Evlilik sıkıcı mı?

İşte evlenelim de beraber uyuyup gözümü ilk açınca seni göreyimden ibaret değil evlilik
Görüyosun
Lakin dizilerdeki gibi makyajlı, saçı başı düzgün ya da baklavalı bi adamla olmuyo bu
Kah rimelin akmıştır temizlemediysen, kah çapar vardır Eşinde de ayva göbeği olabilir mesela
Lay lay lay süslenip buluşma vaktine çıktığından hazırlanma aşamasını bilmiyosun işte
Kah çoraplar bi yere atılmıştır onu arar giyinir, kah saçını yatırır filan
Bunlara şahit olacaksın
Hazır bi lokantada yemek te her zaman olmaz, eve gelip yemek yapacaksınız
Ah çalışıyorum işten geldim nerde annemin sıcak yemeği diye burnunun direği sızlayacak, ayılacaksın

Doğum kısmına hiç girmeyeyim, önce bunlara bi alış. Herşey alıştıra alıştıra

Çok monoton bi ailem var öyle böyle değil,anneme bazen derim biraz cilve yap kavga çıkar sudan sebepten yok biz böyle huzurluyuz der,bana çok sıkıcı geliyo aradığım şey aşkın sürekli canlı kalması ama bu zor görünüyo

Aşk hergün kavga etmek midir ?
Annen ununu elemiş eleğini asmış bence

Nasıl ya balayında sürekli oyunmu oynadı
Ne sandın sen bizim bir L Koltuğumuz var hep dip dipeyiz ama ben genelde kk dayım eşimde oyun oynuyor cepte hoş aynı oyunu bende oynuyorum oyuna karşı değilim bizimki gibi bir oyun olunca kavga bile etmiyorsun biz mutlu mesutuz halimizden ayrıca sende fazla dizi film falan izleme

Nişanlımı çok seviyorum birlikte zaman geçirmek çok eğlenceli ama ben evliliği sevmiyorum sanırım ve geçenlerde beni kaybetme korkusu yaşadığını itiraf etti e biz evlenince böyle bi korku kalmıcak o zaman benim nasıl bi hamlem olucak bilmiyorum

Niye ben sıkıcı oluyomuşum hepiniz burdan çıkmıyosunuz bende bunu merak ediyorum
sen de buradan hiç çıkmıyorsun. Demek.ki sen de çok sıkıcı hayat yaşıyorsun. :) O zaman bir de evliliği dene.
Bununla kiyaslanir mi hiç yau ?

Evlilik bazen heyecanlı, bazen sıkıcı , bazen güzel bazen yük , çoğu zaman düzenli bir hayat. Hepsi bu.
Hayat arkadaşını bulmussan en monoton hali bile güzeldir. Son bir oda da o bir odada olsa da bazen yine de aynı çatı altindasinizdir.

Akışına bırakmak lazım. Plan değildir evlilik.

Yok oyuna karşı değilimde balayında ilginç geldi

Aşkı sen canlı tutsan kocan yemekten sonra elinde kumandasıyla uykuya yatırır
Bazı gerçekler var değişmez evlilik monoton değil yorucu hele birde çocukluysan sen evde koca işte canı çıkar insanın sonra horlaya horlaya uyursun atraksiyonu rüyanda görürsün
Hayatta sağlık ve huzur gibisi yok bunlar bile büyük nimet...

tamamen ilişkiye- insana göre değişir
herşey gibi evliliği canlı tutmak için de bazen çaba harcamak gerekir (bu kırmızı don anlamına gelmiyor, bazen ne kadar yorgun olsan da haydi biraz dışarı çıkalım diyen eşine, evet diyebilmek gibi)
20 senedir eşimle birlikteyiz, hala monotonlaşmadı (sevgililik + evlilik)
evet KK'da yazıyorum ama tüm gün eşimleydim
maç seyretmek dahil bir sürü şey yaptık
illa evliyiz diye herşeyi birlikte yapacağız, zevklerimizin hepsi aynı olacak diye birşey yok
evli değilken de yoktu
şimdi o beyaz futbol seyrediyor, ben de hem seyredip hem yazıyorum

Buraya çok nadir girebiliyorum aslında,en iyisi akışına bırakmak

Bi de çoğu insan masa başı çalışıyor ve işyerinde kk ya griyor
Bu bi kıstas olmasın yani
Ben akşamları hiç girmem normalde ( Kızımla ilgilenirim )
Arada uyku tutmaz evdekiler uyumuş olur böyle dalarım kk ya işte, o da yarın tatil diye tuzum kuru : )
Kızım uyumasa hala girmezdim

Maşallah size 20 sene çok uzun ben 20 senede neler yaşarım :)

Kimisi yapışık ikiz olmak ister
Arkadaşlarıyla çıkmasına bile izin vermez
Ben böyle şeyleri sevmem
Evlenmek esaret olmamalı

Belki sen öyle seviyosundur
Sana benimki sıkıcı gelir
Ben bazen kızkıza toplanırım, eşim de arkadaşlarıyla maç yapar filan
Sen buna sinir krizi geçire de bilirsin

Bana da senin ki sıkıcı gelir mesela
Evlendik diye esir miyiz yahu derim cırlarım
Kime göre neye göre ' sıkıcı ' orası tartışılır yani

Benim kıskançlıklarım daha farklı konularda oluyo genelde oda bana karışmaz bende ona hatta daha iyi olur birbirini özler insan

Eşine de bağlı dediğin gibi bir evlilik her konudan konuşabilmeni gerektirir.. Gündem tarih siyaset bilim felsefe.. Ben eğitim seviyelerinin hemen hemen eşit olan insanların evlenmelerinden yanayım, iki ilkokul mezunu birey pek ala kendi alanlarına göre konuşacak pek çok konu bulurlar, iki üniversite mezunu da öyle. Ama bir ilkokul ve bir üniversite mezunu ortak konu pek bulamazlar, aynı düşünce yapılarına sahip olabilirler iyi de anlaşabilirler ama hep aynı kalırlar sadece ortak konuları konuşabilirler.
Bir de çocuk olunca işin boyutu hepten değişiyor.
Ama söylediklerimden şunu anla ki önemli olan konuşabileceğin bir insanla olmak çünkü kadınlar konuşmadan yaşayamazlar..

aynen katılıyorum

herşey birgun monotonlaşıyor ki.. evlilikde öyle. evlilik nedir ? iki insanın biribirini sevip yada sevdiğini sanıp aynı evi paylaştığın da mutlu olmayı umduğu, diğer insanların karşı çıkmadan rahat rahat seviştiği bir muessedir.
evlilikte herşeyi kocanla yaparsın diye bir kaide yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…