evlilik öncesi sendromlar yardım lütfen :/

neden mükemmeli varken en çirkini olsun herkes hayalindeki gibi bir düğün istemezmi benim ömür boyu içimde kalır ben biliyorum...

Madem içindi kalir, nikah tarihini biraz erteliyemezmisiniz?

Ayrica kinayi bir hafta önce yapmasinda sakinca yok, bende öyle yaptim, yoksa 1 gün önce çok yorucu olur diye düsündüm

2. salon senin beğendiğinden daha güzel görünüyor...
doluysa malesef yapacak birşey yok, bende seninle aynı stresi yaşıyorum, Allah kolaylık versin

senin yorumu en sona sakladım
en uzun olduğu ıcın oncelıkler hepinize tesekkur ederım vakıt ayırıp yazıyorsunuz sanada ayrıca uzun uzun yazıp fıkrını belırtmıssın :)
nişan söz bizde evde bir yaptık çok ihtişamlı olmadı ama dedimki düğün günüde nikah olacak bari kına büyük olsun hatıra kalır video resim ve içimde de kalmaz dedim ilk dans olayları malum:)
ben terazi burcuyum tatlım uyum ahenk görsellik benım ıcın cok muhım bıde mukemmelıyetçiyim ondan herşeyi sorun halıne getırebılıyorum aslında rahat olsam daha iyi olabılır aMA elimde değilki:)

nişanlıma gelincee aynen tarifine uygun böyle kabullenmiştim ama olayları yaşayınca insan kırılıp üzülebiliyor
sonuçta ben evi kendime kurmuyorum beraber yaşayacağız deseki bana şuda pembe olsun fikir verse onun zevkınide görsem ama malesef... örnek ütü alacağız sen kullancaksın karışmam diyor canım sıkılıyor haliyle

işte o çoğu çifte özeniyorum millet uçuşa uçuşa düğün hazırlıkları yapıyor biz kavga :/ stresle
bakalım zaman ne gösterecek):)

2. salon senin beğendiğinden daha güzel görünüyor...
doluysa malesef yapacak birşey yok, bende seninle aynı stresi yaşıyorum, Allah kolaylık versin

allah sanada kolaylık versin az kalmış:)
2 salonda içime sinmeyen şeyler var duvarlar fayans :/ spot ışık yok tavanda gelin damat giriş yolu yok salonun arkasından giriliyor masa dizaynı güzel ama ihtişamı yok düz salon canım

Madem içindi kalir, nikah tarihini biraz erteliyemezmisiniz?

Ayrica kinayi bir hafta önce yapmasinda sakinca yok, bende öyle yaptim, yoksa 1 gün önce çok yorucu olur diye düsündüm

ertelemek işi çok zor canım fotoğrafçıdanda gün aldık nikah tarihine göre kuaförde aynı baya uğraşmak gerekir
sanırım 1 hafta önceye yapacağım tatlım

ama bir de şöyle düşün,
başka gidilebilecek alternatif yok, o yüzden tadını çıkarmaya bak :)
salonun sahibiyle görüşüp istediğin gibi süsletebilirsin, çok sorun etme, alternatif olmadığı için canını sıkmakla kalırsın

çok pozitif bir yorum tebessümle okudum saol canım yaaa:)
burada otel 1 adet var onuda sorduk fiyat 7 miyyarrr bizimkilere acıdım napıyım diretemezdim bende düşük bütçeli salonlara baktım hep en begendıgımde oydu çunku orada çok düğüne gttım atmosferı harıka sıcak spot ışıklandırma gelin damt giriş yeri ve kıvılcımlar falan hoş bir yer öbür yerlerin eksisi çok bende

dedğin doğru düğün eğlencelı olsun yer zman farketmıyor bende nişanlımı seviyorum ama mükemmelıyetçiliktende geri kalmıyorum

1 hafta önce yaparsam istedığim salon musait canım :) sanırım 1 hafta önce yapacagım kınayı napalım içime sinsinde :)

Inanamiyorum en guzel zamanlarini boyle gereksiz konularla mahvedrn hemcinslerime.bende yeni evli sayilirim.hangi salon olmus falan hic umrumda olmadi.onemli olan esimle evleniyor olmamdi.boyle seyleri hayatinizin merkezi yapmayin.hayatinizin merkezi esinizle evleneceginiz olsun.madem sizin icin onemli ben uc salon arasinda bi fark goremedim.hatta ikinci salon daha guzel inan.

insanlar farklı farklıdır sizin önemsemediğiniz detaylar kimileri için çok mühim olabilir bende detaycı bir insanım elimde değil...planlı programlıyımdır...tesekkurler fıkırlerınız ıcın

kına bana göre son derece gereksiz bir ayrıntı. yani olmasa ne olacak?
ama adetleriniz gelenekselci yöndeyse bir şey diyemiyorum.
içine sindiği yerde yap o halde. 1 hafta önce olsun ne olacak?hem düğünden 1 gün önce olunca çok yorucu oluyor. ben de kına gecelerini anlamıyorum. bir gün önce zaten koşturmaca, sabahı kalk erkenden yine aynı.. ne güzel 1 hafta önce yaparsın. sonra eksik detaylara bakarsın. evinde son kez dinlenirsin.
en büyük derdin bu olsur umarım..

bende düğün mekanı konusunda çok takıntılıydım her şey çok güzel olsun şöyle olsun böyle olsun plan yaptım durdum ama o iş öyle olmuyormuş başkasının düğününe gidersin şiir gibi gelir hayaller kurarsın vs. sonra kendi düğününde öyle olsun istersin nitekim benim kide öyle olmuş çok güzeldi çok eğlendik diyorlar benimse tek hatırladığım yorgunluk onun için çok takılıp stres yapma inan insan unutup gidiyor birde çok takınca illaki aksi giden bir şeyler oluyor üzülme yani yap kınanı 1 hafta öncesinde gelen gelsin

sıkmayın canınızı herşey bi şekilde hallolur. Buarada ben 2 numaralı mekanı beğendim, fena diil bence

hıc bos gun yokmuymus yakın tarıhte

Ben salonların arasında pek fark göremedim.
Ama hangisi içinize siniyorsa orda yapın bence.
Kınayı 1 hafta önceden de yapabilirsiniz.

Mutluluklar :)

Son düzenleme:
Bence 3ü de birbirinin aynı belki de ben salon düğünü sevmediğim için öyle gelmiştir ama neyse

Kınayı cuma yapsan hem düğünden önce kına yorgunluğuda olmaz. Şehir dışından gelenlerde birgün izin slıp gelebilir. Zaten önemli olan sevdiğin kişelerin orda olması değilmi.

düğün yapmayacağım için kınayı uygun gördüm kına büyük düğün gibi olacak...
1 hafta arayla olacak ailelerde öyle düşündü .çok teşekkür ederim fikirlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…