evlilik öncesi sendromlar yardım lütfen :/

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar moralim çok bozuk küçük bir ilçede yaşıyoruz düğün salonları 4 adet var biri lüks diğerleri vasat benim 4 nisanda büyük düğün gibi kınam olacaktı lüks mekana başvurduk dolu olduğunu söyledi dünden beri ağlıyorum depresyona girdim 6 nisanda da nikahım var belediye nikah salonunda ne yapacağımı şaşırdım vasat olan salonları düşünemiyorum bile acaba nikahtan 1 hafta önce kınayı yapsak sizce nasıl olur? ve şöylede bir durum var kına 1 hafta önce pazar günü olursa ki sadece pazar günü boş o günde yerel seçimler var bana yardımcı olurmusunuz?
ayrıca nişanlımda çok canımı sıktı dün salonun dolu olduğunu söyledim hiç ilgilenmedi bile benim orayı ne çok istediğimi biliyordu destek olmasını beklerdim ama o maç izlemeyi tercih etti dünden beri konuşmuyorum onunla msjınada cvp vermedim oda susyor aramıyor sormuyor
herşeyi kendim yapıyorum ve sanırım biraz yoruldum...düğün hazırlıklarını benim bildiğim çiftler birlikte yapar ama benim nişanlım herşeyi bana bırakıyor ev eşyaları mobilyaya kadar sen kullanacaksın sen beğen diyor ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilm sanki o evde tek başıma yaşayacağım...bilemiyorum kızlar kafam allak bullak oldu...

sizinle mekanların resimlerini paylaşıyım bayanlar fikirlerinizi alıyım hangisi güzel
bu iki paylaşacağım bana göre vasat olan mekanlar istemediğim mekanlar

1.

2.

buda benim istediğim salon

Son düzenleme:
kafanın karışması normal herkes evlilik öncesi bu tür bocalamalar yaşıyor ama erkek olmasından kaynaklanıyor genel olarak onlar için düğün olsun yeter nerde nasıl fark etmezki eşya da öyle hiç bir şey farketmez illaki çok ilgilileride vardır ama geneli böyle bence. bence kına 1 hafta önce olabilir senin içinde iyi olur düğünden önceki gün olması çok yorucu oluyor zaten

evet buda benim şanssızlığım sanırım...
teşekkürler ilgin ve yorumların için

herkes yaşıyo bunları takma bu kadar.
o salon değil diğer salonlardan biri olsun ne farkeder
madem doluymuş bu saatten sonra ağlayıp sızlanmanın bi faydası var mı

neden mükemmeli varken en çirkini olsun herkes hayalindeki gibi bir düğün istemezmi benim ömür boyu içimde kalır ben biliyorum...

ama cnm o zaman daha önce hareket edip o salonu başkası tutmadan siz tutacaktınız.
nerde yaşıyosun küçük biyer mi?
başka sevebileceğin hiçmi bi yer yok?

Hazırlık dönemi en stresli önem
Makbul olanı eş adayının da en azından fikir vermesi ama
Bi de şöyle bak kimse kaırşmıyor, sne neyi beğeniyosan o olacak
Burda çok duyduk kayınpeder bile o mobilya olmasın şu olsun diyen oluyomuş

Olur niye olmasın, hayallerindeki salonda bir hafta önce yap kınanı.
İlle de düğünden bir gün önce kına merasimi olacak diye bi kaide yok
Kimisi 2 gün önce yapıyo senşn ki 1 hafta önce olsun, farklı olsun birşey olmaz

Mutluluklar

ama cnm o zaman daha önce hareket edip o salonu başkası tutmadan siz tutacaktınız.
nerde yaşıyosun küçük biyer mi?
başka sevebileceğin hiçmi bi yer yok?

küçük bir ilçe evet ...sevebileceğim yer yok bakıp duruyorum resimlerine çok rüküş ısınamadım
acele etmek benim elimde değildi buda nişanlımın işgüzarlığı nikah tarihi alamadan salon tutmadık nikah tarih almasınıda geçe bıraktığı için kendisi mecburi sıkıştı herşey...

