- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Çok monoton bi ailem var öyle böyle değil,anneme bazen derim biraz cilve yap kavga çıkar sudan sebepten yok biz böyle huzurluyuz der,bana çok sıkıcı geliyo aradığım şey aşkın sürekli canlı kalması ama bu zor görünüyoAileniz nasıldı
Moton değil miydi yahu
Benim ailem monoton denen cinstenti
O yüzden değişik hayallerim yoktu
Sorun olmasın da monoton takılalım
Ha bi de dışarı gezmeye çıkalım, yeter
Sen ne arıyosun mesela evlilikte ?
Sor söylerim
Aşk hergün kavga etmek midir ?Çok monoton bi ailem var öyle böyle değil,anneme bazen derim biraz cilve yap kavga çıkar sudan sebepten yok biz böyle huzurluyuz der,bana çok sıkıcı geliyo aradığım şey aşkın sürekli canlı kalması ama bu zor görünüyo
Ne sandın senNasıl ya balayında sürekli oyunmu oynadı
Nişanlımı çok seviyorum birlikte zaman geçirmek çok eğlenceli ama ben evliliği sevmiyorum sanırım ve geçenlerde beni kaybetme korkusu yaşadığını itiraf etti e biz evlenince böyle bi korku kalmıcak o zaman benim nasıl bi hamlem olucak bilmiyorumAdam o zaman nişanlılığınızın pamuk ipliğine bağlı olduğunun farkında, ondan onca eziyete rağmen gıkını çıkaramıyor. Ola ki evlenirseniz köprüyü geçmiş olacak hakkaten.
Sen de bence şu an ayrılmak istiyorsun, kendin cesaret edemiyorsun bunu yapmaya adama bunca işkenceyi yapıyorsun o ayrılsın diye ama o da ayrılmıyor.
Doğru bir konu açmışsın bence, gerçekten evlilikten beklentini ve aslında evliliğin ne olduğunu görmen kararını netleştirebilir.
Bir de sen nişanlını seviyor musun? Yoksa onun sana olan ilgisini mi seviyorsun? Bunu da düşün.
sen de buradan hiç çıkmıyorsun. Demek.ki sen de çok sıkıcı hayat yaşıyorsun. :) O zaman bir de evliliği dene.Niye ben sıkıcı oluyomuşum hepiniz burdan çıkmıyosunuzbende bunu merak ediyorum
Yok oyuna karşı değilimde balayında ilginç geldiNe sandın senbizim bir L Koltuğumuz var hep dip dipeyiz ama ben genelde kk dayım eşimde oyun oynuyor cepte hoş aynı oyunu bende oynuyorum oyuna karşı değilim bizimki gibi bir oyun olunca kavga bile etmiyorsun biz mutlu mesutuz halimizden ayrıca sende fazla dizi film falan izleme
Evet bende şaşırdım baya ama biz evlendigimizde 20 yasindaydik ikimizde 3 sene oldu evleneli o zaman cocukmusuz diyorum ama hala anlatıp gülerim ben eşim kendini kötü hisseder nasıl yapmışım diye kendine sasiriyoNasıl ya balayında sürekli oyunmu oynadı
Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
Buraya çok nadir girebiliyorum aslında,en iyisi akışına bırakmaksen de buradan hiç çıkmıyorsun. Demek.ki sen de çok sıkıcı hayat yaşıyorsun. :) O zaman bir de evliliği dene.
Bununla kiyaslanir mi hiç yau ?
Evlilik bazen heyecanlı, bazen sıkıcı , bazen güzel bazen yük , çoğu zaman düzenli bir hayat. Hepsi bu.
Hayat arkadaşını bulmussan en monoton hali bile güzeldir. Son bir oda da o bir odada olsa da bazen yine de aynı çatı altindasinizdir.
Akışına bırakmak lazım. Plan değildir evlilik.
Maşallah size 20 sene çok uzun ben 20 senede neler yaşarım :)tamamen ilişkiye- insana göre değişir
herşey gibi evliliği canlı tutmak için de bazen çaba harcamak gerekir (bu kırmızı don anlamına gelmiyor, bazen ne kadar yorgun olsan da haydi biraz dışarı çıkalım diyen eşine, evet diyebilmek gibi)
20 senedir eşimle birlikteyiz, hala monotonlaşmadı (sevgililik + evlilik)
evet KK'da yazıyorum ama tüm gün eşimleydim
maç seyretmek dahil bir sürü şey yaptık
illa evliyiz diye herşeyi birlikte yapacağız, zevklerimizin hepsi aynı olacak diye birşey yok
evli değilken de yoktu
şimdi o beyaz futbol seyrediyor, ben de hem seyredip hem yazıyorum
Hahaha olsun oda heyecandan napıcağını şaşırıp oyun oynamışEvet bende şaşırdım baya ama biz evlendigimizde 20 yasindaydik ikimizde 3 sene oldu evleneli o zaman cocukmusuz diyorum ama hala anlatıp gülerim ben eşim kendini kötü hisseder nasıl yapmışım diye kendine sasiriyo
Benim kıskançlıklarım daha farklı konularda oluyo genelde oda bana karışmaz bende ona hatta daha iyi olur birbirini özler insanKimisi yapışık ikiz olmak ister
Arkadaşlarıyla çıkmasına bile izin vermez
Ben böyle şeyleri sevmem
Evlenmek esaret olmamalı
Belki sen öyle seviyosundur
Sana benimki sıkıcı gelir
Ben bazen kızkıza toplanırım, eşim de arkadaşlarıyla maç yapar filan
Sen buna sinir krizi geçire de bilirsin
Bana da senin ki sıkıcı gelir mesela
Evlendik diye esir miyiz yahu derim cırlarım
Kime göre neye göre ' sıkıcı ' orası tartışılır yani
Kimisi yapışık ikiz olmak ister
Arkadaşlarıyla çıkmasına bile izin vermez
Ben böyle şeyleri sevmem
Evlenmek esaret olmamalı
Belki sen öyle seviyosundur
Sana benimki sıkıcı gelir
Ben bazen kızkıza toplanırım, eşim de arkadaşlarıyla maç yapar filan
Sen buna sinir krizi geçire de bilirsin
Bana da senin ki sıkıcı gelir mesela
Evlendik diye esir miyiz yahu derim cırlarım
Kime göre neye göre ' sıkıcı ' orası tartışılır yani
Buna sevindimBenim kıskançlıklarım daha farklı konularda oluyo genelde oda bana karışmaz bende ona hatta daha iyi olur birbirini özler insan
herşey birgun monotonlaşıyor ki.. evlilikde öyle. evlilik nedir ? iki insanın biribirini sevip yada sevdiğini sanıp aynı evi paylaştığın da mutlu olmayı umduğu, diğer insanların karşı çıkmadan rahat rahat seviştiği bir muessedir.Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?