıldı?

Bence yorumu yazan kişi etkisi bu. Sen 2+2 4 desen bence yine beğenmedim atacaklar.

Ne yaptın neler yazdın bu kadar herkesi kızdıracak valla merak ediyorum bazen. Seni prime zamanında görmek isterdim.
Prime zamanini hatirlamiyorum da üniversitede hamile kalan arkadaslarina ozendigi icin, kürtaj olma hissini merak ettigi icin, gencligimde bu deneyimim de olsun diyerek birkac kez hamile kalip kurtaj yaptirmasi gercegini asamiyorum ben ahshdh

Prime zamanini hatirlamiyorum da üniversitede hamile kalan arkadaslarina ozendigi icin, kürtaj olma hissini merak ettigi icin, gencligimde bu deneyimim de olsun diyerek birkac kez hamile kalip kurtaj yaptirmasi gercegini asamiyorum ben ahshdh

Bence sallıyor. Bir persona yaratmış ona uygun yazıyor arada, ama gerçek kişiliğini bazı yorumlarda görebiliyorum.

Tecavüze uğrayan kadınları kıskandığı nirvanasını unutmuşsun.

Neden telefonunuzda çok özel şeyler mi var? Ben de eşimin telefonuna hiç bakmasam sonsuz güvenirim. Çünkü yaptığı hiçbir şeyden haberim olmadığı için kafam rahat olur. Keşke biraz böyle bir insan olabilseydim. Sorgusuz sualsiz güven harika bir şey. Bu arada evli arkadaşlarımın hepsi istedikleri zaman eşlerinin telefonlarını eline alabiliyorlar ya da eşleri de onlarınkini alabiliyor kimse birbirinden telefon saklamadığı için bana garip gelmişti bunun koşul olarak söylenmesi. Herkesin hayat görüşü farklı tabi.

Ay ne kadar zormuş giderek tembelleşiyoruz yani bu durumda Demek ki sevgili bile olsan kavuşmak bile zahmetlidir o zaman

Dini hassasiyeti gereği bu konulara girmiyordur
Siz bence pek birbirinize uygun değilsiniz siz muhafazakar olsaydınız bu durumdan memnun olmanız gerekirdi

Bence yorumu yazan kişi etkisi bu. Sen 2+2 4 desen bence yine beğenmedim atacaklar.

Ne yaptın neler yazdın bu kadar herkesi kızdıracak valla merak ediyorum bazen. Seni prime zamanında görmek isterdim.
Tecavüzden ucuz kurtulan, bu nedenle hastanelik olan dayak yiyen bir kadına ne güzel işte bak arzu edilen bir kadınsın. Direnip canından olacağına keyfine baksaydın demişti.
Keyfine üç kere kürtaj olup hala korunmuyorum ben senede bir kere kürtaj olmaktan ne olacak doğurgan değilim demişliği var.
Aynı anda üç beş adamla yatmaktan ayrı zevk aldığını “döl üstüne döl” kavramından zevk aldığını söylemişti.
Ay daha böyle bin tane sapkın fikir sayarım.
Ondan söylediği her şey sinir bozucu geliyor bana

Eşime güveniyorum. Telefonunu kaçırmaz. Ortada durur. Ama açıp mesajlarını okumam. Belki özel bir konuşmadır.
Aynı şekilde telefonum ortada durur. Eşim bir kere açıp bakmamıştır. Çünkü arkadaşlarımla ailemle bazen dedikodu yapıyoruz. Özel konuşmalar oluyor. Eşim diye sürekli denetlemek çok saçma geliyor bana.
Güven böyle bir şey değil.
Benim ilişkileri bir türlü yürümeyen bir kuzenim var. Hepsi kıslançlıktan bitiyor. Çünkü sürekli adamın wp online saatine bakar. İnstagram takipçi sayısını bilir bir kişi eklese arar hemen kimi ekledi bulur. O kim bu kim sorar. Bana bu ruh sıkıcı geliyor. Ben eşimin takipçi sayısını bilmiyorum diye tuhaf tepkiler vermişti mesela. Yani neden sürekli adamı denetleyeyim, nefesim ensesinde olsun.
Bana sağlıksız geliyor açıkçası bu kadarı

Henüz evli değilim ama evli olsam da bu şekilde düşünürdüm. + olarak karşımdaki adamın zekasına da güveniyorum. Eğer bir haltlar yiyorsa ortada kanıtı olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden takipçi sayısı takip etmek, son görülme izlemek vs gereksiz bir efor gibi geliyor bana.

Yani ilişkilerde aldatma işi kaybetmeyi göze almakla alakalıdır bence. Eşim bunu göze alıyorsa zaten bir şekilde anlarım ben hislerime güveniyorum. Kalkıp da ortada bir şey yokken sürekli ensesinde durup kontrol etmek, kıskançlık yapmak ilişkiyi de bozuyor bence.
Hem kadın daha kaybetme korkusu olan, kıskanç taraf oluyor. Özgüvensiz duruyor. Ne gerek var.

