- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Elif kim Ya cok mu dertli kednısıŞimdi elifin konusunuda bekliyorum bakalımyoksa kocişiyle tatildemi
O yuzden adama surekli hayatı dar ediyorsun anlasilan..Önemli olan sizin bu şekilde mutlu olmanız ama ben bu şekilde mutlu olamam işte bana olay lazım :))
Bayıldım bu bakış açısına. O zamann bekarlığımızaEvlendiğin kişiye her zaman özgürce hatta devlet onayı ile dokunabiliyorsun,bunun heyecan neresinde kalır yaaa.
Dokununca biri görmesin ayıp olur diye heyecan yapınca güzel bu işler,evlenince dokunmayınca saçma oluyor.
Sen hiç burada sevgilim bana dokunmuyor vs diye şikayet konusu açan gördün mü?Görsen de yorumlar kaşınıyon mu gibi olur.
Evliler açınca aa kesin sorunlu doktora git ya da gay mi diye yorumlar.
Heyecan dediğin olması zor ya da olmaması gereken konularda olur evlilikte değil.
Canim benim esimde pesimde çok koştu beni çok sevdiYani şuan bakıyorum durduk yere kavga çıkarsam bile peşimden gelen birisi var ama evlenince aynısını yaptığımda üff salla diyen birisi olucak belki yani beni tınlamıcak,üzüldüm senin adına inşallah iyiki evlenmişim diyeceğiniz günler gelir
Icinde sen varsan asla değil homeostas. sürekli aksiyonsun
Mor cilek, elif, homeostas koalisyon yapıp dünyayı ele geçirsin gibi bir fikrim var ne dersin
Vallaha bu işlerden niyet önemli atraksyon yaşamak için evlenirsen turpta çıkabilirBence sen hazır değilsin biraz daha büyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?