Hiç canını sıkma canım nasibinde varsa olur bence orası, seçim olmasına kınaya engel olmaz herhalde canım ya akşamında olcak nasılsa, nişanlının böyle yaklaşmasıda normal erkekler daha yüzeysel bakıyorlar, biz daha duygusaliz, nişan yerimizi tuttuğunuz ben aşık olmuştum mekana bahçesine, Nisanlimin tepkisi; güzel yer sokakta da olsa farketmez benim için :) seni anlıyorum yani canım sen hiç sıkma canını kendini uzdugunle kalıyorsun, Rabbim gönlünde yeri nasip etsin inşallah

çok teşekkürler pozitif yorumların için
bizimkiler karışıyor davetiyede 2 ayrı tarihmi olacak aradaki gün sayısı uzun diyorlar
şehir dışında olanlar 2 defa mı gelecek 1 hafta arayla diyorlar
evet karışmamaları güzel özellikle saolsun kv hiç karışmaz ama nişanlımda fikir verse fena olmaz benimseyemiyorum evi bizim değilde sanki sadece benim evim gibi... aşırı rahat ve bu rahatlık beni rahatsız ediyor baştan öyle değildi ama şimdi öyle bir hal aldı durum
hiç heyecanı yok bense çok romantik biriyimdir sanırım uygun değiliz brbrimize

çok teşekkür ederim güzel yorumların için :)
nişanlıma kalsa sade nikahla geçiştirecek hiç benim hissiyatımla duygularımla ilgilenmiyor açıkçası düşündürüyor bu halleri beni...
benimde şuan istediğim mekan tam kafamdaki gibi bir yerdi daha önce orada sayısız düğüne gittim harika geçiyor... görsel olarakta öyle
dediğin gibi nasipte ne varsa o olacak napalım

Rica ederim

Kınaya herkesin gelmesi şart değil
Gelmek isteyen gelsin
Bi kere gelecem şehir dışından diyen de düğüne gelsin sadece yani

En baş böyle değil sonradan vurdumduymaz oldu diyorsan
Muhtemelen sıkıldı hazırlık yoğunluğundan
Ama aynı süreçten sende geçiyorsun
Bunu ona anlatmalısın, sen böyle yapınca hevesim kaçıyo lütfen sende biraz ilgili olur musun de
Farkında değildir, yeter artık bitsin bu formaliteler diye bekliyodur belkide

Heeeh aynen öyle.Eşinde fikri önemli.Keşke sadece peder karışsa dıdısının dıdısı bile karışıyor bazı olaylarda!

evet böyle resmi işleri hiç sevmez ama düşünsün hayatında sadece 1 defa yaşayacağı bir durum tadını çıkarsa daha zevklı olur :)
çok iyisin yorumun çok rahatlatıcı birşey istesem senden:) başlığı açtığım yere mekan fotolarını koydum fikir verebilirmisin :)

tabiki gönlünüzdeki yer olması en güzelş olurdu ama olmuyor diye de kendinizi yıpratmak saçma
bence mekanı boşverin tüm sevdiklerinizle tadında bi eğlence olması için dua edin
gerçekten mekanın önemi yok ayrıntılara takılmadan eğlenmeye bakın
mutluluklar

çok teşekkür ederim karamsarlık biraz daha kalktı üzerimden iyki varsınız

Bana da baygınlık glemişti
Son dakikaya kadar halı, perde hiç bişey bitmiyo illa bişey çıkıyo
Ve bende eş adayın gibi formaliteleri sevmeyen biriyim
Hatta kına da sevmem, adet yerini bulsun diye yaptım. İki ortada göründüm oturdum

Baktım
Bence 2 de olabilir
Kına sonuç ta, çok kişi olmaz. Gayet yeterli hatta
Ama bilmiyorum tercih meselesi içim de kalır diyosan 1 hafta erken yap istediğin salonda yap

Ben düğün de sevmem mesela
Nikahı bastım eve geldim
Sen bana bakma istediğini yap
Mutluluklar

bi yarıdımım olduysa sevinirim ama gerçekten öyle siz bu ayrıntılara takılırken nişanlınızı da kendinizi de yıpratıyor bu günlerin tadını çıkarmayı ihmal ediyorsunuz fark etmez seninle olduktan sonra diye başlayın olaya inan mekan önemli olmayacak ama bu konu uzar ve kavga edersen saray da olsa tadını alamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…