- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Cnm annenle babanla kardesinle yasamak sıkıcı ve monoton mu?Yani bilmiyorum şimdi küsüp barışmak bile heyecanken hergün gördüğün birine kaç yıl heyecanlanabilirsinki evlilik sanırım çok monoton bişey
Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
Evlendik diye yapisik ikiz olmuyoruz ki canimEvlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
Niye ben sıkıcı oluyomuşum hepiniz burdan çıkmıyosunuzbende bunu merak ediyorum
Evlilik bi zaman sonra monotonlaşıyomu acaba hanımlar burdaki evli bildiğim kişilere bakıyorum çoğu sürekli kadınlar kulübünde hatta gece bile,ben hep eşimle bişeyler yapmak isterim ama bu düşüncelerim evlenince belkide değişicek,sadece ilk zamanlarmı heyecanlı o zaman niye evleniyoruzki gece gece kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?