evlilik öncesi sendromlar yardım lütfen :/

Herkes bu dügün, nisan olaylarina cok farkli bakiyor ben biraz ucuk bir tiptim saniyorum, nisani evde yaptim cok kücük ve kisa tutarak, dügün mekanini da rastgele sectim, hic ugrasamadim. Hic de hayatimda bir kere olacak diye özenmek aklima gelmedi cünkü benim icin önemli olan evleniyor olmakti, gerisi formaliteydi.

Ama bugünü gercekten önemseyen, bilmem masadaki islemenin rengine kadar düsünen arkadaslarim da oldu tabi. Elbette kisisel bir durum hani bunun elestirmek kimsenin hakki degil ama eger biraz daha az önemsersek daha mutlu geciririz bu dönemi. Cünkü dügün, nisan dönemlerinde mutlaka aksilikler cikiyor. Mekan konusunda, fotografci konusunda, kuaför konusunda, ne bileyim ayakkabinin topugu kirilir, orkestra igrenc müzikler calar vs. Eger cok gözümüzde büyütmezsek, cok üzülmeyiz. Umarim yanlis anlamiyorsunuzdur bunu sizin bu dönemi daha az üzüntü ile atlatmaniz icin öneriyorum.

Mekan konusunda icinize sinen mekan cidden digerlerinden daha güzel. Hic gelenekleri düsünmeyin o zaman ne zaman bossa o zamana yapin. Dügünden bir gece önce bile olsa. Dediginiz gibi madem icinizde kalacak, kalmasin, hazir firsatiniz varken tutun mekani.

Diger konuda da nisanlinizin davranisi bana da sorumsuzca geldi. Dediginiz gibi iki insan icin evlenmek, yuva kurmak önemliyse, bunun erkegi kadini yok bence, evi birlikte olusturmak icin can atmalari gerekir. Erkekler alisverisi sevmez, erkekler mobilya secmeyi sevmez diye bir genellemeye gitmek, sadece vasat olani kabullenmektir. Bence tavrinizi koyun. Bir ev kuruyorsunuz, bir aile olacaksiniz, eger nasil bir evde oturacagi önemli degilse nisanliniz icin, o zaman evliligin anlamini bir kere daha sorgulasin bir zahmet. Ayrica erkekler evet eslerinin zevklerine göre olmasina seslerini cikarmazlar genelde ama en azindan hevesli olsun, o da fikir belirtsin, begenmedigine begenmiyorum desin vs. O zaman bu hazirlik heyecaniniz kat kat artar. Yoksa herseyi tek basiniza secip begendikten sonra ne anlami var?

Cogu cift daha sevgiliyken magaza magaza gezip evimizi nasil kuralim diye hayaller kurar. Bence nisanliniz miskinligini üzerinden atsin ve kuracaginiz ev icin fikir üretmeye baslasin.

Zorla olmaz bu isler elbette ama tek basiniza yapmayin, o gelmiyorsa, o zaman ben de gidip bakmiyorum deyin.

ben 2. mekanı 3. mekandan çok daha fazla beğendim açıkçası arkadaşım.. kadınlar için bu olaylar büyük şeyler.. bir kere oluyor. ben de kınamı 1 hafta öncesinde yaptım çok da iyi oldu düğüne çok daha iyi adapte olduk hazırlandık..

Kına 1 hafta önce olsun bir şey olmaz seçimde oyunu kullanır gelir insanlar saatini ona göre ayarlar sorun olmaz yani. Düğünün olmayacak mı yani sadece kınan mı salonda olacak nikahı sadece nikah dairesinde kıyıp bitecek mi yani eğer düğün büyük salonda olacaksa yine ben kına için pek düşünmezdim her yerde yapılabilir bana göre ama normal düğün için şık bir yer düşünürdüm ama eğer düğün olmayacaksa doğru söylüyorsunuz. Nişanlınız çok takılacak bir konu olarak görmemiş kına nerede olursa olur diye düşünmüş olacak ki üzerinde durmamış trip yapacağınıza derdinizi açıkça söyleyin evlenince de derdinizi söylemeyip trip yaparsanız sorunlar yaşarsınız içinize nasıl siniyorsa öyle yapın sonuçta orada yapılmasında dememiş nişanlınız.

Ben de düğünden önce böyle konuları çok kafama takmıştım düğün tarihi, düğün yeri falan off öyle stresliydim ki seni çok iyi anlıyorum.
Ama olaylar zaten bi şekilde yoluna giriyormuş meğer, ben çok istediğim bi mekanda yapamadım tarih sıkıntısından dolayı düğünümü ama şuan öyle geldi geçti ki düğün aslında üzerinden daha bir yıl geçmedi ama hiç aklıma gelmiyor bile. Kendi kendimi ne üzmüşüm diye kendime kızıyorum.
Ayrıca gösterdiğin mekanlar da çok kötü gelmedi gözüme, hakkında hayırlısı olsun. Düğünden önce herkeste oluyor bu sıkıntılar.

