kalemkutu amin canım inşallah. Benimde tek tesellim o. eğer benm için hayırlıysa onu unutmayım ama hayırlı değilse içimden sök at sevgisini diye dua ediyorum....
canancım gerçekten seni çok iyi anlıyorum. içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum. madem oğullarını böyle çok düşünüyorlar o güzel oğullarına öğretselermiş ya "gelinim şöyle olmazsa kabul etmeyiz" diye. bunların hepsi bahane. hadi seni öğretmen gelin istiyoruz diye istememişler. benim bir sebebim bile yok.ki seninde çok saçma, hani aklım mantığım onuda kabul etmiyor zaten. ama benim bir sebebim bile yok. ailesiyle tanışmadan önce, haber getiriyodu annesinden babasından. gelinimizi ne zaman istemeye gidiyoruz diye. bir tanıştım, ne olduysan köyden başkası olmaza çevirdiler lafı. ya beni beğenmediler tip olarak. bunuda düşündüm ama erkek arkadaşım gün içinde en az 5 kere sen gerçekmisin, ruyamısın ne kadar güzelsin derdi. eğitim desen zaten iyi bir eğitim alıyorum. okuyorum diye ev işi yemek vs bu tarz işleride boşvermiş değildim. kısacası ne aradılarda bulamadılar çok merak ediyorum.. Seninki gönüllerine göre öğretmen bir kız, benimkide köyden bir kız bulsun.. Her geçen saniyelerinde yürekleri sızım sızım sızlasın, bize ettikleri akıllarından çıkmasın...
kpss sınavından önce sürekli arıyodu şu aralar kesildi çünkü atanmam yine kesin değil atanırsan bırakmam seni diyo. bunun aileside aradılar konuşular kaç defa .ama atanırım diye düşünmüşler olmayınca vazgeçtiler.ondan sonra kaç kişi teklif etti kimsenin yüzünü bile görmek istemiyorum erkeklerden tiksindim o bana bunu yaptık ki bi başkası ne yapar hem bidaha imkansız böyle sevemem
canan, gerçek sevgi gerçek aşk bu değilki. ne demek yani atanırsan seni bırakmam. ya seni seviyorsa, sen ev kızı olsanda kabul eder. meslekle yada çalışıp çalışmamakla ne alakası var. canım iyi düşün kafanı karıştırmasına izin verme. işin içinde olduğumuz zaman gözümüz görmüyor. babanı kaybetmişsin başın sağolsun. bak ne acılar var dünyada. o bile bunu yaptıysa başkası neler yapar diyorsun. haklısın bende güvenmiyorum kimseye. ama herkeste bir değilki.. sen önce oturup karar ver. bu adam seni atanırsan istiyor, ne yani atanmazsan sevgisi bitmişmi olucak... biz evlenelim, sen atanmayı bekle de diyebilirdi. iyi düşün canım. allah yardımcın olsun... işte böyle bunlar. Bi söz var ya, ne gözünü alabildin nede gözealabildin diye. Madem seviyosunuz dursanıza aşkınızın arkasında mertçe
kıyamam canım yaseninki çok zor çok çok zor hemde. Erkekler için kaçış yolu çok fazla. Ben seni üzdüm, sen daha iyilerine layıksın.. Madem daha iyisine layığım neden duygularımla oynadın. Mesela kime layığım, örnek gösterebilirmisin?? Bi kere insan sevdiğini başkasıyla paylaşamaz. Düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor. O resmen elleriyle seni başkasına veriyor. Aklım almıyor, gerçekten almıyor. Sen bu kızla evlilik hayali kurmuşsun, nişan hazırlığı yapmışsın. Herşey ne kdar basitmiş.. İnan bizler aptal değiliz, gerçekten değiliz. Bizler sadece insanların ne derece dönek, ne derece yanardöner ne derece yalancı olduğunu