evlilik öncesi sendromlar yardım lütfen :/

evet planlarken herşey yolundan çıkabiliyor...bende küçük detaylara takılıyorum çünkü küçük detaylar benim için mühim hayatımda 1 defa evleneceğim hersey içime sinsin istiyorum ama çok şey istiyorum sanırım... evet 1 hafta öncesinden yapacağım bizi sevenler bizimle olur zaten gelmeyende gelmesin dediğin gibi teşekkürler fikirlerin için

Kınayı cuma yapsan hem düğünden önce kına yorgunluğuda olmaz. Şehir dışından gelenlerde birgün izin slıp gelebilir. Zaten önemli olan sevdiğin kişelerin orda olması değilmi.

nikah haftası cuma kına salonu dolu benim istediğim diğerlerinide ben begenmedım canım 1 hafta once olacak buyuk ıhtımal teşekkürler fikirlerin için

evet aynı tarzda genelde...
otelde havuz kenarında yapamayacağım için kötünün iyisi
Cumlenizde sezdigim ignelemeden dolayi cevap yazma geregi hissettim benim cumlem de biraz tepeden bakar gibi olmus kusura bakmayin ben daha dogalliktan yanayim demek istemistim mesela kir dugunu gibi ki salondan daha ucuz olanlari var bi de mesela ille mekana gerek yok buyuk bi bahce olsa da olurdu benim icin aciklayayim dedim :)

ayyy teşekkürler çok incesin canım gerçekten teşekkür ederim hassasım biraz yanlış anladım sanırım... bende kır düğünlerini sevıyorum ama cesaret edemıyorum nisanın ilk haftası olacağı için nisan yağmurları malum riske atamadım mecbur salon düğünü olsun dedik...
tekrar teşekkürlerr

muhim olan ayni yastikta kocamak fark ettim alindiginizi benim cumlem yanlis anlasilmaya musait olmus yine de icinizde kalmasin diye ugrasin olmuyorsa elden gelen budur ben kocamlayim yeter deyin:) Allah daim etsin mutlulugunuzu

muhim olan ayni yastikta kocamak fark ettim alindiginizi benim cumlem yanlis anlasilmaya musait olmus yine de icinizde kalmasin diye ugrasin olmuyorsa elden gelen budur ben kocamlayim yeter deyin:) Allah daim etsin mutlulugunuzu

:)amin çok teşekkürler sende yeni evlisin sayılır negüzelll sonsuz mutluluklar dilerim ♥

Ben neler istedim, neler buldum bir bilseniz...
Bunlar dunyevi konular, caninizi zerre kadar sikmaniza degmez...
Iki salonda guzel gozukuyor emin olun...
Ustelik o kalabalik, davetliler, curcuna ne salon goruyor goz ne masa...
Hangisi size daha uyuyorsa secin gitsin...
Bu arada sevgilinizin sallamama modu beni de bunaltirdi...
Bunlari bir kere yasayacaginizi, onu yaninizda istediginizi soyleyin...
Kaldiriversin kicini birazcik...

Canim evlendikten sonra bütün bu olanlar önemsiz geliyor gözüne emin ol.sadece mutlu olmaya sureci mutlu atlatmaya bakın mekanin ve yerin önemi kalmaz o zaman o günün heyecanıyla hic bisey anlamicaksin zaten.nişanlina gelince o kadar arkadasim evlendi bende dahil olmak üzere hepsinin eşleri nişandan önce böylelerdi.ilgisizlik değil de bu şöyle düşün onlar için sonuç önemli ayrıntıya önem vermiyorlar.simdi soruyorum eşime neden böyle yaptın diye.e ben karışmak istemedim çünkü herşey senin istediğin gibi olsun istedim içine sinsin istedim dedi seninki de öyle dusunuyo emin ol.bi de bu süreçte aslında onlar daha fazla strese giriyorlar biz düğün telaşindayken onlar düğün sonrasını düşünüyolar evlilik nasıl olacak evi yönetebilecek miyim maddiyatım elverecek mi iyi bi koca olabilecek miyim diye.umarim biraz yardimci olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…