Evlenmeden önce eşim cinsellik yaşamak istedi.Cinsellik olsun diye de çok uğraştı Ama bana ters olduğu için kabul etmedim.Bi yerden sonra pes etti.Evlendikten sonra oldu cinsellik hayatımız.İki senelik evliyim hala bir kez bile eşimin telefonunu elime almışlığım yok.Merak da etmem.Zaten eşimin telefonunu karıştırmam gerektiğini düşünürsem evlilik biter benim için.Telefon karıştırmaya gerek kalmaz.Boşanırım.

Güven kazanılan bir şey değildir, kaybedilen bir şeydir. Bir ilişkiye başlarken karşınızdaki insana güvenmeniz gerekir. Güvenirsiniz, sorun çıkmazsa ne ala, güveninizi sarsacak bir şey yaparsa o zaman düşünürsünüz. Siz en baştan karşınızdaki insana güvenmeyerek, onun sizin güvenininiz kazanmasını bekleyerek başlıyorsunuz. Hata burada.

Ayrıca adam salak değilse veya ilişkiyi kafasında bitirmiş ve yakalanmayı göze almıyorsa telefon kurcalayarak bir yere varamazsınız. Benim deliler gibi telefon kurcalayan aşırı kıskanç arkadaşımın kocasının başka bir kadından 8 yaşında çocuğu çıktı. Adam artık yeter yakalanayım dediğinde yakalandı.

Dinen el ele tutmakta haram. El ele tutuşmamayı bu kadar garipsemeniz saçma.
Ha ama seni beğendiğini falan hissedebilirsin yan yanayken de bence

Ne güzel. Öyle bir algı var ki muhafazakar kişiler tarafından bile el ele tutuşmamak garipseniyor. Yorumlarınızı okumak iyi geldi bana

Ay ne kadar zormuş giderek tembelleşiyoruz yani bu durumda Demek ki sevgili bile olsan kavuşmak bile zahmetlidir o zaman
Ne demişler “İki kişi birbirini severse mutluluk olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa efsane olur.”
Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı’nın elinde cep telefonu olsaydı efsane yerine kıskançlıktan mütevellit kavga olurdu
Yunus Emre “Kader gayrete aşıktır.” demiş, bizim dönemimizde kavuşmak için zahmet harcaman gerekiyor gibi görünse de zahmete aşık olup karşındakinin karakterini görmezden gelerek hayal kırıklığı yaşayanlar da oldu.

Tembellik demeyelim de günün gerektirdiklerine uyum sağlamak diyelim, her dönemin kendince güzellikleri de var tabii, 36 yıldır sakladığımız mektuplarımız var mesela, bizim için paha biçilemezler.

KudrAlobar ‘a katılıyorum, güven kazanılan değil kaybedilen bir duygudur.
Sitedeki orta yaş grubundaki kadınlardan biriyim 31 yıldır da evliyim, telefonlarımız hep ortadadır ama açıp bakmayız çünkü aynen dediğiniz gibi özel görüşmeler oluyor, eşim kızkardeşimin kadın hastalığıyla alakalı yazılarını niye okusun? Rahmetli annemin diyabetine bağlı genital bölgesinde bile çıkan yaralarıyla ilgili yazdıklarını niye görsün?
Aynı şekilde eşimin ailesiyle olan görüşmelerini de ben okumak zorunda değilim, bilmem gereken bir durum varsa zaten ailesi veya kendisi söyler.

Herkesin bakış açısı tabii ama herkesin özeline saygı duymayı öğretilerek büyüdüm buna eş de dahil, eşin telefonu, eşe gelen evrak kargo vs, cüzdan, sosyal medya hesapları kurcalanmaz bizde.

Her gün KK’dayım tabletim 7/24 açık, bir gün açıp okumaz çünkü burası benim özelim, onun PC de devamlı açık sosyal medya hesapları keza öyle, hepsi ortada ama ne yazmış kime yazmış okumam.

Zaren ’e yazdığım gibi eskiden cep telefonu yoktu, sosyal medya yoktu, bizim nesilden önce ev telefonu bile tek tüktü onda bile şimdiki gibi direkt arama yoktu önce santrala bağlatmak istediğiniz numarayı yazdırıyordunuz sıranız gelince santral sizi arıyor bağlıyorum diyordu da öyle görüşebiliyordunuz, buna rağmen aldatacak erkekler yine de aldatıyordu da kadınlar da onca imkansızlıklara rağmen yakalıyorlardı.

Oldu da cep telefonuna baktınız yakaladınız, boşanacaksanız amenna ama maalesef telefonda neler neler yakalayıp boşanmayan binlerce kadın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…