ölçemiyoruz sadece. Benim erkek arkadaşımda derdi bana, gerçekmisin sen ne kadar güzelsin diye. Evet çirkin bir kız değilim ama ona hep derdim, senin gözlerin beni güzel görüyor senin sevgin görüyor diye. Konsere giderdik, konser boyu sanatçıyı izlemezdi beni izlerdi.. Hem sevgisi hem hayranlığı vardı, yanından ayrılırken iç çekerdi. Uzun lafın kısası seni bir Allah bir ben çok iyi anlarım diyebilirim. İnsan düşünüyor, bu yaşadıklarım bile hayal oldu ben daha neye tutunucam, neye inanıcam neye güvenicem diye. İnsan olarak biz birtek kendimize güvenicez. İnanırmısın ayrıldıktan sonra dışarı çıkamaz oldum. Hayatımın her anında onunla yaşamışlığım birşeyler var. Ya Burger King menüsüne bile bakarken gözlerim doluyor, yemekte köfte varsa yiyemiyorum, emniyet kemerimi takarken bile gözlerim doluyor... Saçlarımı maşalarken, makyaj yaparken, yada beyaz bir kıyafet giyerken... Hepsinde bir anısı var, hepsinde bir yorumu var... Onu o kadar dahil etmişim ki hayatımın her anına şuanda kopamıyorum bir türlü... Gelir misin gider misin derken, o misin soru eki var ya.. o bile içimi parçalıyor. o kadar güzel rica ederdi ki... Ama geçmeli, geçmek zorunda.. Ben anılarımı yok etmeye başladım. Tanıştığımız günden bu güne günlük yazıyordum.. Önce günlüğü parçaladım.. Sonra ondan kalan anıları yavaş yavaş.. İçimdeki sevgi azalıyormu, tabiki hayır.. Hatta acım gün be gün dahada artıyor sanki. Ama geçmeli geçmek zorunda bir şekilde hayatıma devam etmek zorundayım. Çok acı çekiyorum ama geçmek zorunda
kıyamam canım yaseninki çok zor çok çok zor hemde. Erkekler için kaçış yolu çok fazla. Ben seni üzdüm, sen daha iyilerine layıksın.. Madem daha iyisine layığım neden duygularımla oynadın. Mesela kime layığım, örnek gösterebilirmisin?? Bi kere insan sevdiğini başkasıyla paylaşamaz. Düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor. O resmen elleriyle seni başkasına veriyor. Aklım almıyor, gerçekten almıyor. Sen bu kızla evlilik hayali kurmuşsun, nişan hazırlığı yapmışsın. Herşey ne kdar basitmiş.. İnan bizler aptal değiliz, gerçekten değiliz. Bizler sadece insanların ne derece dönek, ne derece yanardöner ne derece yalancı olduğunu ölçemiyoruz sadece. Benim erkek arkadaşımda derdi bana, gerçekmisin sen ne kadar güzelsin diye. Evet çirkin bir kız değilim ama ona hep derdim, senin gözlerin beni güzel görüyor senin sevgin görüyor diye. Konsere giderdik, konser boyu sanatçıyı izlemezdi beni izlerdi.. Hem sevgisi hem hayranlığı vardı, yanından ayrılırken iç çekerdi. Uzun lafın kısası seni bir Allah bir ben çok iyi anlarım diyebilirim. İnsan düşünüyor, bu yaşadıklarım bile hayal oldu ben daha neye tutunucam, neye inanıcam neye güvenicem diye. İnsan olarak biz birtek kendimize güvenicez. İnanırmısın ayrıldıktan sonra dışarı çıkamaz oldum. Hayatımın her anında onunla yaşamışlığım birşeyler var. Ya Burger King menüsüne bile bakarken gözlerim doluyor, yemekte köfte varsa yiyemiyorum, emniyet kemerimi takarken bile gözlerim doluyor... Saçlarımı maşalarken, makyaj yaparken, yada beyaz bir kıyafet giyerken... Hepsinde bir anısı var, hepsinde