- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Bana da baygınlık glemişti
Son dakikaya kadar halı, perde hiç bişey bitmiyo illa bişey çıkıyo
Ve bende eş adayın gibi formaliteleri sevmeyen biriyim
Hatta kına da sevmem, adet yerini bulsun diye yaptım. İki ortada göründüm oturdum
Baktım
Bence 2 de olabilir
Kına sonuç ta, çok kişi olmaz. Gayet yeterli hatta
Ama bilmiyorum tercih meselesi içim de kalır diyosan 1 hafta erken yap istediğin salonda yap
bi yarıdımım olduysa sevinirim ama gerçekten öyle siz bu ayrıntılara takılırken nişanlınızı da kendinizi de yıpratıyor bu günlerin tadını çıkarmayı ihmal ediyorsunuz fark etmez seninle olduktan sonra diye başlayın olaya inan mekan önemli olmayacak ama bu konu uzar ve kavga edersen saray da olsa tadını alamazsın
Ben düğün de sevmem mesela
Nikahı bastım eve geldim
Sen bana bakma istediğini yap
Mutluluklar
bende 2ci salonu yani lila renkli olani daha cok begendim :) Siz lüks ve vasat deyince arada ucurumlar bekledim ama hicde öyle degil hepside hos ama lila renkli olan ayri bi hos
düğün günüm nikah olcağı için aklımda kalmasın dedim bari kına danslı müzikli pasta kesmeli bişiler olsun :)
hani hatıra kalması açısından... salon sahibiyle görüştük sanırım 1 hafta önce yapacağız...umarım seçimin dezavantajı olmaz :/
bence o mor /lila koltukları olan salonda ççok hoşmuş..bu arada erkeklerin geneli öyle sanırım nihak için 1 haftayı geçti bir sağlık raporunu çıkaramadık beyefendi sağolsun yayıyoda yayıyo.bişiler almaya başlayınca para gidince görücem ben nişanlıcımmııı
Bence 2 numara sizin begendiginizden daha guzel
herkes 2.mekandan yana çok şaşırdım doğrusuuu ben gidip gördüğümdenmi acaba bana itici geldi duvarlar banyo fayansıCanım eğer çok istiyorsan 1 hafta erkenden yap kınayı bende birkaç gün öncesinde yapacağım. Ama yapamazsan da 2. mekan daha çok hoşuma gitti mutluluklar
Ben de düğünden önce böyle konuları çok kafama takmıştım düğün tarihi, düğün yeri falan off öyle stresliydim ki seni çok iyi anlıyorum.
Ama olaylar zaten bi şekilde yoluna giriyormuş meğer, ben çok istediğim bi mekanda yapamadım tarih sıkıntısından dolayı düğünümü ama şuan öyle geldi geçti ki düğün aslında üzerinden daha bir yıl geçmedi ama hiç aklıma gelmiyor bile. Kendi kendimi ne üzmüşüm diye kendime kızıyorum.
Ayrıca gösterdiğin mekanlar da çok kötü gelmedi gözüme, hakkında hayırlısı olsun. Düğünden önce herkeste oluyor bu sıkıntılar.
Kına 1 hafta önce olsun bir şey olmaz seçimde oyunu kullanır gelir insanlar saatini ona göre ayarlar sorun olmaz yani. Düğünün olmayacak mı yani sadece kınan mı salonda olacak nikahı sadece nikah dairesinde kıyıp bitecek mi yani eğer düğün büyük salonda olacaksa yine ben kına için pek düşünmezdim her yerde yapılabilir bana göre ama normal düğün için şık bir yer düşünürdüm ama eğer düğün olmayacaksa doğru söylüyorsunuz. Nişanlınız çok takılacak bir konu olarak görmemiş kına nerede olursa olur diye düşünmüş olacak ki üzerinde durmamış trip yapacağınıza derdinizi açıkça söyleyin evlenince de derdinizi söylemeyip trip yaparsanız sorunlar yaşarsınız içinize nasıl siniyorsa öyle yapın sonuçta orada yapılmasında dememiş nişanlınız.
ben 2. mekanı 3. mekandan çok daha fazla beğendim açıkçası arkadaşım.. kadınlar için bu olaylar büyük şeyler.. bir kere oluyor. ben de kınamı 1 hafta öncesinde yaptım çok da iyi oldu düğüne çok daha iyi adapte olduk hazırlandık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?