Canım eğer çok istiyorsan 1 hafta erkenden yap kınayı bende birkaç gün öncesinde yapacağım. Ama yapamazsan da 2. mekan daha çok hoşuma gitti mutluluklar

bence o mor /lila koltukları olan salonda ççok hoşmuş..bu arada erkeklerin geneli öyle sanırım nihak için 1 haftayı geçti bir sağlık raporunu çıkaramadık beyefendi sağolsun yayıyoda yayıyo. bişiler almaya başlayınca para gidince görücem ben nişanlıcımmııı

bende 2ci salonu yani lila renkli olani daha cok begendim :) Siz lüks ve vasat deyince arada ucurumlar bekledim ama hicde öyle degil hepside hos ama lila renkli olan ayri bi hos

düğün günüm nikah olcağı için aklımda kalmasın dedim bari kına danslı müzikli pasta kesmeli bişiler olsun :)

hani hatıra kalması açısından... salon sahibiyle görüştük sanırım 1 hafta önce yapacağız...umarım seçimin dezavantajı olmaz :/

nişanlım emin ol kendını yıpratmıyor en relax o :) annesiyle biz koşturuyoruz
ama evet olayı sorun haline getirmek yerine alternatifleri değerlendirmeliyim teşekkürler

bende 2ci salonu yani lila renkli olani daha cok begendim :) Siz lüks ve vasat deyince arada ucurumlar bekledim ama hicde öyle degil hepside hos ama lila renkli olan ayri bi hos

:) ah canım lila renkli olan salonu gidip gördüm masaları dizaynı çok güzel ama duvarlar fayans bildiiğin banyo fayansı :) yani normal bütçeli düğün salonu bunlar gönül otel havuz kenarı ister p ama olsun napalım:)

Senin içinde kalacağına gelemeyenlerin içinde kalsın
Tören senin törenin boş ver kim gelir kim gelemez çok mühim değil
Anı yaşa
Sonra keşke şurda yapsaydım demezsin en azından
Mutluluklar :123:

ahahaha :) güldüm çokkk cAnım yaa :) aynı yollardan geçtik bizde nihayet yayma faslını atlattık çok şükür gittik aldık nikah gününü
şimdi ev bakma faslı var annesi ilgilenıyor mobılyalarlada ben :) ahhh bu erkekler ne diyimmm hayırlısı olsun sizin içinde inş bir çırpıda tarihinizi alırsınız :)

Son düzenleme:
Canım eğer çok istiyorsan 1 hafta erkenden yap kınayı bende birkaç gün öncesinde yapacağım. Ama yapamazsan da 2. mekan daha çok hoşuma gitti mutluluklar
herkes 2.mekandan yana çok şaşırdım doğrusuuu ben gidip gördüğümdenmi acaba bana itici geldi duvarlar banyo fayansı p
çok teşekkürler tatlım güzel dileklerin için

belkıde haklısın ama terazi burcuyum uyum ahenk takıntılıyım mükemmeliyetçiyim çok canım elimde değil sorun haline getiriyorum mesela balayı programı bakınıyorum bir otele baktım sırf havuz kenarında yemek salonu yok diye vazgeçtim balayı paketide çok güzeldi :) demek istediğim küçük ayrıntıları benım ıcın onemlı
teşekkürler yorumun içinn :) allah bebişine sağlıkla sıhhatle kavuştursun amin :)

düğün günüm belediye salonunda nikah olacak gelinlik giyeceğim nikahtada...
kınayı büyük yapalım dedik işte ikramlı müzikli falan içimde kalmasın dedik ama burada fikirlerinizi aldım çogu kişide 1 hafta önce sorun olmaz demiş içim rahatladı çok teşekkür ederimmm canımm...

bizim akrabalar ve cevremizde de dügünler kinalar hep otellerde olur fakat gecen yaz kuzenimin kinasini Bursada sonradan restore edilen bi Hamamda yaptik ve sadece 150 tl ödendi kirasina öyle kameraman fotografci pasta cörek hic birsey yoktu. Benim kinam olsaydi ben sinirden kesin aglardim olmadi evlenmezdim falan ne yalan söyliyeyim ama bir eglendikkkkk bir eglendikkkkk bizi zorla cikardilar salondan :) ertesi gün dügün senin bu gösterdigin salonlardan daha kötü bir yerde dandik yas pasta ve limonata esliginde oldu. Bizde mode yine :118::118::118::118: Dügün hakkinda konusulanlarda " ayyy ne oynadikkk, ayy oynamakdan ayaklarim sisti, ne eglenceliydi, siz bi kere daha dügün yapsaniza"

Gelinlinimizle konustugtumda tek söyledigi; varsin hic bisey olmamis olsun varsin hic bisey takilmamis olsun bennn kocami cok seviyorum yaaaaaa :)
öyle 18lik aptal asik falanda sanma yaslarida 30-28

Dicegim sudurki sen salonu bosver eglenmene bak ohhh vur patlasin cal oynasin oyna :)

ahahha :) herkes 2. salon dıyor yahuuuu :) çok şaşkınımmm ben 2.salonu gittim gördüm duvarları banyo fayansı tavan kısmında spot yok birde gelin damat giriş yolu çok alakasız bir yer hiç ahenkli değil ondan benım tereddutlerım ama zevkler ve renkler tartısılmaz bayanlar kırmızı benımde rengım değil ama salonu gördüm çok hoş çokta düğüne gttim oarada atmosferı falan cok guzel

herkes 1 hafta once olabılır demıs ıcım rahatladı çok tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…