bir yorumu var... Onu o kadar dahil etmişim ki hayatımın her anına şuanda kopamıyorum bir türlü... Gelir misin gider misin derken, o misin soru eki var ya.. o bile içimi parçalıyor. o kadar güzel rica ederdi ki... Ama geçmeli, geçmek zorunda.. Ben anılarımı yok etmeye başladım. Tanıştığımız günden bu güne günlük yazıyordum.. Önce günlüğü parçaladım.. Sonra ondan kalan anıları yavaş yavaş.. İçimdeki sevgi azalıyormu, tabiki hayır.. Hatta acım gün be gün dahada artıyor sanki. Ama geçmeli geçmek zorunda bir şekilde hayatıma devam etmek zorundayım. Çok acı çekiyorum ama geçmek zorunda
yok canım aramadıen son çok kötü kavga etmiştik. onu buraya yazmadım sanırım. Nete geldiğimde yazmıştı şekerim hg falan diye. Artık patlama notkasındaydım. konuşmamız lazım dedim konuşalm dedi. neyim ben dedim, sus diyince sus konuş diyince konuş gel diyince gel git diyince git, kölenmiyim dedim... ondan önceki gün keyfim baya yerindeydi, yine nette konuşurken laf arasından beni iftara davet etti. daha doğrusu etmedi, garip bir konuşma geçti. yarın gelicekmisin falan dedi, bende nereye gelicemmi dedim. iyi off evde otur diye sitem yaptı. güya beni iftara davet etmiş!!! çok zoruma gitti.. önceden, daha doğrusu çıkıyorken 2 günde bir görüşüyorduk. o zaman sorardı yarın gelicenmi diye. buda benim çok zoruma gitti, yani o kadarmı değersizim ben, birlikte iftar yapalım hemde konuşuruz diyemedi bunun üzerine ertesi gün patladım işte ona. kölenmiyim dedim. ne sanıyosun beni, kırılabileceğimi hiç düşünmüyomusun dedim. birde onunla birşey konuştuğumuz zaman, işine gelmiyorsa hemen tersliyor. iyi o zaman arama bi daha, çıkıyorum ben işim var diye. buda beni deli ediyor.. bunuda söyledim. sana laf söylenmiyo, hemen tersliyosun, idare edemiyorum artık dedim. eğer hayatından çıkarmak için bahane arıyorsan arama, hayatında fazlalıkmışım gibi hissediyorum dedim. ne bahanesiymiş, fazlalık değilmişim, eksikleri varmış ben onu bile tamamlamışım falan.. ama bunları benden duygduğuna inanamıyormuş. eski burcusunu istiyormuş o. o herşeyini kaybetmiş, tüm benliğini kaybetmiş. sen kişiliğini kaybetmişsin dedim.. bana laf arasında o şaşkınlıkla son kez aşkım dedi beni çok üzdün bunları söylediğine inanamıyorum dedi. onun bana yaptıklarının yanında benimki devede kulak misali... ben gerçekten çok iyi ayakta kalmışım.. neyse dün aradım ben dayanamadım. böyle kırgın olma demek için açmadı. msj attım baya ısrarla, sonunda geldi nete. artık herşey bitmişmiş, sırf ogün söylediğim sözler yüzünden. elini vicdanına koy, bu kadarmı basit dedim. tamam ayrıydık ama içimde bir umut vardı benim, şimdi o da yok artık sevmiyosan açıkca söyle dedim. seviyorum dedi. ben çıkıyorum netten bir daha arama dedi. ya biliyorum ki o bana kırıldı o yüzden arama diyor böyle olmaz dedim, herşey biticeksede benim sözlerim yüzünden olmasın dedim. bana alındığın nokta neyse söyle dedim. işim var çıkmam lazım dedi. yarın konuşalım o zaman dedim, tmm dedi. bugünde gelmedi hala nete. gelirmi bilmiyorumda.. çok canım yanıyor, bunun tarifi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?