Evlilik sıkıcı mı?

Önemli olan sizin bu şekilde mutlu olmanız ama ben bu şekilde mutlu olamam işte bana olay lazım :))
O yuzden adama surekli hayatı dar ediyorsun anlasilan..
Sen evlilikten ne bekledigini, hazir olup olmadigini iyi bi sorgula bence.. Sevdigin adamla uyumak sana haz vermiyorsa, 'olay lazim' diye sacmaliyorsan, bence kimsenin basini yakma; buna kendin de dahilsin..
Heyecan, atraksiyon yasamak demek illa bi olay cikmasi olay olmasi demek degil; senin duruma bakisinla alakali.. Kimini lunaparka götürürsün moron gibi takilir, kimisi evini neseyle doldurur bi yuruyusuyle..
Ayrica burdaki kadinlar isi gucu birakip, bos bos sıkıcı sekilde KK'da takilmiyorlar, surekli niyet okumaktan ve cikarim yapmaktan da vazgec; cok yanilirsin boyle..
Ben mesela, hem calisiyorum, hem baska sorumluluklarim var cevrem var, hem de KK'da aktifim.. Hayatim da seninkinden cok daha renklidir, sosyalimdir.. (Sıkıldıkça nisanlisina sarip burda konu acan sensin; ordan boyle dusunuyorum)
O nedenle, şu düğünün olmadan, iyice bi silkelen ve ne bekledigine karar ver..

Evlendiğin kişiye her zaman özgürce hatta devlet onayı ile dokunabiliyorsun,bunun heyecan neresinde kalır yaaa.
Dokununca biri görmesin ayıp olur diye heyecan yapınca güzel bu işler,evlenince dokunmayınca saçma oluyor.
Sen hiç burada sevgilim bana dokunmuyor vs diye şikayet konusu açan gördün mü?Görsen de yorumlar kaşınıyon mu gibi olur.
Evliler açınca aa kesin sorunlu doktora git ya da gay mi diye yorumlar.
Heyecan dediğin olması zor ya da olmaması gereken konularda olur evlilikte değil.

kavgayi hic sevmiyorum evlilikte yuksek sese salak malak lafina bile cok incinirim.yani evlilikte hos olmuyor..insan gibi konusmak anlasmak varken kavgaya gerek yok..ha dedigin gibi kavga edip birden sarilsanda icin sogumuyor filmlerdeki deki gibi birden kavga edip sarilma falan oluyo oyle aksiyon istiyon herhalde..aslinda evlilik cok guzel bi paylasim sen evliligine renk degisiklik guzellik katmaya calisirsan mutlu olursun tabi hersey karsilikli yapilmali.

Bayıldım bu bakış açısına. O zamann bekarlığımıza

Ben panik atak hastasıyım mesela,emrivaki işler ani değişiklikler sorunlar bana atak olarak geri dönüyor, yapı olarakta istikrar severim o yüzden evlilik bence güzel, yani heyecan olupta ne olacak bi gün dağa tırmanıp ertesi gün kopekbalıklı havuza mı dalınacak,yapsan bile onlarda sıkacak bir süre sonra, her gün kavga et barış kavga et barış bu da rutin olacak arkaya bi bakacaksın saygı yok olmuş

Nasuh Mahrukiye sorabilsek keske Evereste ikinci tırmanışı ilki kadar heyecanlı mıydı bu işler böyle

ben cogu zaman esım eve ıs getırdıgınde burdayım gece
yanında oturu pc yı yanıma alıp acılan konuları ona okuyorum
bız cok eglenıyoruz acıkcası ... evlendıgıme bı an bıle pısman olmadım

Canim benim esimde pesimde çok koştu beni çok sevdi
Mesele onun sevmesi değilmiş ki ben bunu sonradan anladım
Dilerim sende pişman olmassin

Icinde sen varsan asla değil homeostas. sürekli aksiyonsun

Mor cilek, elif, homeostas koalisyon yapıp dünyayı ele geçirsin gibi bir fikrim var ne dersin

Hükümet düşürür bunlar bacım

Yatakta yatarken vıdı vıdı konuşmak demek .Tek başına bunu yapmıyorsun işte! !!ortak sorunları senin gibi üstlenen aynı tasaları dertleri geçim sıkıntısını paylaştığın biri oluyor. ...annemle babam her gün konuşurdu. Sesleri gelirdi yatakta. Bütün dedikodular günün olayları, ekonomik olayları konuşurlar. Öf allahım sıkılmiyor artık mı derdim.meger evliliğin kuraliymis

Sıkıcı değil ama yorucu olduğu gerçek. İki tarafın birbirine alışması, birbirini anlamasi yorucu bir olay.sabir gerektiriyor sanırım.

'Homeostas nisanlina karistigin yetmedi dimi.Bi bize karismadigim kalmisti.
Kkda kendimi baski altimda hissediyorum, artik korsan takilicam.." demis evli bi arkdasimiz. Ben evli degilim, ama evli olsam oyle derdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…