Aradı... Sanki hiçbirşey olmamış gibi.. Sanki benden gitmemiş, ben onca acıyı çekmemişim..
Telefonu duymamışım. 2 sefer aramış. Noldu diye aradım. Müsaitsen nete gel dedi. Neyse gittim konuştuk. Aniden 'şekerim' oldum!! şekerim derdi bana... LAf lafı açtı laf lafı... Sayıp sövcektim, nasıl olurda birşey olmamış gibi davranırMübarak gün sus, dedim kendi kendime.. Sana ne söylersem söyleyim ne derdimi anlatabilirim, nede sen beni anlayabilirsin dedim. Anlat dedi. ANlayamazsın dedim. Çünkü sen, bir gün önce çok mutlu olup ertesi gün terkedilmedin... Ben son buluşmamızda sormuştum sana, ayrılık istiyorsan söyle demiştim, ağzından çıkan her söze inanıyorum demiştim ama sen günahıma girdin dedim... Ben senden ayrılmadım demezmi güldüm. Cidden sadece güldüm. Ayrılmamışız!!!!! Paşaya bak hele!!! 'uzak dur benden' diyişin suratıma tokat gibi yapıştı sen ne deidğinin farkındamısın dedim. Herşey üst üste gelmişmiş, çok sinirliymişmiş... fesuphanallah... Allah aşkına çok merak ediyorum dedim, seni sinirlendirip beni bu derece perişan eden bu derece üzen şey ne? İnşallah değmiştir dedim... Yok efendm ben seni unutamam, çok zor, seni çok seviyorum... Bunları bana söyledi, ve ben mutlu olmadım. Günlerce onun için ağlayan ben, bu cümlelere mutlu olmadım. Biz seninle mutluyduk dedim. O mutluluğu bırakmaya niyetim yok dedi. Bırakmasaydın o zaman dedim. Benimle uzaklara gelirmisin dedi. BU cümleden sonra artık nasıl ciddi konuşabilirdim. Ti ye aldım tabiki... Çok uzaklara gitmeye gerek yok kuzum, topla bavulunu gel bize dedim. Senin ailen karşı çıkıyor benimki bize karışmıyorduki!!!! dedim... Sonra ciddi ciddi sormaya başladı, nikahımız olursa kimse birşey diyemez demezmi.. Habiyallahuvenimelvekill.... sen ne diyon ya dedim. sinirlendim sonra durdum dalga egçer gibi dedimki, ben göze alsam sen alamazsın dedim.. sen daha ilişkine sahip çıkamadın, ne evlenmesi be adam.. hem ben seni kabul edicemmi artık, bir sorsana... öyle işte... az öncede sildim tamamiyle msn imden... Acım gittikçe azalıyor. Şu mübarek günlerde hep dua ediyorum.. O bu değil, tek çıkış yolu Rabbim.. Rabbim herkesin acısını dindirsin...
mesra inanmıyorum ya sanki aynı kişiikimizlede çıkmış aynı şeyleri yaşamışız ya ben ah ettim ama hemde çok allah gözyaşımın hesabını sorsun bana acı çektirenlerden. sebepsiz yere günahıma girdiler öğretmen kızsa dertleri öğretmen bulsalardı benden ne istediler eminim ama allah onlara öyle bir gelin verecek ki öyle pişman olacaklarki bende duyacam.
saciuzunaklikisa annemde aynı şeyleri söyledi. Herkesin yetişme ortamı bir değil dedi. Benim 18 yaşında erkek kardeşim var, o bile kendi kararlarını kendisi verir, bizlerde saygı duyarız. Ama her aile fikirlerine saygı duyabileceği evlat yetiştiremiyor demekki.. Evet onu çok seviyorum, diyorum ya iliğime kemiğime işlemiş sevgisi. Ama kızgınlığım dahada ağır basıyor.. Nenden böyle yaptı diye kendi kendime sorunca kafayı yiyecek oluyorum. Benim gözüm hiçbirzaman parası olsun, zengin olsun, yakışıklı olsun gibi şeylerde değildi. Sadece kişiliği olsun ve bana huzur versin istedim. Tek ihtiyacım olan şey buydu çünkü. Evet huzuru verdi ama kişiliği yokmuşHani erkek dediğin masaya yumruğunu vurduğunda sözünü dinletmeli, sözünü kabul ettirmeli. Bir ailesine karşı değil, herkese karşı. Dürüst olmalı.. Şimdiyi geçtim, hadi evlensek çoluğum çocuğum olsa kendi kişiliğinde bile annesinin sözü geçen bir adam nasıl çocuk yetiştiricek.. Yada bana nasıl yeticek.. Gerçekten büyük yanlışlardan dönmüşüm sanırım...
cannan, öyle insanların diğer tarafta yatıcak yerleri yokne demek ya atanamadı diye istemiyorum demekk bu insanlar kendilerini ne sanıyorlar. Sana dil uzatan neymiş, prof mu? Doç mu? tabiki değil.. zaten öyle kültürde olan insanlar olsa böyle ayıp yapmazlarmış. Sizin ilişkinizde cam kırıkları üzerindeymiş, iyi ki nişanlanmamışsınız canım. Ben çok çiftler biliyorum düğün haftasında anlaşamayıp ayrılan. İnsan sevdiğinin onun için neler yapabileceğini zor zamanlarda görüyor. Ve bizimkiler bu zor zamanları ne yazıkki aşamadılar. Pes ettiler. Anneciklerinin laflarını dinlediler. Bende yemeden içmeden kesildim. Zaten şimdi ramazan, oruç tutuyorum. İftarda bile yiyesim yok. Herkes şaşırıyor sen nasıl acıkmıyorsun diye. Benim içim kan ağlıyor ne acıkması Ama kendimizi çok üzmeleyim. Buda bir sınav neticede. HEp duygulanıp ağlayacağım zaman (yeteri kadar ağlıyorumda zaten) düşünmeye çalışıyorum, bu göz yaşlarının kaç damlasını acaba yaratan için döktüm diye. Vicdanım sızlıyor. Sende metin ol canancım. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler. Bizlere sebep olanlar bin beterlerini yaşasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?