- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
bende düğün mekanı konusunda çok takıntılıydım her şey çok güzel olsun şöyle olsun böyle olsun plan yaptım durdum ama o iş öyle olmuyormuş başkasının düğününe gidersin şiir gibi gelir hayaller kurarsın vs. sonra kendi düğününde öyle olsun istersin nitekim benim kide öyle olmuş çok güzeldi çok eğlendik diyorlar benimse tek hatırladığım yorgunluk onun için çok takılıp stres yapma inan insan unutup gidiyor birde çok takınca illaki aksi giden bir şeyler oluyor üzülme yani yap kınanı 1 hafta öncesinde gelen gelsin
sıkmayın canınızı herşey bi şekilde hallolur. Buarada ben 2 numaralı mekanı beğendim, fena diil bence
hıc bos gun yokmuymus yakın tarıhte
Ben salonların arasında pek fark göremedim.
Ama hangisi içinize siniyorsa orda yapın bence.
Kınayı 1 hafta önceden de yapabilirsiniz.
Mutluluklar :)
lila beyaz konsepti diğerine nazaran daha modern ve şık duruyor.
Bence 3ü de birbirinin aynı belki de ben salon düğünü sevmediğim için öyle gelmiştir ama neyse
Kınayı cuma yapsan hem düğünden önce kına yorgunluğuda olmaz. Şehir dışından gelenlerde birgün izin slıp gelebilir. Zaten önemli olan sevdiğin kişelerin orda olması değilmi.
Ben ikinci salonu çok beğendim bence günü uygunsa değerlendirin...
Cumlenizde sezdigim ignelemeden dolayi cevap yazma geregi hissettim benim cumlem de biraz tepeden bakar gibi olmus kusura bakmayin ben daha dogalliktan yanayim demek istemistim mesela kir dugunu gibi ki salondan daha ucuz olanlari var bi de mesela ille mekana gerek yok buyuk bi bahce olsa da olurdu benim icin aciklayayim dedim :)evet aynı tarzda genelde...
otelde havuz kenarında yapamayacağım için kötünün iyisi
İkinci salon iyi canım bu kadar takılma
Cumlenizde sezdigim ignelemeden dolayi cevap yazma geregi hissettim benim cumlem de biraz tepeden bakar gibi olmus kusura bakmayin ben daha dogalliktan yanayim demek istemistim mesela kir dugunu gibi ki salondan daha ucuz olanlari var bi de mesela ille mekana gerek yok buyuk bi bahce olsa da olurdu benim icin aciklayayim dedim :)
muhim olan ayni yastikta kocamak fark ettim alindiginizi benim cumlem yanlis anlasilmaya musait olmusayyy teşekkürler çok incesin canım gerçekten teşekkür ederim hassasım biraz yanlış anladım sanırım... bende kır düğünlerini sevıyorum ama cesaret edemıyorum nisanın ilk haftası olacağı için nisan yağmurları malum riske atamadım mecbur salon düğünü olsun dedik...
tekrar teşekkürlerr
muhim olan ayni yastikta kocamak fark ettim alindiginizi benim cumlem yanlis anlasilmaya musait olmusyine de icinizde kalmasin diye ugrasin olmuyorsa elden gelen budur ben kocamlayim yeter deyin:) Allah daim etsin mutlulugunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?