- 1 Haziran 2012
- 7.207
- 24.962
- 598
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Yani kusura bakmayın ama yazık olmuş.27 yaşından sonra cinsel istek düşmeye başlıyor.ben 31 yaşındayım.2,3 sene önceki halimle dağlar kadar fark var arada.siz farketmiyor musunuz azaldığını.ben eskiden adet döneminden sonraki hafta canavar gibi olurdum.uyku bile uyuyamazdım.şimdi süt limanım.muhafazakârlik diye diye insanların en güzel senetlerini çalıyor bu toplum maalesef.
Şu dediğiniz komik eşi eşcinsel çıkan insanları nasıl yorumluyorsunuz bu görüşle ya da aseksüel olanları.
Buna çok katılmadım. Muhafazakar erkeklerde cinsel yönelimi saklamak için paravan evlilikler çok yaygın.
Tabi ki söylemeyecek. Söyler demedik zaten. Ama cinsel yönelimi farklı olsa sizinle evlenmek istemez cümlesi boşa çıkıyor yine de.Cinsellik konuşunca bunu soylemeyecek öyle olsa bile.
Tabi ki söylemeyecek. Söyler demedik zaten. Ama cinsel yönelimi farklı olsa sizinle evlenmek istemez cümlesi boşa çıkıyor yine de.
İlla bakmam lazım demiyor, durduk yere adam sorulmadan etmeden niye böyle bir şey söylüyor onu anlamaya çalışıyorMerhaba, benim anlamadigim ve sasirtan sey evlendikten sonra niye telefonuna bakma ihtiyaci hissetmeniz. Eger boyle bir guvenlilik probleminiz varsa niye biriyle birlikte olmayi yada evlenmeyi dusunuyorsunuz. Ben 26 senedir evliyim esimin bir gun bile telefonunu karistirma ihtiyaci hissetmedim, mektuplarini acmadim,ondan sonra bilgisiyara girip hangi safyalara girdigine bakmadim, cuzdani kurcalamadim. Oda ayni sekilde ve halen bana cantami getirir icin den bir sey istese. Sevgi, saygi ve guven evliligin temel taslari. Ha diyeceksiniz ama o erkek aklini kaydirirlar.Butun adamlar salak degil. Yaninda ki adami baglama ihtiyaciniz varsa ya o adam sana layik degil yada sen ona layik degilsin. Bu arada bende zamaninda aldatildim bu herkesi ayni sinifa koymak icin bir bahane degil. Ben ne yaptim bu olunca -tabiki cok uzuldum- ama sen yoluna ben yoluma dememi engellemedi bu ve esimle tanistim. Sonuc olarak Sex guvendigin sevdiginle guzel, guven yoksa ortada hic evlenmeyi dusunme.
Dogru ancak oyle bile olsa “ben senin telefonuna evlendikten sonra bakmak isterim” yerine “ niye durup dururken boyle birsey deme ihtiyaci hissetin” demek daha mantikli degil mi?Boylece anlamaya calismak yerine anlarsin. Ayrica karsidaki kisi bunu zor kabul etmis. Yani bir israr var.Eger daha evlenmeden karsindaki kisiyle iletesim kuramiyorsan evlenmenin ne anlami var?İlla bakmam lazım demiyor, durduk yere adam sorulmadan etmeden niye böyle bir şey söylüyor onu anlamaya çalışıyor
Beyaz gömlek yakasındaki kırmızı rujaCep telefonu yokken insanlar neye bakıyordu acaba? Sevgililik dönemi cep telefonu dönemine denk gelmeyen varsa açıklayabilir mi?
Ev telefonundan son arananı aratıyor olabilirlerCep telefonu yokken insanlar neye bakıyordu acaba? Sevgililik dönemi cep telefonu dönemine denk gelmeyen varsa açıklayabilir mi?
Burayı okuya okuya aklımda deli sorular olmaya başladı.Ev telefonundan son arananı aratıyor olabilirler
Hayal meyal hatırladığım bir komşumuz eşinin cebinde aşk mektupları bulmuştu da öyle yakalayıp boşanmıştı. Telefonun olmadığı dönemden hatırladığım bi bu olay var sanırım. Daha kolaymış tabi.Burayı okuya okuya aklımda deli sorular olmaya başladı.Kocayı konumdan takip eden, telefonuna bakan vs. Vs. Eskiden herkes daha özgürdü sanırım. Mesela takip etmek istesen filmlerdeki gibi kılık değiştirip saklana saklana adım adım takip mi ediliyordu? Eskiden takip daha zahmetliymiş ya
Tarih değişir ama yalanlar değişmez. Ne dedi acaba? Arkadaşım koymuş cebime falan mı?Hayal meyal hatırladığım bir komşumuz eşinin cebinde aşk mektupları bulmuştu da öyle yakalayıp boşanmıştı. Telefonun olmadığı dönemden hatırladığım bi bu olay var sanırım. Daha kolaymış tabi.
Bir de 90’larda çok meşhur dedektifler vardı hatırladığım. Gazetelerde ilanları falan olurdu.
Direkt kabul etmişti ya, boşandılar adam çocukları aldı diğer kadınla evlendi.Tarih değişir ama yalanlar değişmez. Ne dedi acaba? Arkadaşım koymuş cebime falan mı?Şu an dedektif bile tutulsa işi daha zor. Eskiden her adımı giderek, arkada iz bırakarak yapıyorlardır o zaman. Ben bile Tarkan'a mektuplar yazar ama göndermedim ergenlikte anneme yakalanmıştım şimdi olsa nerden bilecek ?
Gecen de Onder Somer metresiyle karisina yazdigi iki mektubu ceketinin cebinde unutup Kartal Tibet'ten odasina girip mektubu almasini istediğinde yakalanmisti.Hayal meyal hatırladığım bir komşumuz eşinin cebinde aşk mektupları bulmuştu da öyle yakalayıp boşanmıştı. Telefonun olmadığı dönemden hatırladığım bi bu olay var sanırım. Daha kolaymış tabi.
Bir de 90’larda çok meşhur dedektifler vardı hatırladığım. Gazetelerde ilanları falan olurdu.
Şu topikte sevgililiği cep telefonsuz internetsiz geçen bir ben miyimCep telefonu yokken insanlar neye bakıyordu acaba? Sevgililik dönemi cep telefonu dönemine denk gelmeyen varsa açıklayabilir mi?
Burada bile gördüğüm tepkiye bak yani.Son cümlenize katılıyorum. Gelenekler falan filan, resmen gençlerin içini çürütüyorlar, salsalar da herkes sinir stresini bir güzel atsa, orgazm yaşasa ama yok. Hele kadınların durumu zaten felaket ülkede.
Burada bile gördüğüm tepkiye bak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?